Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Deci am ramas singura cu greata pe aici?

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Stai, Anitta ca nu se stie niciodata. Eu ma si sugestionez foarte tare, aproape ma hipnotizez ca-mi repet in continuu ca mi-e bine si nu mi-e greata si gata, de-acu nu se mai intoarce. Adica fac ceva eforturi psihice in sensul asta, dar sper sa functioneze. Lasa ca o sa ne treaca si noua de tot. Sincer, greata am mai avut un pic, dar nu se compara deloc cu ce-a fost saptamana trecuta.

Curaj!

Andreea, 13+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

Ma bucur mult ca ai scapat de perioada urata si ca te-a apucat cheful de treaba! Oricum, si mie imi e mult mai bine, nu se compara cu saptamana trecuta, dar energia la cote maxime inca n-a venit (nici macar aia la cote minime). O astept cu interes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza fetelor!
Noi ieri l-am sarbatorit pe iubi, mi-am facut de cap, am mancat la restaurantul chinezesc si ca sa plusez am devorat si 2 felii de tort, ma mir ca a stat mancarea la mine in stomac.
Anitta nici eu nu am scapat de greturi, dar parca sunt mai atenuate.
Va doresc o zi frumoasa!

Elena 14+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Neatza, tuturor

Ella, bafta multa azi la amnio. Maine voi trece si eu prin emotiile astea. Sa ne ajute Dumnezeu sa venim cu rezultate bune. Eu sunt prea bine. Ma si sperie atata bine. Burtica nu doare, sanii sunt mariti, dar detensionati, parca incepusera sa se coloreze, acum parca s-au decolorat sunt paranoia. Pana maine cand o sa-l vad pe bb inebunesc.Norc ca-mi creste burtica, ca altfel... Azi intram in 16 saptamani. Maine poate aflam si ce ascundem intre picioare( un cuc sau o pupazica), dar cel mai important sa aflam ca bb e bine sanatos.

Va pe toate.

15+

Mergi la inceput

Ah, azi e ziua cand Ella merge la amnio! Mult succes, am emotii pentru tine. Tinuta, fii pe pace, nu innebunesti pana maine. Am uitat, de ce faci amnio?
Elena, sa-ti traiasca si sa fiti fericiti o suta de ani si mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Neatza, mamici! Mama ce avant pentru scris aveti de luni dimineata!
Sa aveti o saptamana usoara, fara greturi si sa veniti numai cu vesti bune!
Noi cel putin, venim, am fost sambata la eco pt dublu test si totul e ok, riscurile sunt f mici pt toate sindroamele si trisomiile, nici nu m-am obosit sa ma uit la valori, mi-a explicat dr pe loc dupa eco si mi-a zis ca totul e ok si nu sunt recomandari pt analize suplimentare. A, si a confirmat ca e fetita, iupiei!
Greturi nu mai avem nici noi, decat asa vaaaaaag, dar nu destul de tare incat sa mai dau la ratze.
Cu somnul am si eu probleme, am somnul f agitat, nu-mi gasesc pozitia potrivita, cel mai bine as dormi pe burta sau pe spate, oooof! Am observat ca inca mai pot dormi pe burta si profit cat mai pot.
Multa bafta la amio, Ella! Doamne ajuta sa vii cu vesti bune!
Tinuta, va fi totul bine!
Va pupacesc, sa aveti o saptamana minunata!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 12+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

anitta, mi-a iesit riscul de trisomia 21 de 1: 290 si TN de 2,5. Stiu ca nu-i chiar grav,dar,..... nu poti sta linistita. Tu ca si virginia si ella, care ati trecut prin asta intelegeti mai bine. Oricum, abia astept sa-l vad pe bb. Nu l-am vazut de 3 saptamani jumate.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Tinuta sigur va fi totul bine. N-ai un risc asa de mare, dar daca simti ca nu poti sta linistita fara sa ai certitudinea de la amnio mai bine ca te duci. Mult succes si sa vii cu rezultate linistitoare!

Ella multa bafta azi la amniocenteza, sa ne anunti si pe noi ce si cum si pana vin rezultatele de la amnio sa ne zici macar cum te simti dupa analiza.

Andreea, 13+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna dimineata!

Doamne ajuta! Sa fie o saptamana reusita pentru toate fetele care au proceduri, teste sau controale!

Ella esti in gandurile noastre si ne rugam sa treci cu bine azi peste amnio, iar rezultatul sa fie unul foarte bun!

Bafta multa maine si tie, Tinuta! Sa-ti ajute bunul Dumnezeu!

Iulia felicitari pt rezultatele buneeee! Si felicitari pentru confirmarea balerinei!

Va pup dulce pe toateee! Noi la ora 14.00 avem programare pentru consult.

Elly 19+ cu Babyboom

Mergi la inceput