Aspirante optimiste (743) Felicitari AnneMarie !!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Miky nu stiu nimic de Lorena acum.
Am vorbit cu ea atunci cand a ramas Alex graviduta ca am zis sa se bucure si ea si sa ii dau o speranta ca se poate si cu trombofilie, atunci era foarte bine psihic vorbind, a zis ca s-a relaxat si nu se mai gandeste deloc la bebe, isi daduse demisia dar sefii au obligat-o sa stea pana dupa sarbatori si muncea foarte multe ore pe zi.
Altceva nimic, sper ca atunci cand o sa vrea sa mai intre la noi, deocamdata a zis ca e foarte bine asa si nu mai e stresata.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo_82 spune:

Salutare fete dragi,

Scuze absenta, dar este motivata. Am fost plecata in deplasare toata saptamana fara acces la net. Ma pun sa citesc din urma.
Bun venit noilor aspirante, si sedere cat mai scurta
Pentru fetele cu Z1, , aveti incredere ca luna viitoare sigur se va intampla minunea.
Moni, Miki, va tin pumnii stransi, si sa iasa in testare cat mai curand.
Si eu sunt in perioada de asteptare. Dupa intepaturile de ovare, cred ca in 02.12 a fost ovulatia. Am prestat la greu, iar azi sunt Z8 DPO. offf, e asa de grea asteptarea asta, dar incerc sa-mi ocup timpul cu altceva in loc sa ma gandesc. De saptamana trecuta am niste dureri surde, mai slabe in intensitate ca cele de CM, dar destul de deranjante, voi patiti la fel?
Fetelor, voi puneti utrogestan vaginal numai 10 zile sau continuati pana vine CM? Iau in continuare Aspenter, Brocriptin si Sioforul.
Va pe toate si multa bafta tuturor.

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Miha mai sti ceva de Lore, ce mai face?
Simo tu pe unde umbli? nu mai dai nici un semn de viata?

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Ma lui D-zeu ca in curand sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo_82 spune:

Bun venit Cosmina,

Si eu de 2 luni am facut stimulare cu menopur. Cum ai reactionat la tratament? Ai ceva foliculi?
In legatura cu pregnyl-ul, eu totdeauna l-am facut subcutanat, in burtica, dar vad ca Moni ti-a raspuns deja.
Multa bafta, si sa prestati cat mai mult dupa pregnyl. Incercati natural, sau planificati o IA?
si sedere cat mai scurta!
Simona

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Miky multumesc.Am facut stimulare cu Menopur,sambata trebuie sa fac Pregnyilul.Inseamna ca am inteles bine ca trebuie sa-l fac in fesa.Cand am iesit de la medic am umblat ca nebunii prin Debrecen dupa Pregnyil si nu mai tineam minte exact cu mi-a zis sa-l administrez
MeAlex felicitari pt sarcina si bafta cu noul loc de munca

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Ma lui D-zeu ca in curand sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Miky, nu mai stiu cum erau analizele tale...ce ti-am zis ca nu era ok?
Oricum, cred ca e util sa faci analizele, incet-incet. Vorbim daca te hotarasti!

5 weeks and 1 day
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Simo nu am reactionat asa stralucit la menopur,la ultima eco aveam un folicul de 14Pana maine ar trebui sa fie undeva de 18-19.Doctorita a zis ca e ok daca fac maine un pregnyil si inca unul marti,ca ajuta si la formarea corpului galben.Dupa incep cu Utrogestan.Eu nu sunt chiar multumita de rezultate dar am incredere in ea.Incercam natural acum,a zis ca avand HSg ok incercam asa acum.Hmmm sedere scurta...imi fac veacul pe aici de vreo 3 ani numai ca am luat o pauza mai prelungita anul asta.Oricum sper sa-mi aduca noroc revenirea asta si sa ma tirez la odisee cu cat mai multe fete de manuta

Pupici

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Miky, eu mi-as face niste analize.

Ylari si Stefulici, ce noutati mai aveti? Alex ma bucur ca esti bine. Au inceput greturile?

Abia astept sa revin si eu aici cu simptome, dureri..si sperante dupa anul nou. : )
Sa aveti weekend placut, fetelor! Noi mergem in weekend la socrii, facem Craciunul cu ei un pic mai devreme anul asta ca avem alte planuri pt Craciun si Anul nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetelor voi va uitati la vocea romaniei?
A fost superb cum a cantat Liviu, sper sa castige.
Eu ies ca sa ma uit in liniste la ei, vorbim maine seara ca maine am treaba multa.
Noapte buna.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

MeAlex probleme circulatorii am chiar eu - am in permanenta mainile si picioarele reci iar probleme cardiace am tot avut in familie, ambii parinti au. sa inteleg ca tb sa fac profilul acela de trombofilie ereditara? Oricum o sa-l aman un timp pt ca ma costa f. mult tratamentul si HSG-ul luna asta.

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Da, Katy, ar trebui sa faci profilul de trombofilie dar inainte poti merge la Fundeni sa faci niste analize de baza acolo (sunt gratuite). Scuze daca ai fost deja, simt ca m-am tampit, uit si nu prea ma pot concentra. Nu stiu daca extremitatile reci tin de trombofilie, dar antecedentele in familie atarna greu in ecuatie.
Bettercy, Da, incep sa apara greturile.

5 weeks and 1 day
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza fetelor!!! va invit la o !!!
scz k sunt km absenta la apel dar sunt intr-o alergatura continuia, tratament la policlinica, smotru prin casa( k na , vin sarbatorile si o intorc toata pe dos), plus Mofturosul care are program all-inclusive cu iesirea dintilor si nu numai
dar sa stiti ca incerc sa citesc toate paginile sa nu raman cu nimic in urma, nu v-am lasat, am tin ca si Scaiul de voi!!!
azi vine oleak sa ma ajute mama deci ne mai spre seara!!!
dragutza eu inca astept vestea cea mare!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este īn felul īn care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput