Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 15
Raspunsuri - Pagina 12
irinaelena spune:
Multumesc fetelor!
Dara, Infacol are o pipeta, si se da cate o pipeta din aia (are gradatie pe ea, deci o umpli pana la liniuta) inainte de fiecare supt.
Irina, 22+ cu
dia_tm spune:
Va multumesc pt gandurile bune!
Ma simt atat de ciudat...si complet incepatoare de parca n-as fi avut niciodata de a face cu vreo sarcina sau o contractie; nu reusesc nicicum sa identific o contractie - sunt mai multe senzatii ciudate la care imi pun intrebarea daca e miscarea bebelinei sau contractie. Sunt un fel de zvacniri ... si un fel de miscare parca spre interior (ca si cum s-ar crea un fel de vid)...dar sunt foarte localizate si ma gandesc ca daca ar fi contractii ar trebui sa cuprinda toata burtica nu doar o zona de cativa centimetri si pentru doar o fractiune de secunda... sau? nu resuesc nicicum sa-mi dau seama...
Cert e ca uneori am niste reactii tare ciudate ...si nu-mi amintesc nimic de genul de la prima sarcina; uneori se simte cate o miscare atat de brusc incat tresar (mai exact sar in sus) de parca as avea prins de mine un telefon pus pe vibratii
Irina, felicitari pentru bebelina perfecta!
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)
oanace spune:
Amy, si eu am urmatoarea echo dupa morfo, la sfarsitul saptamanii viitoare,adica la 28 de saptamani. Mie nu mi-a dat inca nici o secretie de col, n-am facut nici analize de glicemie... Poate imi spune acum de ele. Sunt analize obligatorii in sarcina, sau numai daca exista suspiciuni?
26+ Emma
oanace spune:
Apropo de cafeluta, multumesc! Eu am trecut de pe la 10 saptamani pe decafeinizata. Imi place gustul si imi place o cafea tare, asa ca n-am putut renunta, iar prea slaba nu-mi placea. Dar ma declar satisfacuta si de cea decafeinizata, imi pot respecta tabieturile de dimineata.
26+ Emma
titi143 spune:
Buna fetelor. Am reusit sa va citesc si eu dupa ceteva zile de absenta.
Diana ai grija de tine, si sper sa fie totul bine.
Aredwynn eu am de ceva timp putin colostru, dar doar la sanul drept. Am putin mai mult observ dupa ce mi sa uscat. Parca cand eram cu Edi aveam mai mult.
JD cum te mai simti? Nu stiu ce sa spun de acele senzatii de impingere, dar nu cred ca daca persista sunt asa de bune. Eu le-am simtit numai cand a trebuit sa nasc. Sper ca totul sa fie bine.
Dara eu am folosit Baby drink si ceai de ceapa si chimin. Nu am avut mari probleme cu Edi, cu colicii, dar parca cand avea crize mai mari si nu ii trecea cu ceai, il puneam pe burta mea si se linistea. Am inteles ca si asta e un mod de a linisti colicii bebelasului.
Irina felicitari pentru eco si sa iti traiasca fetita si sa creasca mare si sanatoasa.
La noi nimic nou, am fost ocupata cu curatenia mare. Sper ca pe saptamana viitoare marti sa termin cu curatenia , ca pe miercuri sa ma apuc de parajituri, ca am multe de facut, fac pentru toata familia.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 19+ Robert Aaron
amy25 spune:
oanace eu am secretie de col, toxoplasma si cele de hematologie obligatorii in fiecare trimestru. Cele la secretie le faceam oricum la 6 luni ca mai apare candida si chiar acu cativa ani am avut o trichomonas descoperita din intamplare de sot la spermograma si apoi sa constat ca o am si eu. De aceea ma verific cat de cat, caci in anul ala am fost la mare si oricat de curat era la dusul acelei vilute, nu aveam de unde sa luam decat de acolo sau poate sa fi luat sotul de la spital de la vreo toaleta. Oricum daca nu o descopeream stiu ca ducea la altele mai rele.
La toxoplasma nu am anticorpi si stau la casa ; mai mi-s dragii pisoii mei cateodata si mai pun mana pe ei....
La sange le fac pentru a vedea nivelul trombocitelor ca nu am splina.
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
22+ Gabriel
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
N-am mai intrat de nush cand...ultima pagina citita era prima pagina de la capitolul curent...inca am de recuperat dar am intrat sa va zic ca suntem bine...si ca am fost prinsi in cumparaturi, musafiri si ceremonii de botez. In weekend am botezat un baietel si am fost ocupati cu pregatiri...am impresia ca m-am cam fortat putin...si incerc sa ma odihnesc ca sa imi revin.
Va pupik pe toate si sper sa recuperez diseara inainte de culcare...asta dak nu adorm odata cu gainile
Mami fericita de strumfita si 26+ cu Motzata
magddalena spune:
hello fetelor
revin si eu am lipsit cateva zile am fost plecati de acasa si nu am avut net
azi am fost la control fetita e bine,are 1280 gr si 38 de cm e lunguta zice doctorul seammana cu noi ca suntem inalti.
si in rest ,mi-a mai dat un integrator cu fier ca i8l am mereu mai mic ca inainte si se pare ca am o infectie ca secretia are o culoare galben verzuie si mi-a dat o crema de pus pt 6 zile,sunt cam suparata din cauza asta pt ca sunt ff atenta la igiena si nu inteleg de unde am putut sa o iau !!dar asta e nu am ce face!!Ia controlat inima e perfecta ca si restul organelor.Sunt fericita ca e sanatoasa ca creste frumos dar sunt suparata ca fierul e tot mai prost si infectia asta imi sta in fund!!!(la figurat..poate si la propriu..)
E deja intoarsa cu capul in jos si picioarele sus in coastele mele in partea dreapta ,sper sa nu se intoarca pana la nastere.Ginecologul mi-a zis ca daca nu se mai intoarce nasc natural fara probleme,ma bucur enorm imi era frica sa nu se intoarca nu stiu de ce aveam impresia asta.
cam atat despre noi,joi am colindat iar magazine am mai cumparat cate ceva,mai avem de luat maruntisuri pt mine si ce ma streseaza e caruciorul ca nu ma decid odata ce sa luam!!
sunt sad pt ca mi-a zis ca am luat cam multe kg am luat 12 cel putin si mi-a zis ca media e 8 maxim 10 pt 28 de saptamani,mi-a zis sa fiu atenta la ce mananc sa nu exagerez de sarbatori cu mancarea si am o pofta de dụce acum ca nu pot maanca!!!!ce ciuda imi e!!!
asta e prostesc pofta cu fructe cat incape!!!!!!!
schimbare de semnatura azi imediat o schimb
o intrebare cam off-topic:ce gatiti de sarbatori??
RONINA parca tu mergeai azi la control ca mine sper ca sunt numai vestii bune
va pup o seara frumoasa
mada 27+ MAYA-ERIKA
ronina spune:
Acum plec la control, va povestesc mai pe seara, cand o sa si recuperez ce s-a povestit peste zi
26+ Bianca
monna3 spune:
Buna fetele,
Mada ma bucur ca Maya creste frumos si e totul in regula cu ea. Imi pare rau de infectiesi fierul scazut dar sper ca se rezolva si astea. Noi de sarbatori nu gatim mare lucru, doar niste piftie si salata beuf, e suficient doar pt noi 2
Strumfy sa va fie de bine botezul si sa va traiasca finutul . Sper sa intri mai des pe la noi...
Amy din cate am inteles nu e pericol asa mare daca ai pisici, doar daca ai contact cu excrementele lor.
titi spor la treburi
pup fetele
Monica, fericita 25+ cu Cezar-Andrei