Strugurasi de Sept-Oct 2011 *13*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

anca f frumoase poze
unele fotografii sunt prelucrate ? lucrezi tu sau sotul in domeniu ?

rach multumim
dar tu de ce nu ne o mai arati pe scumpa ta printesica ?

hayat , T mananca mai putin cantitativ dar are 7 mese/zi
in total cam 750-800 /zi
deci cam ca razvanel

_

de T 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

alayna, 19 grade e f bine! noi am avut 22 dar de la un timp au inceput sa dea caldura excesiv si am ajuns la 24 acum am reusit sa scadem iar la 22, si asa mi se pare mult. vreau sa fac 20 peste noapte si 21-22 peste zi. eu la asemenea temperaturi il tin destul de subtire imbracat (de multe ori in body cu maneca lunga si sosete). tu cum o imbraci pe fetita la 19 grade? E calduroasa?

Hayat, ce bine papa Razvan! e baiat mare acum! ce bine ca sunteti mai bine cu refluxul!

Am vazut pozele! sunt super!

Mergi la inceput

lena mie imi place sa l gatesc
sor mea mereu imi zice ca parca ar fi papusa mea

nanna , T mananca masa de seara pe la 22.30-23 , se mai trezeste pe la 4-5 , mananca cam 80-100 ml , adoarme instantaneu , apoi se mai trezeste pe la 7-8
inez cum papa ?

_

de T 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Jade,ce frumooosssssss e T !!!!!!!!! Super,super,super !

Anca,ce inger cu ochi mari si frumosi ai tu acolo e super dulceeee si elegant foc

Abia astept sa fac si eu baiat

Hayat , de unde stii cat bea,parca il alaptai .... eu habar n-am cat bea fata mea

Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

nu lucram in domeniu , sunt facute de un fotograf profesionist.
Noua ne plac mult pozele dar suntem antitalent asa ca apelam destul de des la profesionisti

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

acum ma uit la poze, toti sunt niste superbi

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

alayna multumim
dar nici fata ta nu e mai prejos

anca si mie imi plac mult pozele
ii fac lui T non stop poze , l am capiat saracu
nici eu nu ma prea pricep , dar am noroc ca ma mai ajuta aparatul

_

de T 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

mama, fetelor, ce temperaturi mici tineti.
eu tin 23 in casa si o imbrac cu body cu maneca scurta, bluza sau puloveras pe deasupra, dar grosut si pantaloni mai grosuti.
si cateodata ii sunt reci mainile si picioarele. nu mai zic ca atunci cand o mai ia soacra-mea ii mai pune si paturica pe ea mereu am certuri pe tema asta...

urechiusa nu e de la gene, ca nimeni din neamul meu sau al lui n-are urechi clapauge. si nu o avea asa la nastere. apoi i s-a format, nu stiu de ce, am observat intr-o zi la baita. nu se vede in poze fiindca se vede doar de la spate ca-i mai clapauga, din fata nu se vede.

eu n-o mai ridic noaptea la ragait ca ii dau oricum tzatzica si nu ragaie. inainte o ridicam, nici nu ragaia si mai imi lua vreo juma de ora sa o adorm la loc. asa adoarme sugand, o iau si=o pun in patut si aleluia si-un praz verde pana dimineata.

a mea are zile si zile cu mancarea. cateodata mananca 60 ml la o masa, de parca are dop, urmatoarea zi baga cate 140 ml la 3 ore. o las in ritmul ei. oricum cred ca laptele matern e mai satios decat cel praf, nu?

de maine incerc sa stau 3 zile fara lactate, dulciuri, cartofi etc si sa vad daca este vreo schimbare in bine la fii-mea.
dar ce pisici sa mananc?

a mea tace doar daca o tin pe umar si se uita peste tot. nu e bine c-o tin asa?
eu o pun cu mainile peste umarul meu, ca sa nu se tina in coloana ci sa ii ia mainile greutatea corpului. e de bine sau nu?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abmariana spune:

nanna mika : eu sunt membra World Class de mai bine de 5 ani. Abonamentul la ei include aerobic, fitness si piscina. Am fost la Marriott, e curat si personalul urmareste tot timpul parametrii chimici ai apei din piscina.

Mergi la inceput