Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 15

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Buna dimineata! va invit la
eu am facut aseara si deja ma gandeam ca la anul pe vremea asta ce-o sa mai traga baiatul de globulete!!!

Nu stiu de ce dar am o stare de somn continua...cafea nu vreau sa beau mai mult de una pe zi ca vad ca-l agita pe bebe si ciocolata la fel.

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
24+ Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izish83 spune:

Pofta buna la cafea!
Noi am impodobit bradul inca din ajun de mos Nicolae deoarece cea mica era tare nerabdatoare. Inca rezista si ma mir k nu a spart nici un glob pana acum. In rest, noi suntem bine, dar avem emotii pt luni k mergem sa ne facem analizele.
Cea mica se pregateste intens pt serbarea de la gradi si de abia il asteapta pe mosul. I-am comandat si noi mobila pt camera ei dar o sa ne vina abia in ianuarie. Camera ei este roz si mobila am luat-o crem. De abia asteptam sa vedem cum o sa dea, dar si mai important e sa ii placa ei sa doarma acolo.
Cat despre patutul lui bebe, avem deja unul din lemn de la fetita. Ea nu prea a dormit in el, ci a dormit cu noi, dar sa speram k celui mic o sa ii placa.
Cu somnul nu prea stam bine, deoarece ne trezim de vreo 3-4 ori pe noapte sa mergem la toaleta, dar si bebele este foarte activ noaptea. De abia astept sa treaca timpul mai repede sa il vedem pe cel mic.
Multa sanatate tuturor burticilor!
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Chiar daca intru de mai multe ori pe zi pe forum scriu mai rar pentru ca nu prea stiu ce sa scriu .
Suntem foarte bine si ar fi perfect daca nu as avea arsurile astea pacatoase. Am tot stat asa cu ele pentru ca le suportam, am mai avut grija la alimentatie si a fost bine dar totusi sunt zilnic. Am luat din cand in cand cate un dicarbocalm. Oare sa iau ranitidina? Sapt viitoare chiar ii spun medicului sa imi recomande ceva.
Eu mai simt o durere in zona stomacului sub sanul stang. Numai daca ma atinge ceva simt durere sau intepaturi. Parca m-ar fi lovit cineva cu o bata si rana ar fi pe piele. Eu dorm pe stanga si ma trezesc la un moment dat ca ma doare putin iar daca ma intorc pe spate durerea este si mai mare dar dupa cateva secunde trece. Habar nu am ce ar putea sa fie.

22+ Karina, comoara noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

hello fetelor raspund la apel sunt si eu pe aici bantui pe DC nu prea am ce face prin casa afara e urat nu am chef de iesit,masina a luat-o sotul asa ca sunt pedepsita in casa!!
o zi buna va doresc

mada 28+ MAYA-ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Neata fetele!

Dara: sunt ok cu hepatitele, doctorita spune ca-s mici sanse sa le fi facut intre timp si sa se si vada deja, insa mai exista colestaza de sarcina care e destul de nasoala. Doar ca apare in trimestrul 3 si mai are cateva simptome pe care eu inca nu le am. Cert e ca de acum am de urmarit transaminazele astea, noroc ca le-am depistat la timp.

Kovacsc: eu zic ca cel mai probabil uterul marit preseaza ceva in zona aia. Si eu tot simt durere in partea dreapta unde e ficatul, si pana la urma cea mai plauzibila explicatie (cu care e de acord si medicul meu de familie) la problema mea cu transaminazele e ca uterul meu asimetric (sarcina in uter drept) apasa prea rau ficatul si el nu mai functioneaza asa cum trebuie. Mie mi-a recomandat sa dorm pe partea stanga pentru a nu mai presa ficatul in somn pana lamurim exact problema.

Incerc sa fac un capitol nou, sper sa apuc sa termin inainte de pauza de masa.

26+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart_apr2012 spune:

Capitol nou!

Mergi la inceput