Aspirante optimiste (743) Felicitari AnneMarie !!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

miky

sa fie cu ochisori, de fapt sigur o sa vii cu cele II

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Miky sa fie intr-un ceas bun , si peste 2 saptamani sa vi cu liniutele duble !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Kmy asa sa fie cum zici tu, imi pare rau ca trebuie sa faci tratament, sper din tot sufletul sa se rezolve.
Bun venit noilor fete ...sedere placuta si scurta
Gaby spe sa se retraga chistul cat mai repede
Luciana de abia astept ziua de maine, Dumnezeu sa te ajute , te inteleg perfect ca ti-e frica sa faci testul, asa sunt si eu.
Bob imi pare rau de ziua 1, dar sigur vei fi prima graviduta de ianuarie
Katy cand faci hsg? tin pumnii sa iasa bine
Miha cum te mai simti? sper ca esti bine acum
Yna sper sa fie asa cum zice sotul, cred ca simte el ceva ca o sa anunti cele II liniute curand.
Kimmi tin pumnii sa fie beta asa cum trebuie.
Nadia si Ares bine ati venit pe lume sa fiti sanatosi alaturi de parintii vostrii.
Malina imi pare rau de z1, hai capul sus ca dam bataita
Mrenescu imi pare rau de analize, iti doresc numai bine
Mirunita, Anne si pe toate va

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Miky sa fie intr-un ceas bun , si peste 2 saptamani sa vi cu liniutele duble !

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici !

Multumesc mult, asa sa fie, acum te ateptam pe tine cu vesti bune

In curand
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Nu stiu ce vesti voi aduce , nu am nici un simptom de nimic , doar sfarcurile sensibile si temperatura e destul de ridicata...daca se mentine macar atat temperatura fac maine test , daca nu chiar nu are rost sa-l stric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Citat:
citat din mesajul lui Monique77
ce sunt Preseed? ca eu nu stiu

Cica ar fi un lubrifiant special conceput pentru cuplurile care vor sa faca , cu PH neutru, care nu ataca gigeii. Am vazut pe internet ca are recenzii foarte bune asa ca mi-am zis ca incercarea moarte n-are

Wishing for rainbow baby dust !

aaaaa
ce tare

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Buna fetelor!
Acum am aterizat de la dr, gata am facut inseminarea, intr-un sfarsit, spun asta ca pe la 7:30 dimineata eram la clinica unde sa preparam spermograma, dr mea ma astepta la 8:30 sa facem inseminarea....dar ce sa vedeti ca dr Biolog nu a venit, deci nu se putea face nimic la ora aia, norocul meu a fost ca dr Petca a putut sa imi faca mai tarziu inseminarea, credeti-ma ca imi venea sa dau cu asistentele alea de toti peretii, niste incopetente, si mai ales felul in care iti vorbea... in fine... este bine ca am reusit... de pe la ora 9 dim ma doare rau ovarul, dr mi-a zis ca e de bine ca ovulez.

Va pup si va multumesc mult mult de tot pt ca sunteti alaturi de mine in aceste momente.....acum ma apuc sa citesc din urma sa vad ce s-a mai scris.

In curand

aoleu Miky ce de peripetii....
macar sa fie cu folos...
da, atitudinea celor de la clinica aia lasa de dorit
dar sunt asa pentru ca ei stiu ca spitalul e dependent de ei
sunt un fel de satelit al spitalului
asa ca...ii doare la basca...ca oricum 'bujsiness'ul' vine....
lasa!! bine ca ai rezolvat!!!! acum intri in linie dreapta ca si mine, la coada

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Miky sa fie inseminarea cu noroc. Iti tin pumnii.

Anne Marie, felicitari pentru sarcina!

Bob, poate te referi la Preseed? Am auzit si eu ca este foarte bun pentru fetele care nu lubrifierea necesara in jurulu ovulatiei. Ii pastreaza pe gigei in viata pana se produce ovulatia. Bineinteles nu mai mult de perioada lor normala de viata. Asa arata:

http://www.drugstore.com/pre-seed-personal-lubricant-single-use-applicators/qxp261389?catid=181914&fromsrch=Pre-Seed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Eu nu va mai zic despre mine ca n-am vesti. Daca vine menstruatia maine, poimaine, ca ar fi 14 zile de la ovulatia trecuta, ar trebui sa ovulez din nou in jurul Craciunului...cu testare in jur de 10 ianuarie.Daca lucrurile merg ca si pana acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bettercy

Miky sa fie inseminarea cu noroc. Iti tin pumnii.

Anne Marie, felicitari pentru sarcina!

Bob, poate te referi la Preseed? Am auzit si eu ca este foarte bun pentru fetele care nu lubrifierea necesara in jurulu ovulatiei. Ii pastreaza pe gigei in viata pana se produce ovulatia. Bineinteles nu mai mult de perioada lor normala de viata. Asa arata:

http://www.drugstore.com/pre-seed-personal-lubricant-single-use-applicators/qxp261389?catid=181914&fromsrch=Pre-Seed

da da, Preseed. Eu am gasit pe cineva in Ro la care am comandat
http://www.babystart.ro/preseedw.html

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput