Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (15)
Raspunsuri - Pagina 18
Anitta_O spune:
Si nasa baietelului nostru e speciala pentru noi, in plus are tot ce-si poate dori cineva si chiar daca n-ar avea, isi poate cumpara oricand. Asa ca i-am luat deja de la http://puretouch.ro/ farduri de ochi naturale, sapunuri hand-made si mai vreau sa-i iau niste ulei de migdale. Pentru mama am facut calendarul personalizat cu nepotii, ii mai iau un instant de apa calda, socrilor inca nu stiu.
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 13+
diana85 spune:
Anitta, foarte bune si utile toate ideile ce le-ai avut. Si site-ul cu farduri si sapunuri naturale e foarte foarte fain. Produsele par bune si preturile sunt mai mult decat ok. O sa caut cu grija sa vad ce mai gasesc pe acolo .
Diana 19+ cu Mirciulica
2liniute spune:
Fetelor care ati facut amnio, cat v-a costat? va rog mult daca puteti sa imi spuneti.
Anca 13+ cu
Anitta_O spune:
Toata lumea pe care o cunosc si care a incercat produsele puretouch a fost extrem de incantata de ele. Cica iti da o stralucire fantastica tenului, fara a parea ca esti machiata. Eu mi-am cumparat si pentru mine, dar inca n-am folosit nimic ca nu ma simt chiar foarte fresh in perioada asta.
Anitta_O spune:
2liniute, eu inca nu am facut, dar am citit pe site-uri despre preturi intre 1300 si 2200 lei.
Ellyshor spune:
Hello burticute!
Am venit si noi. Suntem ok, perfect in grafic si avem 280 de g.
Uterul tot contractil, dar dr a zis ca dc stau cuminte o sa fie bine.
Suntem baietel fara nicio indoiala S-a intors spre echograf si si-a desfacut piciorusele cu nonsalanta ca sa-i vedem bijuteriile
Cu concediul am rezolvat. Vineri acum imi face "internare" si apoi in saptamana premergatoare Craciunului, miercuri sau joi ma externeaza si ma duc direct la comisie in spital ca sa-mi prelungeasca concediul.
Deci se poate mai devreme, chiar daca atunci n-o sa am 90 de zile fix.
Cam atat. Va pupam taaare dulce!
Diana o sa ma gandesc. Poate imi vine si mie vreo idee.
Nasilor nostri eu vreau sa le fac un tort bun(ma pricep un pic la torturi). Sper doar sa fiu si apta sa-l fac
Elly 19+ cu Babyboom
ella81it spune:
Buna!
Va multumesc din suflet ptr. gandurile voastre
Am facut azi amniocenteza,am fost putin emotionata dar a trecut!Acum astept rezultatul cam in 3 sapt.soseste
Azi a miscat foarte mult bebel-am simtit mai mult ca niciodata,si acum cand scriu misca de zor
2LINIUTE eu nu am platit amniocenteza si sincer habar nu am cat ar costa.Aici ,in sarcina ,nu platesti analize ecografii,nastere etc.Am decis eu sa merg si la un privat si la el platesc.
ELLY bafta la control!Si eu tot mai speram sa fie fetita,dar azi doctorul mi-a dat o poza cu un ,,fluturas,,ca sa conving si restul lumii
Ieri la 12 am mancat si eu cartofii cu usturoi azi si maine las sotul sa gateasca ,eu trebuie sa stau in patSigur comanda ceva
Va multumesc inca o data ca v-ati gandit la mine
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
Ellyshor spune:
Ella ma bucur ca procedura a fost ok.
Niste rezultate preliminare nu-ti dau? Ca sa nu stai 3 sapt pe jar.
Stiu ca Virginiei asa i-au dat.
Sa stai cumintica, la pat, cateva zile.
Elly 19+ cu Babyboom
Anitta_O spune:
Ella, e aiurea senzatia la amnio? Cat timp trebuie sa stai in pat? Tu oricum, poimaine vei zbura, din cate imi amintesc. Ai stat la spital cateva ore sau ai venit direct acasa? Distanta de la spital pana acasa de mare? Te-am zapacit si am uitat esentialul: sa sea Dumnezeu sa fie perfect cu fluturasul!
Elly, foarte bine ca ai rezolvat, ti-ai mai luat o piatra de pe inima.
Virgi, Shosho, v-ati intalnit?
virgiL spune:
ELLA sa stai cumintzica ,sa te refaci repede,ca sa poti veni acasa in siguranta..Tu calatoreai cu avionul la 2 zile dupa amnio,nu-i asa?Te pup si bafta la rezultate cat mai bune!tie nu-ti da un raspuns preliminar la 24-48 de ore(testul Fish)
ELLYSHOR;inca o data felicitari pt grasunu mic,ma bucur pt voi ca sunteti bine!
Amniocenteza (analiza propriu zisa) costa intre 1300 -2000 de ron.Recoltarea ei intre 0-450 ron.(mie medicul nu mi-a cerut nik pt recoltare,analiza costa 1300,iar la Arcadia la Iasi analiza +recoltarea stiu ca erau 2000 +450 ron)
Fetelor s-au intalnit azi SHOSHY si cu ZEN....au fost de belea......Un fel de Doamna si Vagabondul.Zen un obraznic de 6 luni ,Shoshy o domnisoara serioasa de 3 ani...va dati seama ca s-a lasat destul de greu convinsa la harjoneala,da si cand a cedat...aveau amandoi limba pan la genunchi de alergat...niste simpatici!Ca si „parintzii ” lor de altfel.Pun mai tarziu poze pe picasa ,ca acu mi-s inca la servici!
Virginia 18+,mami de Ioana(22.12.2002)