Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Nu stiu daca mai cititi si prin alte parti pe aici, in caz ca nu, va pun un link care duce la o poveste, din pacate reala, despre viata unui copilas nascut cu incapacitatea de a produce hematii. S-a gasit donator de maduva pentru el, dar e nevoie de foarte multi bani pentru a se putea realiza transplantul. In saptamana 10-16 decembrie se poate dona la 848 (2 euro) sau se poate suna in reteaua Romtelecom sau puteti dona direct in contul familiei.
Eu voi face lucrul asta fara sa clipesc, nu dar 2 euro, mi se pare foarte putin. Va rog frumos sa nu lasati deoparte acest mesaj fara a face ceva practic pentru acest minunat copilas.
http://viatacudba.blogspot.com/

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui tigruta

Virginia e o iesire in 2 sau o luati si pe Ioana?? n-am mai reusit sa plecam pe nicaieri si tare tanjesc sa ies putin din rutina zilnica..oricum distractie placuta iti doresc..
Ylari sa stii ca pe mine garmastanul m-a salvat, nu stiu ce ma faceam fara el la ce rani urate aveam.ufff.pt mine a fost tare bun..
Anitta vreau si eu linkul

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 17+

Sper ca nu s-a inteles ca as insinua ca garmastanul nu e bun de nimic!
Si eu imi cumparasem, atat ca nu am apucat sa il folosesc deoarece m-a multumit glicerina si nici nu am avut ragade.
Seara frumoasa va doresc.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzza spune:

buna mamici, desi citesc zilnic conversatiile,noi noutati nu avem deocamdata, cu mari emotii bineinteles asteptam ziua de luni pentru ca mergem la dublu test.Cum multe din mamici stiu ce inseamna asteptarea...care e cam urata sper sa treaca repede weekend ul.

Anitta cu siguranta ne vom mobiliza toate mamicile si o sa dam sms pentru ca nu ai cum sa treci indiferent peste acest caz,peste acest sufletel nevinovat , deja am dat link-ul mai departe la toti prietenii si sper sa fie si ei alaturi de bibi.Sa dea Domnul sa se faca bine!!!

Weekend placut tuturor si vin luni cu vesti despre baby al meu.Sa auzim numai de bine

gabita 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Ylari nicidecum n-am inteles asta..doar ca am vrut sa spun ce m-a ajutat pe mine..uite ca de glicerina n-am stiut, poate m-ar fi ajutat nu stiu.
Anitta foarte bine ai facut ca ai pus linkul si aici...

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Neataaaaaaaaa!!! Azi dau eu cafeluta, ceiut, pizza(rece de aseara) cu usturoi si cartofi prajiti.

Am fost mai insomniaca azi, pe aproape de 6 m-am trezit cu ceva gaze dureroase, am mers la toaleta si gata a fugit somnul. Am mai stat vreo ora prin pat doar-doar de adorm la loc, timp in care m-am gandit la tot felul de mancaruri, initial la cartofi prajiti cu usturoi, apoi m-a luat pofta de peste marinat si in final mi-am amintit ca mai am pizza de aseara. Cu alte cuvinte sper ca ma lasa greturile. Ieri am mancat bine, am mancat un castron mare-mare de salata verde cu ton, porumb, ou, ceapa, nici nu stiu unde a inceput atat. Apoi am mancat o punga de jeleuri de fructe, iar ma mir ca nu mi-a fost rau. Deci am trecut cu brio de ziua de ieri, chiar daca nu m-am tinut de cuvant sa ma apuc de curatenie, oricum pentru cat de bine m-am simtit ieri sunt extrem de incantata. Asta cu simtitul bine chiar o consider o mare realizare.

Ca ziceam ieri de gemenii identici, aseara am vazut 2 fetite gemene de 3-4 ani, superbe. Blonde, cu parul carliontat, vesele si zambarete tot timpul, asa de drag mi-a fost de ele si mi-am amintit de Alma cu fetitele ei si apoi mi-am amintit de gagalicea mea din burtica si nu stiu cum de-o data m-a lovit gandul ca asa mici ca ea au fost si ele si uite ce frumuseti de fetite au iesit. In rest nu prea e mare lucru de zis, banuiesc ca stiti cam ce sentiment e cand te incanta ceva si oricate cuvinte ai folosi sa explici, sentimentul e chiar de nereprodus in vorbe.

Gata, gagici! Ma apuc sa fac curat in camara. Pana se trezeste al meu sper sa termin in bucatarie si baie(atat cat as putea eu face, restul mai greu las pe el)

Pup si sa aveti o zi splendida!

Andreea, 12+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Acum am realizat ca am schimbat saptamana! Yuppy!! Poate pleaca greata. Daca nu brusc atunci macar incet, dar sigur.

Andreea, 13+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

Miha81 – imi pare rau sa aud ca este bolnavioara, iti doresc multa sanatate.
amary09 - Bine ai venit la noi la odisee!!! Iti doresc sarcina usoara si bebelushi sanatosi.
Aever - felicitari pentru rezultatele bune. Sa fie bebe sanatos.
Alma – felicitari pentru rezultatele bune.
Deea – felicitari pentru baietel si pentru vestile bune.
Elena, Virginia, Diana85, Titi143, va multumesc.
Ioana – felicitari pentru bebita jucaus.
bytzza – bafta luni la DT. O sa fie totul bine si iti spun din proprie experienta ca sf. De sapt o sa treaca repede. Asa a fost si la mine. Noptile de duminica si luni au trecut mai greu pt ca am stat cu ochii pe pereti.
Elly multumim pentru carutul roz
sunt treaza de la ora 7 si de atunci tot citesc de zor ca sa ajung la zi. aseara am facut bradul si parca deja simt sarbatorile.

[14+] In curand mamica si am o minune in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Neatzaaa..
Andreaa multumim de cafea, pizza nu servesc ca e cu usturoi
Cred si eu ca de acum incet incet te vor lasa greturile..spor la treaba azi..sa faci bec..
Miha cum mai esti??
Si eu trebuie sa ma mobilez sa fac iar ceva de mancare, dar oare ce??

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Buna dimineata mamici cu burtici

Eu nu am noutati, dar sunt in continuare fericita de vestile primite, nu mai sunt stresata cu bebe, ba din contra.
Insaaa, cum mie trebuie sa mi se intample mereu ceva, acum sunt in stare de soc din cauza vestii primite.
Fetelor, am ramas fara serviciu!!! Fabrica in care lucrez se va inchide si eu si alti ~300 de oameni vom ramane fara loc de munca.
Nu stiu daca ati auzit de Tnuva sau ati consumat vreodata produsele. Acolo lucram eu de aproape 5 ani. Au decis ca afacerea nu mai este profitabila si brusc vor sa inchida.
Daca va mai amintiti ca va spuneam zilele trecute, imi cautam rochie pentru petrecerea ce trebuia sa se tina diseara, iar ieri si azi trebuia sa fie conferinta de vanzari anuala. Conferinta de ieri s-a transformat intr-o masa cu angajatii din vanzari si cu sefii care au considerat ca e momentul sa ne luam la revedere, sa fie ultima masa impreuna in aceasta firma. A fost lacrimogena intalnirea si mi-a dat o stare ingrozitoare.
Managerul de HR mi-a recomandat ca de luni sa merg sa-mi iau concediu medical, pentru ca restul angajatilor vor intra in somaj si pentru mine asta ar fi solutia optima.
Acum eu nu stiu nimic despre concediu medical, nu am avut vreodata, poate ma ajutati cu vreo informatie daca aveti cunostinte. Ar trebui sa-mi iau concediu medical pana intru in prenatal.

Sa fim sanatoase, cu bebei sanatosi!
Deea 13+ cu miez dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Neata!

Pupicei tuturor!

Deea concediul medical ti-l da medicul ginecolog. Mergi si explica-i despre ce este vorba.
Sincer nu stiu exact cum se procedeaza in cazul tau, dat fiind ca nu sunt cauze fizice care sa necesite concediu.
Dar eu cred ca daca vorbesti cu medicul va intelege situatia.
Legal ai dreptul la 90 de zile de concediu. Dupa cele 90 de zile, trebuie sa mergi cu dosarul intr-o comisie care sa-ti prelungeasca medicalul.
Te pup dulce! Imi pare rau pentru situatie. Nimic nu mai merge in tara asta.

Elly 18+ cu Babyboom

Mergi la inceput