pentru febra...va rog

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Roxy, pentru tuse este foarte eficient ceaiul de ceapa. se fierbe o ceapa intreaga cu foi si mustati in 600 ml apa pana scade apa la jumate. si ii poti da cu dozatorul de la nurofen. eu ii dau lui Finn cate 5 ml la fiecare ora. pentru adulti e indicata o cantitate mai mare, 2 cani pe zi. merge si la tuse seaca si la cea productiva.

Finn Constantine 15.10.2009 si 20+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

si fetita mea bea ceai de ceapa, dar bea mult, 1-2 cani pe zi. NU mi-am pus niciodata problema ca i-ar dauna.
Si sirop de ridiche neagra, cu miere sau zahar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna din nou si multumesc pentru raspunsuri.Am avut iar parte de ebra azi noapte cu un puseu mai ridicat la miezul noptii , dar macar fara tremuraturi.Nu stiu ce explicatie am , ca in timpul zilei e ok , relativ, adic ane luptam doar cu mucii care curg si cu tusea.Ii dau si ceaiuri, am sa caut si ridiche neagra , cu toate ca inca nu am habar cum o gasesc aici .
Apropo de nedumerirea mea de ieri daca mai e valabila orice sticluta de sirop dupa desfacere...am aruncat o gramada ieri, am facut iar ordine in dulapiorul cu medicamente si chiar daca am obiceiul sa scriu pe cutie data cand desfac o sticluta, eu tot dupa data expirarii ma luam.Acum am recitit prospectul si am aruncat o multime, ca unele erau valabile doar 3 luni de la desfacere, alele 6 sau 1 an.Si cum la mine se raceste rar (nu ca ar fi o problema )raman multe sticlute consumate pe jumatate .Dar macar acum stiu cand mai am sau nu in casa ceva ce pot folosi in caz de nevoie pana ajung la doctor.
Nu inteleg ce poate sa-i declanseze febra de noapte , cand ziua nu are.Mai investigam si vedem daca ceaiurile au efect.Se pot da chiar daca ii dau siropul de tuse prescris sau trebuie doar una sau alta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Imi mentin parerea ca este o infectie virala cu care organismul lupta. Seara, lupta este mai mare, organismul mai obosit.
Nu poti face o hemoleucograma? Afli in cateva ore ce fel de infectie este si ... te linistesti. Daca e viral nu ai ce face decat astept sa treaca ajutand organismul cu legume si fructe, vit C iar daca infectia e bacteriana trebuie antibiotic. Dar cica la infectii bacteriene febra este si peste zi... cateva zile si nu in pusee!

Sanatate si nopti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Roxy este doar o viroza si nu ai de facut decat sa-i scazi febra cu antitermice si sa-i cureti nasucul. Virozele isi fac de cap cat vor ele...in general cam o saptamana.
Piciul meu anul trecut a avut o viroza care s-a manifestat doar cu puseuri puternice de febra 39.5-40, de vreo 2-3 ori pe zi.
Nu muci, nu tuse, nimic altceva.
Virozele au multe forme de manifestare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Roxy , am si eu aceiasi nedumerire. Intr-o noapte pe la ora 1 m-am trezit avand febra 39,9. I-am dat Ibalgin, sosete cu apa si otet si l-am dezbracat cat mai sumar. Mi-a mai facut febra abia la ora 17 si atat.
peste o luna , tot noaptea, febra 39,4 si cam atat.
ce sa fie oare?

Mami Anca cu Andrei Ionut
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancamak

Roxy , am si eu aceiasi nedumerire. Intr-o noapte pe la ora 1 m-am trezit avand febra 39,9. I-am dat Ibalgin, sosete cu apa si otet si l-am dezbracat cat mai sumar. Mi-a mai facut febra abia la ora 17 si atat.
ce sa fie oare?

poze

Daca se mai intampla poti face a doua zi o hemoleucograma si ai mari sanse sa afli ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Citat:
citat din mesajul lui theo_2004

Citat:

ce sa fie oare?

poze

Daca se mai intampla poti face a doua zi o hemoleucograma si ai mari sanse sa afli ceva!

mami de Theo (7.11.2004) si Chris (22.12.2010)
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

la vreo 2 saptamani dupa febra de 39,9 am descoperit doua masele iesite

poze

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui theo_2004

Citat:

ce sa fie oare?

poze

la vreo 2 saptamani dupa febra de 39,9 am descoperit doua masele iesite

poze

Eh ... raspunsul meu a venit in urma intrebarii tale. Cand ai pus intrebarea "ce sa fie?" tu stiai ca a fost de la masele?
Eu nu as asocia temperatura aproape 40 cu masele... dar mai sunt si exceptii sigur.

Mergi la inceput