pentru febra...va rog

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

multumesc madalina .Theo scuze nu am vazut ca ai scris, de aceea am revenit ca sa-ti multumesc si tie .Avem programare la 11 fara un sfert la doctorita.Sper sa descopere cauza febrei, pentru ca el nu raceste des, dar cand face asa febra mare sigur e ceva.Si sa ne schimbe siropu de tuse ca nu are nici un rezultat cel care i l-a dat anterior (prospan ).Are si muci la kg si tuse cat incape, de aceea suspectez sa nu fie ceva de genu bronsitei sau din astea.La o simpla viroza el reactioneaza bine .Cum am spus de racit asa cu cadere o face o data sau de doua ori pe an, in conditiile in care la gradinita toti sunt cu mucii la purtator .Aici antibioticul se da foarte rar, si nici eu nu sunt adepta lui, dar de fiecare data cand a facuta sa febra, dupa antibiotic i-a trecut febra de la prima administrare.Nu stiu ce sa zic, am sa scriu dupa ce vin de la doctorita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Pai daca spui ca ii curge nasul si tuseste, tot are ceva , nu? Nu pot sa spui ca nu are nimic si face febra fara nici un simptom. Al meu cand are febra asa mare fara sa i curga nasul, fara tuse ( al meu nu prea tuseste) sigur are ceva in gat. De fapt, aia e problema lui, de racit nu prea raceste .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Eu antibiotic nu am administrat decat dupa analize. Dar asta sunt eu.
Pt tuse la noi functioneaza perfect ridiche neagra scobita si pus putina miere apoi consumat siropul ce se aduna, completat iar cu miere. Dupa 48 ore mai scobesc putin ridichea si ... pana se deshidrateaza complet ridichea folosim siropul. De obicei a trecut cam in 3 zile. Si concomitent cu siropul de ridiche ii dau Baraka (ulei de chimen negru)

http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/medicamente/baraka-capsule-gelatinoase-moi_11148

http://www.pharco.ro/content/news_det.php?id=2

Mergi la inceput

asa muci sau tuse a mai avut si alta data.Dar nu asociate cu febra.Asa raceli asa zise minore , le ducem pe picioare, cu ceaiuri sau alte produse din plante.Dar febra face foarte rar, dar cand face merge direct la 39-40, nu trece ca tot omu prin faze de 37 , sau 38 sa ma pregateasca si pe mine.Acum am sa va scriu ce rezultat avem de la control, dupa ce ma intorc.Nedumerirea mea era legata de asocierea de antitermice, in situatii din astea limita cum a fost cea de azi noapte, cand mi-e frica sa nu-i dau prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu ii dau alternativ la 4 ore paracetamol cu ibuprofen . Asta este si schema , de fapt. Multa sanatate si nu te panica, sigur are vreo viroza mai urata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Multa sanatate puiutului!
Vroiam sa iti spun legat de termenul de valabilitate chiar daca pe cutie scrie ca e valabil pana in 2013 daca l-ai deschis medicamentul, cel putin paracetamorul sirop este valabil un an.
De ibuprofen nu stiu dar ar trebui sa fie scris pe prospect iar daca e sirop cred ca e la fel ca paracetamolul.
Am citit pe multe subiecte de alternarea asta a ibuprofenului cu paracetamolul...aici nici un doctor nu mi-a spus asa ceva, nici la urgente nici pediatrul.Cand face febra mi s-a spus sa ii dau doar paracetamol iar in rest racoare, dusuri caldute si impachetari la nevoie..

Lili de strumfita Maria Eliza

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Ibuprofenul este antiinflamator. La fel si aspirina. Ambele reduc febra si, mai ales, reduc starea de discomfort. In raceli combinate cu tuse, nas infundat, gat rosu folosim frecvent antiinflamator, de la mic la mare.
Deci se poate combina cu paracetamolul.

Eu tot o sa-mi fac curaj si la un episod de febra cu frisoane, asa cum zice roxy, o s-o invelesc pe Ana intr-un cearceaf imbibat in tuica. Fara medicamente.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Rufus,dar alcoolul nu trece prin piele? Mie nu/mi suna prea bine totusi.

Finn Constantine 15.10.2009 si 20+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Rufus o sa fie Ana cu frisoane dar euforica si fericita .Asta dupa ce va inhala prin toti porii tuica .
Acum am venit de la doctorita, am venit aprope cum m-am dus.I-a schimbat doar siropul de tuse , i-a dat mucosolvan in loc de prospan (ala cu frunza)a zis ca e ceva mai puternic.De antibiotic nu e cica cazul inca...nu se aude nimic pe nicaieri, dar cica totusi sa trec maine seara pentru siguranta sa-l mai consulte odata, aici ambata si duminica doar la spital poti merge daca ai nevoie, asa ca mai bine mai merg odata maine seara.Continuam cu nurofen .Sincer ma apuca frica cand ma gandesc ca vine iar seara, dar asta e , poate nu mai face asa urat si la noapte.
In rest muuulte servetele pentru nas si tuica pentru mine (de curaj.
Imi pregatesc cafeaua pentru la noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

roxy, eu, la febra, alternez panadol (paracetamol) sirop, cu nurofen/ibuprofen, tot sirop, la 4 ore.
MI-a fost recomandat de mai multi doctori ca daca febra sare la 39 cu 5, sa-i dau supozitor, novocalmin. Ii dau novocalmin, chiar daca ii administrez tratamentul de antitermice de mai sus.

In caz de febra peste 40 cu 5 si risc de convulsii, am in casa desitin de 5 ml (diazepam) care se administreaza rectal. Desitinul se ia la noi numai pe baza de prescriptie de la doctor si este de preferat sa nu fie folosit.

Dar numai daca nu scade febra dupa dusuri, imapchetari si novocalmin.

Stiu ce simti, si eu ma panichez la febra mai mult ca la orice altceva. Pentru ca stiu cat de periculoasa poate fi febra mare.

Multa sanatate!

Mergi la inceput