Consola

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

Eu nu stiu care e diferenta intre ele, PS3, Ipad, consola.....sunt depasita :)
Baiatul are 6 ani si jumatate, fata 4 ani si jumatate, si nu au cerut asa ceva, doar ca la un mom dat, in masina, in disperare ca nu se linisteau, i-am dat telefonul baiatului sa joace si s-au linistit....
Poate ar fi bine sa il las pe el sa isi doreasca....
MAI STudiez....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Belleane, spune-mi te rog, daca stii, este vreo diferenta intre kinetix si kinetix 360?
Multumesc.

Scuze de off topic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Corect este x box 360 kinect!

Nu exista "kinetix" si nici "kinetix 360"!

Asta este kinect pentru x box 360!

http://www.xbox.com/de-de/kinect

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

e acelasi, numai ca x box se vinde si separat. Daca vrei sa achizitionezi mai tarziu senzorul e mai scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Pentru masina sunt chestii mai mici si usor diferite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Pentru masina sunt chestii mai mici si usor diferite.

Te iubim, printesa Victoria!!!

Cum ar fi?

Ecranele prea mici (vezi Ipod touch (marimea Iphone-ului, am avut si din acela) sunt incomode in masina, nu le poti fixa pe vreun suport si ... pot duce la "rau de masina", ameteala datorita faptului ca se misca continuu fiind tinut cu mainile. Ipad-ul se fixeaza in suport, sta fix, corpul copilului este relaxat in scaunul lui, capul poate fi sprijinit si .... este mai comod.

Parerea mea
O seara buna si decizia potrivita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

La moda acum e xbox cu senzor kinetix.

Te iubim, printesa Victoria!!!

Asta i l-am luat noi Victoriei de Craciun.
Victoria are DSi de un an si se joaca cu el zilnic, cand stam la ora de liniste... adica ea nu mai doarme de amiaza, dar o ora stam lungite pe couch, linistite, asa sta o ora, altfel nu are stare. Si macar organismul se odihneste putin, altfel ea se joaca, danseaza, dar nu e foarte activa, se multumeste sa stea pe scaun sa faca tot felul de crafturi. Pentru noi consola asta e mana cereasca. Inca fiind la tratament si cu sistemul imunitar scazut, nu putem merge la locuri de joaca cu alti copii, asa ca xbox-ul o sa inlocuiasca sportul pentru urmatoarele 7 luni (oase slabe) si apoi vom putea incepe sport. Pana atunci, macar sa fie sedentara toata iarna.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685

Mergi la inceput