Bayblade
Raspunsuri - Pagina 3
michelle-usa spune:
al meu l-a avut la 7 ani.s-a jucat cu el o luna in vac de vara.
a fost innebunit la inceput o sapt, dupa aia nu...acum sta nefolosit pe raft.
grija mare unde se joaca sa nu fie aproape de ferestre, oglinzi... e bine sa fie folosit in ligheanul respectiv. eu l-am lasat sa se joace in curte pe ciment.
la fel grija ca daca nu stie sa traga cu el poate sa zboare titirezul in ochii la alt copil daca stau toti gramada in jurul titirezului.
michelle
gabitza2005 spune:
Am pierdut ieri timpul in careffoure -au unele la aproapre 30 RON dar alea nu sunt originale - scrie pe cutie facut special pentru carefour si sunt "finute" rau de tot. Alea de le aveau mai demult la 50 Ron erau mult mai solide -si ele si lansatorul.
Ca sa nu mai spun ca acum preturile la carefour sunt umflate. Papusa Ioana cumparata acum o saptamana pentru ziua unei fetite am dat pe ea 85RON (de la cora), in carefour ieri era 140 RON, aseara am vazut-o si la bila cu 99RON. Si parca ii si aud saptamana viitoare ca baga super promotie de 50% .
Cred ca noaptea nu fac decat sa schimbe preturile la jucarii.
Androix spune:
Nu se sfiesc sa le schimbe ziua in amiaza mare sub nasul clientilor, stai linistita. Ma duc sa ma uit pe cutia pe care am dat 80 de lei ca daca nu e originala mac sa o dau inapoi!
Stai mai, ca m-ai facut sa scot toate alea din ascunzatori. Nu scrie ca-s facuti pentru carrefour. Este o eticheta lipita pe care scrie "exclusiv carrefour" e o mare diferenta! In rest e original setul, nu am dat o carca de bani pe cine stie ce prostie, decat fix pe o prostie, dar in mare voga!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
maria_alexia spune:
stiti cumva care e diferenta intre titirezi Battle Strikers si Beyblade? (in afara de cea - evidenta - de producator si marketing)
mai precis: juniorul va fi total dezamagit daca vor fi BS nu BB ?
ingridnen spune:
acum, dupa ce am cumparat un set de BB si l-am dosit bine, copilu' vrea nu stiu ce personaj din Hero Factory, de la Lego.
Ingrid si Cristi 8 ani
zfcristina spune:
Multumesc Androix! Am citit mesajul tau exact inainte sa o iau din loc catre carrefour...am gasit la cora pantelimon beyblade la pretul de 39,99 sau 39,90 si la casa am primit si o reducere de 8 lei pt el. :)
Cricor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_alexia stiti cumva care e diferenta intre titirezi Battle Strikers si Beyblade? (in afara de cea - evidenta - de producator si marketing) mai precis: juniorul va fi total dezamagit daca vor fi BS nu BB ? |
E posibil sa fie dezamagit. La fiu-meu in clasa fac 'batalii' cu bayblade..daca nu are unul titirezul potrivit nu se joaca.
Apoi..BS - se conduce cu un degetar pe plastic. BB are doar lansatorul ala. La BB se pot combina parti de la diversi titirezi si iti faci un super de titirez si poti castiga batalii..la BS chiar daca combini nu iti iese mare lucru, nu se simte diferenta.....asta mi-a explicat copilu.
maria_alexia spune:
multumesc pentru detalii
asta e, macar are un titirez+lansator+arena, cu urmatoarele ocazii completam si cu titirezi BB. Intr-adevar am citit si eu ca n-ai nici o sansa cu titirezi simpli in fatza celor de metal de la BB...
Al meu e inca la gradi, acolo nu se simte prea tare presiunea marcilor consacrate .
dicirstea spune:
Dar Dragon Spin ce e?
Mos Craciunul nostru are pe lista titirezul Dragon Spin si nici macar nui stim cum arata...tot caut pe net dar gasesc numi desene animate cu numele asta
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
anya spune:
Tot un titirez. Intra in Noriel si roaga un angajat sa-ti arate. Asa te lamuresti exact si poti sa-l cumperi apoi din Hipermarket, daca e mai ieftin.