Analize medicale

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

asa e diana.
germania reprezinta ceva super safe.
eu le-am repetat si in Elvetia.
din pacate la mine situatia e cu mult mai grava.adica am alergii respiratorii,fara nr,fara nr, alimentare, am si mastocitoza si nici nu descompun histamina care mediaza alergiile,dar o produc fara nr,fara nr.
adica am interzis la 80% din alimente, la toate medicamentele.traiesc cu 10 antihistaminice pe zi.

ce m-a impresionat la nemti a fost ca au refacut o analiza pe banii lor de 3 ori,pt ca eram primul caz cu diaminoxidaza nedecelabila.si si-au mai cerut si scuze pt intarzierea rezultatului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

asa e diana.
germania reprezinta ceva super safe.
eu le-am repetat si in Elvetia.
din pacate la mine situatia e cu mult mai grava.adica am alergii respiratorii,fara nr,fara nr, alimentare, am si mastocitoza si nici nu descompun histamina care mediaza alergiile,dar o produc fara nr,fara nr.
adica am interzis la 80% din alimente, la toate medicamentele.traiesc cu 10 antihistaminice pe zi.

ce m-a impresionat la nemti a fost ca au refacut o analiza pe banii lor de 3 ori,pt ca eram primul caz cu diaminoxidaza nedecelabila.si si-au mai cerut si scuze pt intarzierea rezultatului.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

Histamina, o intrebare daca ma poti ajuta.

Dianei i-am facut de capul meu DAO la Synevo (trimis in Germania). Rezultatul a fost in felul urmator:
Activitatea diaminoxidazei este la limita inferioara a normalului. Se exclude un deficit genetic. Totusi in cazul incarcarii organismului cu histamina,de ex. prin alergii floride sau alimentatie bogata in histamina, pot aparea manifestari clinice (deficit latent).

Medicii nu au luat in considerare acest rezultat desi eu la momentul respectiv eram optimista si credeam ca odata cu asta se descifreaza misterul.
M-am gandit ca daca alergica nu este de nici un fel poate e DAO de vina.

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Uf histamina, am citit de situatia ta la mai multe topicuri, si efectiv n-am cuvinte

Eu aveam alergia asta din copilarie, la un nivel mic, si n-am constientizat-o... si mi s-a agravat in sarcina pana la nivelul la care imi pierdusem simtul mirosului si tuseam toata ziua. Semnalul de alarma mi-a venit de la o doamna necunoscuta, intr-un tren cu aer conditionat (in care m-au luat niste crize zdravene de tuse), care mi-a spus sa merg urgent la un alergolog ca tusea mea ii pare identica cu cea a unuia dintre baietii ei care are astm...

Nu mai stiu exact rezultatul la analize, dar mai stiu ca era nivelul 3 din 5. Eu am facut un tratament homeopat, si cam dupa o luna mi-a revenit simtul mirosului acum sunt muuult mai bine, chiar daca mi se mai infunda nasul cand concentratia de mucegaiuri e foarte mare...

si offtopic, legat de analize repetate: sotul meu are nu stiu ce, nu ne-au dat voie nu stiu cata vreme sa ne casatorim, ca mereu analizele de baza pentru HIV ii ieseau neconcludente cele amanuntite i-au iesit ok de fiecare data, dar probabil suntem caz unic de casatorie respinsa din cauza analizelor

Mergi la inceput

softurela,
aici e buba, la activitatea diaminoxidazei.
te pot ajuta, cu draga inima.
din fericire ai si solutii naturiste aici.
scrie-mi,te org, pe nike974@gmail.com.incerc sa pun si aici ,dar materialul e cu diacritice.
stiu cantintatile d ehistamina din toate alimentele si medicmantele.
e posibil ca alergiile respiratorii sa se activeze ca aurmare a eliberarii de histamina de catre chiar medicamentele administrate.
of, medicii astia.
vezi de ce o tot recomand pe dr Irina Bucur?
e super buna,cred ca e singura din tara specializata pe asa ceva.
te pot ajuta cu zeci de rete alimentare.
nu dispera.
in alimentatie si lipsa medicamentelor care elibereaza histamina e cheia.

pe scurt:
fara e-uri,fara conservanti,fara peste,mezeluri,alcool, banane,fructe de padure,rosii,spanac,vinete,cascaval,ananas,ciuperci. nimic fermentat,nimic mai vechi de 12 ore(histamina nu dispare prin fierbere,congelare sau prajire).o poti ajuta pt toata viata.hai,ca nu e greu!
fara aspirina, cefalosporine,calmante.iti dau eu lista.
fara ciocolata, sucuri carbogazoase.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui histamina

softurela,
aici e buba, la activitatea diaminoxidazei.
te pot ajuta, cu draga inima.
din fericire ai si solutii naturiste aici.
scrie-mi,te org, pe nike974@gmail.com.incerc sa pun si aici ,dar materialul e cu diacritice.
stiu cantintatile d ehistamina din toate alimentele si medicmantele.
e posibil ca alergiile respiratorii sa se activeze ca aurmare a eliberarii de histamina de catre chiar medicamentele administrate.
of, medicii astia.
vezi de ce o tot recomand pe dr Irina Bucur?
e super buna,cred ca e singura din tara specializata pe asa ceva.
te pot ajuta cu zeci de rete alimentare.
nu dispera.
in alimentatie si lipsa medicamentelor care elibereaza histamina e cheia.

pe scurt:
fara e-uri,fara conservanti,fara peste,mezeluri,alcool, banane,fructe de padure,rosii,spanac,vinete,cascaval,ananas,ciuperci. nimic fermentat,nimic mai vechi de 12 ore(histamina nu dispare prin fierbere,congelare sau prajire).o poti ajuta pt toata viata.hai,ca nu e greu!
fara aspirina, cefalosporine,calmante.iti dau eu lista.
fara ciocolata, sucuri carbogazoase.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

Ok, multam.
Desi eu am facut schimbari in alimentatie si am tinut cont si de DAO si de reflux si de alergii (chiar daca nu aveam nici o confirmare). Diana nu mananca decat mancare gatita in aceeasi zi. Nimic cu E-uri...uite in ultimul post pe pagina am detaliat mai mult: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168891&whichpage=7

O sa iti dau email sa-mi trimiti lista cu cantitatea de histamina/aliment...macar sa dau prioritate mai mare la unele vegetale si mai putin la altele.

Multumesc si multa sanatate !

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

sa nu uit.
exclus soia!

e bomba de histamina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Softurela, baietelul meu de vreo 2 luni deja, are o haraiala in piept.
De 3 ori a fost tratat cu antibiotic si i-a trecut exact vreo 3 zile dupa terminarea antibioticului, dupa care a inceput din nou, haraiala este la inspiratie, nu la expiratie.

am vazut ca vorbesti de fetita ta ca are haraila si ca are astm(sanatate multa), ce investigatie sa-i fac ca sa stiu sigur daca este sau nu bronsita astmatiforma?
cam asta a fost ultimul diag de la medic, dar nu mi-a spus ce sa fac mai departe.

Multumesc

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

alergolog.
senzationale, ca efect, cate 10 zile la salnic moldova/prahova,unde puteti ajunge mai bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mada

Softurela, baietelul meu de vreo 2 luni deja, are o haraiala in piept.
De 3 ori a fost tratat cu antibiotic si i-a trecut exact vreo 3 zile dupa terminarea antibioticului, dupa care a inceput din nou, haraiala este la inspiratie, nu la expiratie.

am vazut ca vorbesti de fetita ta ca are haraila si ca are astm(sanatate multa), ce investigatie sa-i fac ca sa stiu sigur daca este sau nu bronsita astmatiforma?
cam asta a fost ultimul diag de la medic, dar nu mi-a spus ce sa fac mai departe.

Multumesc

Mada, un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004 si cu Rares Daniel 19 dec 2008
Ilinca si Rares

Care fetita?

Povestea ta mi se pare mai aproape de experienta cu cea mica, care din fericire nu are astm.
Ea haraie cam la fiecare raceala dar cred eu ca din cauza secretiilor date de stafilococ. Deci as zice un Wheezing de natura infectioasa. Are stafiloco luat din maternitate si desi am incercat in cateva randuri sterlizarea lui nu s-a reusit...asa ca ori ii dau antibiotic la fiecare raceala (asta inseamna de 2 ori/luna ca ii aduce sorus-sa de la gradinita) ori incerc sa rezolv homeopat.
Nu ma incanta sa-i dau antibiotic atat de des asa ca am ales calea homeopatiei.
Cand i-am dat antibioticul conform antibiogramei a coincis cu o raceala. Si haraiala/wheezingul a disparut intr-o saptamana, mai repede decat pana atunci. Deci, antibioticul chiar a ajutat-o.
In schimb acum cu homeopatele, haraiala ii dispare in 2-3 zile...se pare ca o ajuta si mai bine.
Ideal ar fi sa reusesc sterlizarea stafilococului dar nu stiu ce as putea sa mai fac.

Asa ca vezi si tu daca are vre-un crocobaur si ia masuri. Dar atentie ! Eu i-am recoltat 10 exudate in ultimul an. La synevo nu i-a iesit niciodata stafilococ in schimb la celelalte, da.
Abia cand am facut scandal si i-am amenintat ca merg la 2 laboratoare in aceeasi zi mi-a iesit stafilococ si la Synevo si la cel de-al doilea laborator.

Da, si nu strica sa vezi si un alergolog.
E important sa-l vada un medic si sa-l analizeze concret.

De xemplu la cea mica, wheezing-ul a avut un sunet gros, haraie ...e foarte incarcata in piept (fatza).
La cea mare(cu astm), wheezingul se aude la spate (e un zgomot ascutit si se aude la ambii plamani).
Medicul va stii sa faca diferenta.

Mergi la inceput