Bayblade

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

ei..de la vreo4-5 ani
al meu are aproape 7

CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

i-am dat un lighean in loc de arena. Si deja e crapat pe laterale

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

Merci lore.

Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Chiar ca la fix a picat subiectul...

Intr-adevar, sunt mai ieftine luate de la Noriel, decat din Auchan, de ex. Carrefour am inteles ca au acum reduceri destul de serioase la jucarii, asa ca merita incercat si acolo, am auzit ca un bey e 30 lei la reducere.

Si-al meu vrea arena, a cerut-o de Mos Niculae dar n-a gasit bietu mos prin magazine, acusi o vrea de Craciun .... dar daca ma bate mult la cap, cre ca-i dau de acu ligheanul (buna idee, Ingrid!!!) si scap de un stres

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

In Real cu 34 lei - cel mai mic pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Stie cineva pe unde sa mai gaseste acum setul complet, cu arena, titirezi si lansatoare? Desi e scump, iese mai bine asa decat cu toate cele luiate separat....

Mergi la inceput

la Noriel nu au in stoc
am gasit intr-un magazin la 25 lei de metal cica..da scrie in chineza pe cutii..nu scrie nici un beyblade pe cutie...
acu..tre sa iau 2 ca vrea si bestia mica

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Deci poate mai ajuta pe cineva: ce e cu 30 de lei in carrefour e un singur titirez FARA lansator. Deci un rahat din metal acoperit cu plastic si atata tot. La reducere cik. Ca daca stiam nu mai pierdeam azi 2 ore si prin carrefour...

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

M si-a luat din metro zilele trecute cu 37 de lei lansator+titirez

Mergi la inceput

Eu acum am venit din oras.Am luat 2 bucati 25 lei fiecare..sunt chinezarii.Am desfacut cutia si au asa un fel de tragator.Adica o chestie de plastic pe care se pune titirezul si prin bucata aia de plastic se trece un fel de fir de care tragi si cred ca zboara titirezul..spun bine?

Mergi la inceput