Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***373***
Raspunsuri - Pagina 14
denisamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui inapreda
Pai, Pesti Ancoa, Pesti io, Pesti tu; voiam sa stiu daca gasisi si tu puncte ne-esentiale in care te asemeni cu Anca. Spune repede ca "nu, ti se pare" ca altfel se supara Denisa pe mine. |
Urmaresc! Urmaresc!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Mey... o fi el judoka reciclat, dulce si frumusel, da'ce-are "osteopatu'" cu bronhiile? Da' daca sunteti bine, e bine. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
pai ne-a facaut masajul "extra", adica in plus de restul ce avea de facut :) meseriile de kineterapie si osteopatie se impletesc aici, adica fiecare face cite-un pic de la colegu
inapreda spune:
Si pe lista cred ca nici n-as sti ce sa trec, in afara de: papuci, cizme, pantofi, sandale, incaltari, mergatori, cizme, sandale, pantofi etc
Dar, categoric, ideea e super faina.
n-ar fi fain sa pregatiti, pentru la anul, o cutie (eventual facuta impreuna cu ghiocelul din dotare) pentru Mos Craciun unde sa puna svcrisorele mama, tata si copilu/copiii?
De fapt, acum ma gindesc ca o sa pun eu prima in aplicare aceasta idee, daca tot sintem (noi, eu si Jambo) la capitolul renovari: o sa caut un "obect" care se va numi "wish box" pe care o sa o asez eu undeva "la loc de cinste" in living; in ea o sa punem biletele cu dorinte; exemplu punem biletelul cu dorinta luni si, pina vineri, tre' sa se implineasca (ex: vreau sa iesim in oras/la film)
simplyana_m spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Stiu tricoul ala cu Dasy! Si mie mi-a placut, dar am rezistat!!! Si "convulsiv" e numai bine. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Asa o "convulsie" am avut si eu asta vara, am doua cu Daisy, e drept ca Mango, dar cred ca e acelasi lucru!
http://www.lucamic.blogspot.com/
Anaan spune:
Am facut un efort si am scris autocaracterizarea, desi prea inspirata nu am fost( propria persoana ca muza nu prea functioneaza pentru mine!)
Voiam sa zic ceva si nu mai stiu ce...
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Tufata care a preluat oloiul cu vin: mai este? Ca vad ca mai sint doritoare! Io de la sor' mea va pot cinsti numai cu cafea sau apa |
Cand am aparut io, oloiul era gol, asa ca mi-am pus un pahar din sticla mea proprie si personala. Da'o pun la bataie! (sticla) Ca's o doamba, ce mama draq!
chatonel spune:
io vreau sa va intreb daca a citit cineva ce-am scris de cosmeticale si machiaj, ca nu vad nici un feedback si ma intreb daca am fost neclara sau doar.. plicticoasa
denisamada spune:
citat din mesajul lui inapreda Pai, sa stii Denisa ca si mie din "famelie" mi se trage de sint sensibila ca o mimoza in prag de sarbatori...necadorisite. [...] Si acum, oricit m-as stradui sa re-creez atmosfera, nu-mi iese Asa, de risu'/plinsu', imi vine in minte o "urare prosteasca": Mos Craciun sa nu mai vii/ne kkm pe jucarii... PS. Atmosfera de "acasa" nu are legatura cu / cadourile ci cu toata "magia" aferenta. |
Are legatura si cu cadourile, ca fac parte din scenariu.
Anul asta ma straduiesc tare de tot! Sper sa iasa!
Din aceeasi serie: Mos Craciune, Mos Craciune, ai venit la noi/ Nu ne-aduce daruri multe/Ia-le inapoi/Ia-le inapoi!
Ilinca_M. spune:
Chatoano, io, io, am citit, dar n-am ce feedback sa dau, doar bag la cap! Io tre sa lucrez la problema cu cremele si demachiatul Dar mai bine ma apuc sa salvez ce ai scris pana nu trecem la capitol nou si-mi va fi lene sa caut in urma!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
denisamada spune:
citat din mesajul lui chatonel io vreau sa va intreb daca a citit cineva ce-am scris de cosmeticale si machiaj, ca nu vad nici un feedback si ma intreb daca am fost neclara sau doar.. plicticoasa |
Citit! Citit! Bagat la cap!
Ca doar nu oi retine ce am eu de invatat...