FIV cu ovocite donate(6)
Raspunsuri - Pagina 23
apalina spune:
http://www.pensionhotel.ro/cazare-brno-pension-brno-roza-cehia-pensiuni-a01113110.html...un exemplu dar pe pagina gasiti multe daca aveti rabdare sa cautati ,deci cred ca la fata locului vom gasi fara probleme si preturi pentru toate buzunarele si pretentiileBafta la "gogaleala"
Looana spune:
La multi ani ! Celor care poarta numele de la sf.ioan sau au in familie,sanatate ,bucurii si distractie placuta.
Fetelor cred ca norocul meu e totusi la reprofit,azi dupa amiaza am trimis toate formalitatile la PFC Praga email,fax etc .....dupa care sotul i-mi zice ca deja el le-a si trimis avansul in cont la Reprofit de 2 zile ....asa ca deci e prima clinica cu care am inceput demersurile si vad ca parca ceva tot aici ma trage soarte.Acuma nu mai pot da inapoi.....asta e desi azi am fost foarte hotarita pt a doua ora cind am zis ca fac din nou mi sa intimplat aceasi chestie asemanatoare , luni la fel am zis ca complectez pt PFC cind colo email cu progrm.29 feb.....azi la fel numai ca le-am si trimis dupa care iar mi-a tait-o sotu.[bang
Asa ca trebuie sa ma linistesc si sa ma axez pe reprofit.
Dar in Born nu avem ce face ,in oras nu avem ce face ,eu stau numai dupa transfer pina a doua zi.
Va las ne auzim maine ,Noapte buna
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
smaick spune:
neata fetele, va-ti baut cafeaua?
looana poate asa a fost sa fie! suntem 6 la reprofit pana in mai.
apalina mai ai un pic. ai emotii? te esteptam cu rezultatele de la eco de marti
o duminica minunata va doresc!
Looana spune:
Gata cafeaua? Eu cred ca am sa renunt la cafea cit de curind,trec pe o dieta de legume,fructe.
Voi ce luati pt endometru,eu cind am facut fivurile am luat ceva numai pt endometru adica am luat pina la punctie Laptisor de Matca ....am svut e adevatar endometru de 9 aproape 10....o sa mai iau si anul acesta ,sa vad ca am pe u deva ce e bun si ajuta la endometru .
Ieri mi-a venit CM ,naspa ca e tare asa ...trece el in 2zile.Maine am mamografie si sa iscut cu medicul pt cind i-mi face hysteroscopia .
Cum se procedeaza cu medicamentatia de cind trebuie inceputa cu un ciclu inainte sau de cu 2 cicluri .....la mine urmatorul ar fi normal la inceputul lui februarie ,punctia donatoarea mea o are pe 29 Febr.Eu parca auzisem ca noi trebuie sa facem cu doua luni inainte de Transfer tratament. Chiar nici nu stiu ultima data cordonatoarea mi- a zis sa asteptam CM(asta de acuma) dupa care vedem .....
Mami_vreau sau care a mai primit heparina in tratament cit va costat ca mie mi-a scris ca i-mi va da heparina si inca ceva . Eu iau numai aspirina Protect ,acid folic,B-urile Complex dar am sa trec de la B-uri pe Femibion + DHA de saptamina viitoare, eventual am sa mai iau omega 3 si vitamina C .Voi ce lauti acuma sau ce veti lua ?
Puteti sa mi puneti cit va costat pe voi medicamentele date de ei ,toate adica ce ati primit in protocol.Chiar nu stiu nimica de cind le voi incepe cu cit timp inainte i-mi du reteta ei sau cum fac merg la gineocologul meu pt reteta cu protocolul lor scris pt eliberarea de reteta.
Va rog spuneti-mi care stiti sau care au mai multe informatii despre medicamentatie.
Si inca o intrebare ,citi embrioni iti garanteaza adica buni pt transfer si un alt transfer mai ai sanse in pretul asta.
PISCI se face la ei ,cit costa ???? As vrea sa incerc cu PISCI pt ca sansele sunt mai mari si riscuri de avort mai mici .
O duminica frumoasa va doresc fetelor
Looana
alina_alba spune:
Looana, ma intereseaza faza cu laptisorul de matca. Cum ai luat? de cate ori pe zi? cat timp? Sub ce forma? chiar mi se pare ok ideea de a combina medicatia prescrisa cu adjuvanti naturali... Buna treaba :)
Looana spune:
Alina eu am luat cind am facut fivurile de fiecare data :
Laptisor de matca liofilizat 1fiola/zi,
Vit E forte pana la ovulatie(max 10 zile) 1/zi
vit C 1gr/zi pana la test
Omega 3 cu acid folic si B-ri de la Dopell Hertz 3 zi pana la test
ceai de cretisoara 3 cani /zi pana la
Deci eu am sa iau si acuma laptisorul care e foarte bun,vitamina E pina la transfer si vitamina C ,omega 3 , Femibionul DHA .Eu in ziua tansferului am avut endometru aproape de 11 ,deci a fost super OK .
O seara frumoasa
Looana
alina_alba spune:
Multumesc frumos, Looana!
Eu iau complex de B-uri (inclusiv acid folic), calciu, fier si ulei de peste. Ai grija cu vitamina C, ca cica s-au facut niste studii si vitamina C (aia din pastile, nu din lamaie) nu e recomandata femeilor insarcinate fiinda poate provoca contractii ale uterului si, implicit, avort spontan.
Looana spune:
Vitamina C o iau numai pina inainte de transfer adica luna lui februarie si dupa aceia gata.....
O seara buna!
Looana
irilac31 spune:
Nu pot sa cred.....am scris ditamai mesajul si s-a sters ...o ia de la capat sa vad daca imi mai amintesc
irilac31 spune:
Ziceam ca e gata cafeluta sa veniti la apel
Alina_alba eu am luat la FIV-uri si voi lua si la procedura asta laptisor de matca de la Forever (Royal Jelly). Luam cate 4 pastilute/zi. Am mai luat si vit E(10 zile) si l-arginina. Citise atunci ca o doza mai mare de l-arginina ar ajuta endo sa creasca, stiu ca unele fete de pe alte forumuri au luat si a fost ok. Mie mi- a fost frica sa iau asa o doza (adica 3 pastle /zi de 1000) si am luat doat cate 1 pastila. Sincer...nu stiu cat de mult m-au ajutat, dar endo meu a fost ok.
Looana, se pare ca Cineva te indruma catre Reprofit. Doamne ajuta ca sa-ti gasesti acolo norocul si sa ai rezultatul dorit
Apalina, tu de ce esti asa tacuta in ultima perioada, esti cumva cu emotiile in gat? ia vina aici sa te "prelucram" noi. Te asteptam cu vesti bune maine de la eco. Apropo, cum sunt pastilele astea estrimax...cate sunt intr-o cutie si cam cate trebuie sa luam? Daca ajung saptamana asta la dr l- as pune sa-mi scrie si o reteta si sa am lectiile invatate.
Mami_vreau tu ce mai faci, ce mai face flacaul a inceput sa dea din picioruse? Cand mai mergi la eco?