Strugurasi de Sept-Oct 2011 *13*
Raspunsuri - Pagina 4
Hayat_Kh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alayna Hayat,am sa incerc si eu asa,mai ales noaptea cand mi-e somn de mor si o alaptez stand pe un scaun si imi pica capul ,uneori mi-e frica sa n- scap din brate E atat de usor noaptea sa alaptez culcata ,ea adoarme imediat ,eu as adormi imnediat dupa ea fara s-o mai ridic. Acum cum e Razvan cu refluxul? Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11) |
Acum e mai bine, insa stam si cate 1h30m la o sticla de 180ml de lapte. Mananca aprox. 30ml si tre sa il tin sa eructeze si tot asa. Azi, de exemplu, a topit sticla in 20 min. si nici nu a fost nevoie sa mai stam atat la eructat. Cred ca ne facem si noi mari acum
Mami fericita de Razvan Octavian 15.09.2011
JadeJador spune:
hayat ce mult papa razvan la o masa
cate mese are pe zi ? cam cat mananca in 24 de ore ?
asta al meu mananca putin , nu stiu de unde e asa grasan
_
de T 3+
alayna spune:
Vreau sa merg si eu la piscina cu fata,am vazut cursuri pentru ea,oare trebuie sa ma dezbrac sa intru si eu in apa?
Pinkysor,aveti grija si la temperatura camerei ,noi avem 19° si e ok pana acum
Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)
Hayat_Kh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador hayat ce mult papa razvan la o masa cate mese are pe zi ? cam cat mananca in 24 de ore ? asta al meu mananca putin , nu stiu de unde e asa grasan _ de T 3+ |
In principiu are 5 mese in 24 ore, insa ieri a avut doar 4...ca a fost mai dulce somnul. Papa in jur la 750-900 ml lapte. Cel mai greu e dupa baita, ca e foarte obosit uneori si abia mananca 90 ml, in rest.....a inceput nici sa nu ii mai ajunga 180ml. Ma sperie uneori de cat mananca.....si cand vad ca inca se agita de foame, ii mai dau 30-50 ml ceai....sa nu ii ingreunez prea mult stomacelul.
Mami fericita de Razvan Octavian 15.09.2011
racheel spune:
Si eu as vrea
Pitik mea doarme de la 12.Oare ce o fi cu ea?
Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)
anca_toma spune:
gata am pus poze , sunt si cu mine
vroiam sa mai zic ceva , dar am uitat
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)
racheel spune:
da eu un scump anca, Iancu
Jade si T la fel
Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)
LenaC spune:
Mooama ce harnice sunteti azi la scris
Nici eu nu ii scot aerul dak doarme, cateodata da cateodata nu. Noaptea o alaptez la orizontala si nu ii scot aerul niciodata.
In timpul zilei dak mananca mai agitat il scot k dak nu regurgiteaza, dak adoarme si sunt obosita nu ii scot.
Racheel eu ziceam k nu poti folosi vara marsupiul (aici ma refer doar la marsupii care nu au efecte negative asupra pozitii bebeului, adica cele care tin piciorusele in forma M... de celelalte nici nu stiu nici nu vreau sa stiu) k te incingi. Manduca e mai ok din punctul asta de vedere. Dar este marsupi plus breeze care e ok vara.
AM si eu sling, dar dak vreti ceva care sa puteti folosi mai mult timp e mai ok un marsupiu, k slingul nu poti sa il folosesti prea mult, si cand bebe creste devine mai greu.
Mai nou mi-a spus sormea k nu e bine k o tin pe Maia la verticala, k inca nu tine capul bine si isi taseaza nu stiu ce pe acolo, si s-ar putea sa am probleme cica abia dupa 3-4 luni se poate... pai eu doar la verticalaam tinuto pana acum (in pozitia de eructat) k doar asa statea
Jade, superbe pozele.
Eu nu prea am rabdare si chef sa o imbrac pe Maia in tot felul de outfit-uti :D
Alyana, dincolo e grupul de FB http://www.facebook.com/groups/305811892777166/
Hayat, sarumana
Abmariana ce fain
nanna_mika spune:
Hayat - chiar manaca bine Razvan! Inteleg ca nu se mai trezeste noaptea?
Eu nu ma simt prea bine, am inceput sa iau antibiotic
Jade - T mai manaca noaptea?
Abmariana - la ce piscina ati fost?
mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11