Bayblade
Raspunsuri - Pagina 4
dicirstea spune:
Deci zici ca suntem in filmul ala cu Swartzenegger...a colindat soata Cora, Auchan, Selgros, Noriele...nimic pe nicaieri, nici macar echivalentii.
A gasit Draccospin, e ceva in oferta Cora la 8 lei si la Selgros e 11 lei, dar pp ca nu se compara cu Bayblade-ul asta.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
Androix spune:
In carrefour colentina am vazut eu acum cateva zile munti de bey blade.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
puisorul spune:
La Cluj mai erau in Metro.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Ajutoarele lui Mos Craciun
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
dicirstea spune:
Am rezolvat!!!Luat penultimul din Cora Sun Plaza!
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
Androix spune:
Patesc si eu ca Ingrid! Aseara s-a trezit ca Daccospin e mai bun ca loveste cu nu stiu ce capete craniu si cu niste colturi de la nu stiu ce triunghiuri Bey blade e ambalat, deja diseara il pune mosu sub brad, sa nu mai aud de titirezi cel putin pana la anul! Visez, nu?
Am editat ca se intelegea ca i-am luat si dracco spin, pacatele mele
Androix Bijoux
delphin spune:
Stati ca au aparut si electronici si teleghidati! sa vedeti zile de nastere si Craciunul viitor. asa eram eu anul trecut, am comandat arena din US!
acum vroia teleghidata dar e in ruptura nationala, Mosu' a gasit doar electronica!
Androix spune:
Casa rasuna de chlinchet de beyblade
Androix Bijoux
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Androix Casa rasuna de chlinchet de beyblade |
Si la noi!!
O punem de un cor?
CAPRA CU 2 IEZI
CE AM EU DE OFERIT
lorellay spune:
cunoastem...
noi nu avem arena..avem cutia de la lcd, a taiat tati capac si bag eu cu copii la lupte!Eu c Diana si Codrin singur....
Deja le-a rupt nu stiu ce..da mai merg.Oricum super tare e ca le-au interzis sa mearga cu ei la scoala!Yupiiii..
Si vad ca pentru ziua lui isi doreste cu totul alt ceva..sper sa scap de titirezii astia!
CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo
Floreaa spune:
Ah ce subiect am ratat :D. Momentan nu mai sunt nici la furnizor jucarii beyblade. Se mai gaseau din cate stiu eu pe la toyplex sau ceva de genu. Pentru cine mai are intrebari legate de jucarii sau chiar beyblade-uri(ce sunt,cate suntm etc) puneti-le va rog pe threadul deschis de mine: "despre jucarii".
Multumesc