Gadea versus Plesu
Raspunsuri - Pagina 2
portocalia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui copiloi
Daca in editorialele lui, Plesu ar fi criticat/combatut ideile lui Gadea, era ok! Dar Plesu s-a luat de persoana Gadea! |
lol, poate daca gadea ar fi avut idei, le-ar fi combatut. dar asa, ce sa combata?
buli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramiris Varianta ideala ar fi sa face ce cred ei de cuvinta dar sa incerce sa fie consecventi. Ma astept de la nu intelectuale sa aiba ideile proprii clare si sa nu se schimbe cum bate vantul. |
tie nu ti s-a intamplat sa te razgandesti niciodata?
sau sa iti dai seama ca ai dat credit unei persoane care nu merita?
sau sa te fi implicat intr-o activitate care depinde de f multi oameni si, pe parcurs, sa-ti dai seama ca nu mai e ce-a fost?
eu sunt de parere ca cea mai importanta e dreapta judecata, nicidecum consecventa. care consecventa mi se pare ca vine si dintr-o plictiseala a spiritului uneori.
aaa ... consecventa in principii e cu totul altceva, asta DA!
si, dupa parerea mea, dl. Plesu, da, a aratat consecventa in principii.
insa principiile nu au legatura prea mare cu politica.
nu doresc sa-l apar, nici nu are nevoie, e doar un punct de vedere, de om care si-a dat seama de cateva ori in viata ca s-a inselat si a avut curajul sa recunoasca.
cat despre Gadea, nici nu stiu prea bine cine este si nici nu ma intereseaza. cred am vazut cateva minute intr-o zi la tv si mi-a produs o impresie lamentabila. de altfel, din cauza celor ca el, nu ma uit deloc la tv.
ramiris spune:
citat din mesajul lui buli tie nu ti s-a intamplat sa te razgandesti niciodata? |
Ba da, n-am reusit insa sa-mi sincronizez timingul de fiecare data cu schimbarea stapanirii si sa am revelatia ca noii conducatori sunt tot ce mi-am dorit de la viata....
buli spune:
am citit si transcrierile.
simpatic e faptul ca MG se face ca nu pricepe sensul teologic al verbului "a se sminti" care e cu totul altul decat cel lumesc
in rest, nicio surpriza
buli spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramiris
Ba da, n-am reusit insa sa-mi sincronizez timingul de fiecare data cu schimbarea stapanirii si sa am revelatia ca noii conducatori sunt tot ce mi-am dorit de la viata.... |
nu stiu despre ce sincronizare vorbesti, insa eu stiu ca AP l-a sustinut pe Basescu inainte de a fi ales si s-a retras din compania lui in timp ce era inca presedinte.
logic ar fi ca un oportunist sa-si manifeste simpatia dupa ce obiectul adoratiei ar fi fost in functie si sa si-o pastreze pana la sfarsit.
din ce imi amintesc eu, AP s-a retras din echipa de la Cotroceni de bunavoie, la initiativa lui.
ps - cand a iesit emil constantinescu presedinte am iesit la manifestatie de bucurie. mi-a trecut bucuria in cativa ani, dupa ce am vazut multe atitudini care nu mi-au placut. ce ar fi trebuit sa fac? sa-l sustin in continuare, in virtutea alegerii initiale?
si cu asta ma opresc, nici unul, nici celalt nu au nevoie de avocati, ambii sunt ceea ce sunt.
copiloi spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui portocalia
lol, poate daca gadea ar fi avut idei, le-ar fi combatut. dar asa, ce sa combata? |
Daca nu a gasit idei la Gadea, sa caute in alta parte! Si sa lase caracterizarile de prezentatori tv in grija altora!
De la intelectualul Plesu eu ma astept la cu totul altceva! Nu la facut portretul lui Gadea!
Oricum, citind ultima carte a lui Plesu ("Fata catre fata"), imi dau seama ca Plesu se uita foarte mult la televizor, de aici si lipsa de inspiratie de a scrie si altceva. Pentru jumatate din carte, titlul mai potrivit era: "Fata catre monitor"!
copiloi spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui buli
nu stiu despre ce sincronizare vorbesti, insa eu stiu ca AP l-a sustinut pe Basescu inainte de a fi ales si s-a retras din compania lui in timp ce era inca presedinte. logic ar fi ca un oportunist sa-si manifeste simpatia dupa ce obiectul adoratiei ar fi fost in functie si sa si-o pastreze pana la sfarsit. din ce imi amintesc eu, AP s-a retras din echipa de la Cotroceni de bunavoie, la initiativa lui. ps - cand a iesit emil constantinescu presedinte am iesit la manifestatie de bucurie. mi-a trecut bucuria in cativa ani, dupa ce am vazut multe atitudini care nu mi-au placut. ce ar fi trebuit sa fac? sa-l sustin in continuare, in virtutea alegerii initiale? si cu asta ma opresc, nici unul, nici celalt nu au nevoie de avocati, ambii sunt ceea ce sunt. |
Plesu l-a sustinut pe Basescu mult timp si dupa ce nu a mai fost consilierul lui Basescu! Iar la multe derapaje grave ale lui Basescu, (regalistul) Plesu a reactionat tarziu sau deloc!
Exemplele sunt multe!
buli spune:
nu m-am referit la sustinere, ci la faptul ca nu a profitat de aceasta sustinere, cum se spune.
de sustinut, mi se pare ca e ok sa aprobi un om cand face ceva bun si sa-l critici cand face ceva rau, nu sa adopti o atitudine de critica permanenta, indiferent de actiuni, sau la preaslavire permanenta, tot indiferent de actiuni.
aia cu "tin cu tine indiferent ce faci" mi se pare cam nelalocul ei referindu-ne la clasa politica.
cred ca e valabila exclusiv pentru proprii copii, dar chiar si fata de ei ne mai permitem cate o sanctiune cand derapeaza
ramiris spune:
citat din mesajul lui portocalia lol, poate daca gadea ar fi avut idei, le-ar fi combatut. dar asa, ce sa combata? |
Cu atat mai mult e de blamat, intelectualii de marca daca nu au cu cine combate n-o fac. Nu ti se pare deloc degradant pentru marele om de cultura Plesu sa-l faca dintr-o intorsatura de fraza(nu foarte inspirata dealtfel) prostanac pe Gadea? Nu parerea unora despre intelectul lui Gadea e in discutie si daca merita sau nu epitetul ci despre cum si-a festelit Plesu blazonul coborandu-se la atacuri demne mai repede de tabloide decat de "dilema veche".
Daca Gadea e un gandacel in fata colosului Plesu de ce Dzeu se burzuluieste colosul la el? Nu-si da seama de ridicol?
N-ai cu cine combate, stai frumusel acolo la tine pe norisor si zambesti superior pana apare un adversar pe masura.
Vorba aluia "Parerea mea..."
portocalia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramiris
Cu atat mai mult e de blamat, intelectualii de marca daca nu au cu cine combate n-o fac. Nu ti se pare deloc degradant pentru marele om de cultura Plesu sa-l faca dintr-o intorsatura de fraza(nu foarte inspirata dealtfel) prostanac pe Gadea? Nu parerea unora despre intelectul lui Gadea e in discutie si daca merita sau nu epitetul ci despre cum si-a festelit Plesu blazonul coborandu-se la atacuri demne mai repede de tabloide decat de "dilema veche". Daca Gadea e un gandacel in fata colosului Plesu de ce Dzeu se burzuluieste colosul la el? Nu-si da seama de ridicol? N-ai cu cine combate, stai frumusel acolo la tine pe norisor si zambesti superior pana apare un adversar pe masura. Vorba aluia "Parerea mea..." |
ramiris, dupa parerea mea, "prostanac" e foarte bland spus, cand ne referim la gadea. si daca gadea ar fi doar un gandacel inocent, intr-adevar, nu ar merita efortul sa te pui cu el. dar asa prost si abject cum e, gadea a avut o ascensiune fulminanta. e directorul unui post de televiziune, unul dintre cele mai corupte, mai isterice si mai agresive. este o "voce", care ajunge la public, ohoho!
nu stiu daca ai vazut scandalul poneiului roz la antena 3, a fost acum vreo 2 ani, parca. ma refer la el pentru ca m-a marcat circul ala, nu-mi venea sa cred ca-i adevarat. ei, sa-l vezi acolo pe gadea in actiune, alaturi de mirificul stan. ei doi, discutand arta, poezie si politici culturale. si manjind cu rahat niste oameni care chiar fac ceva bun si de calitate (ma refer de echipa ICR de la NY)
uite aici o mostra:
http://www.youtube.com/watch?v=8-BLjdEpGbE
si inca pe atunci erau mai "smeriti", sa zic asa. azi au intrecut orice masura.