Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 15

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

dia_tm imi pare bine ca e bebelina bine dar imi pare rau de problemele de la col. Stai cumintica in patut si nu te mai gandi la prostioare. Ea stie ca trebuie sa stea cumintica pana la termen

Monica, fericita 25+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput

Si eu m-am speriat ieri putin ca ma luase o durere de spate si dureri de burta ca si cum ar veni cm-ul. Am lut un No-spa si vad ca azi nu mai am nimic, sunt fresh . Sper ca e totul in regula pe acolo si durerile sa fi fost de la faptul ca bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

monna, eu am destul de frecvent dureri de genul asta, de obicei cand stau mult in picioare. Dar imi trece imediat ce ma asez.
dia, eu am contractii destul de frecvent, in unele zile chiar prea frecvent, sper sa nu am probleme. La ultimul control colul avea 46mm, sper sa nu se schimbe...
irinaelena, pentru trimestrele 2 si 3, valoarea minima a Hb este de 10.5, nu 11.9 cat apare pe buletinele de analize. Mie mi-a iesit 10.5 dar am hotarat sa iau totusi tardiferon fol (nu zilnic, insa).
izish83, sarcina usoara de acum incolo!

Voi ati inceput sa aveti colostru? Eu am ceva urme alb-galbui, inca din saptamana 8 (la inceput mai uscate, apoi tot mai moi), dar nu stiu daca asta este... Daca aveti, cum este?
Sa aveti un week-end minunat!!

27+ Natalia

Mergi la inceput

aredwynn la mine inca nu sunt semne de colostru... am doar cojite si pielea e mai uscata pe sfarcuri, atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Buna seara burtici

Am incercat sa citesc din urma dar am abandonat capitolul trecut si am citit ce ati scris capitolul asta.

Imi pare rau sa aud ca inca mai aveti stresate de sarcina si sper sa se rezolve toate problemele.
Eu colostru am avut la prima sarcina la 27 de saptamani si imi aduc aminte f bine ca a fost jenant sa ma trezesc cu tricoul fleasca dintr-o data in jurul sanilor mai ales ca nu eram singura.

Bebele nostru e f miscator de la 20 de saptamani incoace.O asteptam sa iasa mai repede dar nu prea repede.1 APRILIE ar fi o surpriza buna.

Asteptam vacanta de iarna si concediul care o sa vina la sfarsitul lui ianuarie.Promit sa fiu mai activa atunci.
Noi nu am inceput nici o cumparatura de haine sau altceva.Cred ca e exciting pentru first time mumies.
Eu am cheltuit bugetul familie pe cadourile de Craciun pt Rares si pt alti pitici din familie.O sa vina si randul lui bebe Emma.

Cu Apetitul stam prost dar sotul stia la ce se inhama ca la prima sarcina am facut pauza totala din luna a 7 a pana avea Rares vreo 5 luni.Epiziotomia a fost cu bucluc ca s-au desfacut cusaturile si a trebuit sa fiu cusuta iar peste 0 saptamana.O placere.Mi se ridica si acum parul pe mine.
Pe Emma planul e sa iasa fara sa o simt.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Monna, e totul ok cu exceptia unei scurgeri albe mai abundente pt care dr mi-a recomandat tratamet cu ovule Canesten...inca nu am luat, deoarece mi se pare aiurea ca nu mi-a luat proba de secretie, dar mia pus diagnostic candida. voi ce spuneti, fetelor? sa le iau?
Oanace, e suportabila burtiera peste o peratia de cezariana, nu-ti face probleme.Eu am purtat-o si s-a retras frumos burtica, ideea e sa nu atinga marginea burtierei operatia, va vina mai pe la mijloc.
Carstea, bine ai revenit...ce planuri optimiste ai pt nasterea bebelinei
Si noi vom intra mai des in periada sarbatorilor.si de la1 febr cand intru in prenatal.

Miha, mamica fericita de Rares si 22+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Carstea ma bucur ca ai mai intrat sa ne dai de veste. Felicitari pt bebe Emma, sa fie sanatoasa si sa scoata nasucul atunci cand trebuie (am adaugat si in listuta caruciorul roz si numele micutei)
Miha hmmm... scurgere albicioasa mai abundenta am si eu (stiam ca e normala in sarcina) dar asta nu inseamna ca e candida... eu stiu ca la candida trebuie sa ai si mancarimi, scurgerea are un aspect branzit, e urat mirositoare... nu stiu ce sa spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Irinaelena: nu mai cauta nume ca eu oricum nu-s din Bucuresti multumesc de info! Sideremia arata ca inca mai ai depozite de fier dar destul de scazute. Intreaba medicul daca sa iei ceva gen maltofer fol pt. supliment sau doar sa refaci analizele in cateva saptamani. Mie hematoloaga mi-a spus ca anemia poate duce la contractii asa ca nu trebuie chiar ignorata in sarcina.
Oanace: uuu, ce de cumparaturi! Bine ai facut ca le-ai luat daca ai avut ocazia
Dia_tm: iti tin pumnii sa fie totul bine pana la urma dar te rog mult nu ignora recomandarea de repaos, fii cuminte si felicitari pentru bebelina adorabila!
Monna: bine ca ti-a trecut, sper ca e totul in regula. De la oboseala am mai patit si eu sa ma ia cu dureri de burta dar cand ma apuca merg repede acasa si ma intind cumintica.
Aredwynn: nu, la mine nu se vad urme de colostru inca... sper sa vina el cand va fi nevoie.
Carstea: tin pumnii sa iasa planul!
SuperMami: asa cum zice si Monna, daca nu e urat mirositoare nu cred ca e candida... dar nu prea ma pricep, imi dau doar cu parerea.

25+ Bianca

Mergi la inceput

Ronina n-as putea spune ca m-au luat durerile de la oboseala ca nu am facut cine stie ce sa obosesc. Ieri oricum am stat mai toata ziua intinsa in pat. Asa cum m-au luat asa au si trecut... sper sa nu mai apara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Oanace, daca doresti burtiera dupa cezariana sfatuieste-te cu dr tau , caci nu toata lumea o suporta si mai ales prea curand. O prietena a mea s-a ales cu o plesnitura de operatie la cateva zile ca s-a grabit. Acum cred ca mai conteaza si calitatea ei. Si eu imi doresc asa ceva mai ales ca am probleme cu muschii burtii de cand m-am operat in trecut si acum nu mai rezist mult in picioare (max.3-4 h).

Dara, nu e vorba aici de ce studii citim sau ce luam la indicatia medicului. Sunt convinsa ca tu te informezi enorm dar nu lua nu stiu ce ceaiuri sau pastile doar ca sa previi ceva. Te vad foarte preocupata dar si agitata in acelasi timp ca si cum ai vrea totul sa fie perfect. Lasa sa vina totul asa cum trebuie de Dumnezeu si o sa vezi ca o sa fie bine.

Eu azi am fost foarte stresata caci am momente cand am pulsul mare si sunt mai agitata si mai rau e ca si constientizez acest lucru dar nu ma pot linisti. Am intrat intr-un soi de ingrijorare caci racesc foarte usor si ma doare capul foarte repede. Mi-e teama sa stau mult in picioare, sunt aproape singura mai tot timpul caci soacra are camerele ei in curte si nu prea comunicam, sotul e la servici si cand nu e are alte servicii de facut pentru a ne descurca mai usor cu banii.
In sfarsit, sper sa fie ok, analiza la urina a iesit ok, deci durerile insuportabile ce apasa pe vezica sunt asa cum a zis dna dr. de la nenorocitele de aderente care imi macina nervii.

Apropo de chef de sex, ar mai fi ceva-ceva insa cu durerile astea nu prea mai poti face ceva. Am avut mai mult la inceput ...

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
22+ Gabriel

Mergi la inceput