Aspirante optimiste (743) Felicitari AnneMarie !!!
Raspunsuri - Pagina 5
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
Miky multumesc de intrebare, da sunt mai bine, cred ca ma pastea un puiut de gripa dar i-am facut vant, ieri si alaltaieri m-am simtit rau, durere de cap, greata indispozitie si toate cele, azi am fost la scoala am dat 2 lucrari la una nu am facut mare lucru dar sunt optimista, de acum ar cam trebui sa ma apuc si eu de ca sunt prin ziua 8-9 nici nu stiu exact si sa nu ma trezesc ca cu toanele mele de nervi si nu stiu ce pierd ovulatia.
Ma bazam foarte tare pe ziua de duminica dar sare din schema ca sotul vrea sa se impartaseasca atunci si nu e voie dar este timp luni-marti si chiar mai incolo, luna asta nu fac nimic nici teste nici eco ca sunt in gaura cu banii.
Miky ma bucur ca ai facut inseminarea, acum asteptam vesti bune.
Malina si Bob of nenorocitele de zile 1, asa le-as poci eu sa nu mai apara vreo 9 luni.
Moni ce faci cum esti?
Luciana abia astept sa vad ce e la tine ca mie im miroase a gravideala.
Alex cum esti?
Gata ca am scris o gramada.
la toate fetele
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Testare:
-Draguta, asteptam un rezultat pozitiv la test
-gina pe 8 decembrie
-luciana 9 decembrie
-moni, katy -18 decembrie
-miky, deny, corina, valicutza pe -25 decembrie
-mihaelafalt, cixinica pe 27-28 decembrie
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Gina pe unde esti, nu trebuia sa te testezi astazi?
Sper sa nu va fi incurcat si sa zapacesc datele.
MeAlex spune:
Miha, sunt bine, obosesc mai repede, am usoare dureri de burta si sani, si ma incearca primele greturi. Dar nu ma plang, e bine. Ma pregatesc sa merg la un interviu maine, desi nu mi-au trimis mail cu detaliile, am vazut eu pe site-ul lor unde e sediul...ce sa fac? sa ma duc chiar daca nu imi trimit ei mail? Ar fi o treaba sa ma angajez acum, dupa 10 luni de cautari.
5 weeks
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!
MeAlex spune:
Draguta, io-s cam varza, te-ai testat azi?
5 weeks
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Buna fetelor. Miky multumesc de intrebare, da sunt mai bine, cred ca ma pastea un puiut de gripa dar i-am facut vant, ieri si alaltaieri m-am simtit rau, durere de cap, greata indispozitie si toate cele, azi am fost la scoala am dat 2 lucrari la una nu am facut mare lucru dar sunt optimista, de acum ar cam trebui sa ma apuc si eu de ca sunt prin ziua 8-9 nici nu stiu exact si sa nu ma trezesc ca cu toanele mele de nervi si nu stiu ce pierd ovulatia. Ma bazam foarte tare pe ziua de duminica dar sare din schema ca sotul vrea sa se impartaseasca atunci si nu e voie dar este timp luni-marti si chiar mai incolo, luna asta nu fac nimic nici teste nici eco ca sunt in gaura cu banii. Miky ma bucur ca ai facut inseminarea, acum asteptam vesti bune. Malina si Bob of nenorocitele de zile 1, asa le-as poci eu sa nu mai apara vreo 9 luni. Moni ce faci cum esti? Luciana abia astept sa vad ce e la tine ca mie im miroase a gravideala. Alex cum esti? Gata ca am scris o gramada. la toate fetele Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Miha ma bucur ca te simti mai bine, eu vreau sambata sa merg sa ma impartasesc, dar acum nu stiu ce sa fac ca eu ar trebui sa prestez vineri , sa o las pe sambata cu prestatul?
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Miha, sunt bine, obosesc mai repede, am usoare dureri de burta si sani, si ma incearca primele greturi. Dar nu ma plang, e bine. Ma pregatesc sa merg la un interviu maine, desi nu mi-au trimis mail cu detaliile, am vazut eu pe site-ul lor unde e sediul...ce sa fac? sa ma duc chiar daca nu imi trimit ei mail? Ar fi o treaba sa ma angajez acum, dupa 10 luni de cautari. 5 weeks _ Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3 pentru sanatos! |
Bafta multa Alex la interviu, tin pumnii sa te angajeze
In curand
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
miky82 spune:
Moni tu ce faci? Cum te mai simti? eu am dormit ceva astazi , nu am mai dormit dupa amiaza de foarte mult timp , pe mine inca mai ma inteapa ovarul dar nu mai este durerea pe care am avut-o dimineata, am uitat sa iti spun ca la preparat a fost acelasi pret ca si la voi.
In curand
Mihaelafalt spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miky82
Miha ma bucur ca te simti mai bine, eu vreau sambata sa merg sa ma impartasesc, dar acum nu stiu ce sa fac ca eu ar trebui sa prestez vineri , sa o las pe sambata cu prestatul? In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi |
Daca vrei sa te impartasesti sambata atunci nu ai cum presta ca nu e voie sa te saruti si celelalte dupa impartasanie, eu asa zic.
Eu o las balta duminica ca oricum o sa fiu ziua 12 si am timp luni si marti, si mai tarziu ca eu ovulez cam in ziua 16 si plus de asta poate ne binecuvanteaza DD.
Mihaelafalt spune:
Alex daca crezi ca e o munca usoara cu care sa te descurci si sa nu iti fie greu eu zic sa te duci, dar daca e greu mai bine renunta ca vezi cat de greu ai ramas gravi si e pacat sa muncesti si sa se intample altceva si plus de asta oricum ai intrerupere si nu poti beneficia nici de prenatal.
Multa bafta daca te duci la interviu.