Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (15)
Raspunsuri - Pagina 17
tigruta spune:
Bun gasit burtici..
Venim si noi dupa un weekend in care ne-am mai relaxat putin..n-am facut nimic deosebit..am stat si am lenevit..
Ella si Tinuta bafta multa la amnio..sunt sigura ca vor fi bune rezultatele..
Elly te asteptam sa ne spui ce face bebe tau..
Virginia ce frumos v-ti distra voi si copii..pana la urma te-ai intalnit cu sosho??
Diana bine ca nu te-a prins vreo raceala..urata experienta..dar voi de ce locuiti la hotel???
Titi multumes de informatii suma oricum nu putea fi mai mare ca eu i-au minim, asa ca nu conteaza..
Da chiar asa eu incerc sa trec peste cartofi prajiti cu usturoi si voi nu si nu..chir vreti sa ma apuc acum de curata cartofi
Cam atat a tinut minte neuronul meu gravid..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 18+
diana85 spune:
Burticutelor, stiu ca sunt foarte in afara subiectului, insa poate ma ajutati cu o idee buna (vad ca oricum activitate prea mare nu aveti asa ca nu va incurc prea tare ).
Ma tot gandesc ce sa le iau de Mos nasilor nostri de cununie care ni-s tare dragi (si sentimentul e reciproc). Nu vreau sa fie prea impersonal (m-am gandit de exemplu la un parfum bun, insa...parca spune asa de putin), nici prea ostentativ (ca sa simta ca trebuie sa ne ia si ei ceva consistent), nici inutil...
Ca sa aveti un punct de plecare, sunt cam la 50 de ani si ambii profesori. M-am gandit la doua bilete la un Concert de Craciun / Anul Nou, insa la Brasov oferta e taaare limitata si deja nu mai e absolut niciun loc. Apoi poate un weekend la o pensiune? Dar implica mult "deranj" din partea lor plus cheltuieli aditionale (transport, masa, etc.)... Mai am pe lista cununita de Craciun facuta de mine, ceva carti/albume de arta, fursecuri facute acasa, da' toate ideile sunt toate cam micute si nici una nu mi se pare geniala...
Tigruta, povestea e lunga si complicata - in principiu pentru ca am fost mutata temporar cu lucrul aici si firmei ii convine din toate punctele de vedere sa ne tina la hotel si nu sa ne inchirieze un apartament. La inceput a fost mai greu dar acum ne-am obisnuit (stam din iunie asa)- e o camera de hotel cu o kitchineta cu strictul necesar, asa ca nu e chiar atat de restrictiva. Sentimentul ca nicaieri nu mai e "acasa" ma chinuie cel mai tare, cu atat mai mult cu cat eu sunt o closca in general si sarcina parca imi trezeste instincte de cuibarire mai puternice . Dar...cum obisnuieste sa zica bunica mea, "Cumva o fi, ca niciodata nu a fost sa nu fie cumva...".
Diana 19+ cu Mirciulica
Anitta_O spune:
Diana, ideea cu biletele la concert mi se pare excelenta! Vezi ca e un concert pe 19, incearca sa vezi daca mai au bilete:
http://www.iubescbrasovul.ro/evenimente/muzica-culta/johann-strauss-ensemble-in-concert-de-craciun-la-teatrul-dramatic.htm
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 13+
diana85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anitta_O Diana, ideea cu biletele la concert mi se pare excelenta! Vezi ca e un concert pe 19, incearca sa vezi daca mai au bilete: http://www.iubescbrasovul.ro/evenimente/muzica-culta/johann-strauss-ensemble-in-concert-de-craciun-la-teatrul-dramatic.htm Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 13+ |
Anitta, exact la concertul asta am vrut sa le iau. Am incercat de doua ori cu doua carduri diferite, insa cardurile mele sunt bune de cumparat oriunde mai putin in Romania - nu sunt inrolate in nu stiu ce sistemul naibii de siguranta. Pana am reusit sa ii contactez si sa rezolv problemele administrative, se dadusera si ultimele locuri (Mai erau vreo 6 cand incercasem eu sa le iau).
Diana 19+ cu Mirciulica
diana85 spune:
De fapt, Anitta, ai tu ceva dreptate . Eu incercasem sa le iau la Strauss pe 16 decembrie. Acum am observat ca cel de care zici tu e in 19. Si cautand mai atent, mai sunt locuri la asta! Dar cele mai "ieftine" incep de la 140 de lei de persoana...si nu se chiar incadreaza in buget. Erau si incepand cu 20 de lei, insa toate pana la 140 sunt date. Am sa incerc insa si in alte surse, mi se pare imposibil sa fie toate date - mai degraba astia nu vand online decat din cele mai scumpe, ca sa nu se "complice"...
Diana 19+ cu Mirciulica
2liniute spune:
Elly imi cer scuze, nu stiu de ce am inteles eu ca ai face amnio, cred ca eram inca adormita de dimineata sa vii cu vesti bune de la consultatie atunci
off, mie imi este forte rau in masina, la nici 2 minute de mers imi este greata, iar al meu a trebuit sa opreasca de nu stiu cate ori ca sa nu vars... si imediat ce ma dau jos din masina ma simt minunat
mmmm cadouri mie imi plac cadourile fie cele practice fie cele simbolice, de ex o fotografie cu cei dragi intr-o rama frumoasa, un tablou (nu din alea scumpe... am vazut la ikea un tablou mare cu o padure sau o poienita.. ma imaginam in natura privindu-l... parea ca o fotografie mare) sau mi-ar mai placea o clepsidra... dar cred ca e mai potrivita pt cei tineri sa le inspire ceva de genul "timpul trece asa ca actioneaza" acum pt cineva mai in varsta nu stiu cat de potrivit ar fi ... desi la 50 de ani nu mi se pare cineva a fi batran
v-am spus ca ieri am papat cartofi cu usturoi si au fost asa buni ca asa papa iar dar ma mai gandesc... fac un piept de pui la gratar si mere coapte, va invit cu drag
acum fug la bucatarie, pup
Anca 13+ cu
Anitta_O spune:
Hai ca ma uit si eu pe vreun site cu bilete. Daca gasesti tu pana la urma si nu reusesti sa le platesti, pot sa ti le platesc eu din Romania si apoi vedem cum facem cu banii. La noi in oras biletele costa 80 de lei.
titi143 spune:
Diana daca as avea vreo idee as spune, dar acum cred ca neuronul meu cel singuratic este in concediu. Dar si mie mi se pare buna ideea cu biletele la concert.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 19+ Robert Aaron
diana85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anitta_O Hai ca ma uit si eu pe vreun site cu bilete. Daca gasesti tu pana la urma si nu reusesti sa le platesti, pot sa ti le platesc eu din Romania si apoi vedem cum facem cu banii. La noi in oras biletele costa 80 de lei. Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 13+ |
Anitta, esti o scumpa . Le-as fi comandat cu plata ramburs la socrii ori la parintii mei, insa nu mai erau pe cand s-au descurcat itele administrative.
Am rugat-o pe cumnata mea sa mearga direct "la sursa", la casa de bilete unde se va tine concertul, sa vedem daca mai gaseste ceva acceptabil - 90 ori 60 de lei. Poate avem noroc.
Diana 19+ cu Mirciulica
Anitta_O spune:
A, pai asa e si mai bine. Uite, pe alt site scrie ca e pe 24 concertul, pret 120 lei. Nu am inteles care e data exacta pana la urma.
Deci ar trebui sa ma grabesc si eu cu biletele, vrem si noi sa mergem.