Aspirante optimiste (743) Felicitari AnneMarie !!!
Raspunsuri - Pagina 11
Katy82 spune:
Moni de ce esti atat de convinsa ca nu poate avea legatura cu o posibila sarcina. Poate e implantarea de vina. Tin pumnii sa fie asa!
Fetele ce parere aveti, daca am varice pe picioare, la fel ca si tatal meu de altfel, am risc de trombofilie?
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.
gabyv spune:
Buna
Eu pe baricade la munca
Luci, imi pare rau pt Z1.
Draguta, daca ti-a scazut temp.... imi pare rau, eu speram la tine.
Moni, sper sa fie de la implantare toata durerea asta
Miky, tu m-ai intrebat de inseminare? Pai inca nu stiu daca o sa fac, ca numai dr decide, am sunat la el si aparent vb cand imi vine in ian. Desi o sa fiu cu uratii pe cap de revelion. Bioloaga a zis ca in mod normal nu are de ce sa nu imi faca, ca se cheama chist de functional ce am eu, deci e ok.
MeAlex spune:
Katy, nu e obligatoriu sa ai, dar e posibil. Mai cazuri de probleme in familie? Scum, depinde si de cat timp incercati s afaceti bebe...dar pt fetele care incearca de cativa ani (si pentru cel e care incearca de aproximativ 1 an, dar stiind exact cand e ovulatia si prestand atunci), as zice ca ar trebui sa verifice problema asta.
5 weeks and 1 day
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!
Katy82 spune:
MeAlex noi incercam de 3 ani, nu stiu sa existe cazuri de trombofilie in familie. Acum ce o vrea Dumnezeu. Merg mai departe.
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.
MeAlex spune:
Katy, nu ai niciun caz din partea parintilor, bunicilor tai de probleme cardiace sau circulatorii? Ai putea incerca sa faci niste analize.
5 weeks and 1 day
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Buna fetele, a fost ok la interviu, dar era o firma de recrutare care angajeaza pt altii de fapt, acum astept sa vad daca ma contacteaza si firma respectiva. Penmtru fetele care fumeaza, mai ales daca au vechime: fumatul (si anticonceptionalele) activeaza mutatiile care dau trombofilie si dau pierderi de sarcina si infertilitate inexplicabila. Dupa cum mai povesteam, daca aveti si cazuri in familie de accident cerebral, infarct, stop cardiac, varice, ar trebui sa va ridice un semn de intrebare. Stiu ca pare ca vad problema mea peste tot, dar ganditi-va ca am trimis 4 fete sa isi faca analize, toate au descoperit probleme, 3 din ele sunt gravide si una e mamica deja! Baby dust for everyone! 5 weeks and 1 day _ Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3 pentru sanatos! |
Alex crezi ca ar trebui sa imi fac si mutatiile, adica ce analize ar mai trebui sa imi fac in afara de cele de la fundeni.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
miky82 spune:
citat din mesajul lui gabyv Buna Eu pe baricade la munca Luci, imi pare rau pt Z1. Draguta, daca ti-a scazut temp.... imi pare rau, eu speram la tine. Moni, sper sa fie de la implantare toata durerea asta Miky, tu m-ai intrebat de inseminare? Pai inca nu stiu daca o sa fac, ca numai dr decide, am sunat la el si aparent vb cand imi vine in ian. Desi o sa fiu cu uratii pe cap de revelion. Bioloaga a zis ca in mod normal nu are de ce sa nu imi faca, ca se cheama chist de functional ce am eu, deci e ok. |
Gaby ...da eu am intrebat, am inteles acum , poate nu o sa mai fie nevoie si apare intre timp.
In curand
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
miky82 spune:
citat din mesajul lui Monique77 fetelor am avut aseara niste intepaturi pe stanga....ovarul sau trompa stanga.....nu stiu... dar groaznic, m-am speriat....m-am panicat n-are nicio legatura cu o sarcina, sunt convinsa ma doare de cand am facut HSG dar ma durea mai usor acum vad ca ma doare mai tare sper sa nu am aderente care sa dea durerile astea..... Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Moni hai nu te mai stresa, poate este de la bebe.
La mine nimic nou, sunt la fel, astept si eu un simtom dar vad ca nu apare nimic, oricum este prea devreme pt asa ceva.... si cum 2 saptamani mi se pare o eternitate nu imi ramane decat sa astept
In curand
miky82 spune:
Miha mai sti ceva de Lore, ce mai face?
Simo tu pe unde umbli? nu mai dai nici un semn de viata?
In curand
cos_minutza spune:
Buna seara!!!
Va multumesc pt lamuriri si reprimire!
Imi pare rau de cele cu z1
Draguta imi pare rau ca nu sa pozitivat testul
Gaby,Mirunita,Katy
Monique nu-ti mai fa ganduri negre,cu totusi ca stiu ca e grea al naibi asteptarea astaGandeste ca s-a prins samburelul
Va pup pe toate!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Amos Bronson Alcott