Buburuze - LA MULTI ANI PATRICK ! (114)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

buna dimineata!
Multumesc de cafea, chiar aveam nevoie. La 00.30 s-a culcat si nu mai stiu daca s-a foit, ca am dormit bustean, cert e ca m-am trezit cu el in pat si nu stiu cum a ajuns langa noi.
Nici Raducu nu merge si nici in picioruse nu sta singur, face pasi doar daca il ti de manute sau cu vtech. Daca ma mosteneste pe mine o sa am de asteptat pana va merge, eu am mers la un an si doua luni.
Mai revin.

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

nu am timp sa va citesc, sa rapsund, am intrat doar sa va las un teaser de la sedinta foto de ieri

recunosteti personajul?
http://photosbynicoleta.blogspot.com/2011/12/to-be-continued.html
doar atat am apucat pana acum sa pun,urmeaza altele

Hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

nu am timp sa va citesc, sa rapsund, am intrat doar sa va las un teaser de la sedinta foto de ieri

recunosteti personajul?

Hainute de vanzare

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011
http://photosbynicoleta.blogspot.com
personajul umblator prin Praga?sau de acuma pleaca numai?e superba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

E frumusica de Cata? Are si aripi de fluturas!

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Citat:
citat din mesajul lui catal_ina10

Foxy-le, ce scandinav harnicut si cuminte ai ! Povesteste-ne mai des de el! Cate kg are acum?

Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011

Uite ti-am vazut postul si raspund inainte sa mai citesc - multumesc pt laude . Are acum cam 12 kg dumnealui si eu cred ca am facut probleme la spate din cauza asta.
LA oala nu-l fortez. il pun dimineata cand se trezeste, atunci am observat ca face. Dar, in timpul zilei ma face atenta cand vrea la wc-merge doar in locurile unde nu are voie. M-a luat si de mana intr-o zi si m-a tras la baie. m-am si crucit. normal ca mai scapa si pe el, dar nu-i place, face scandal . de ex acum - a venit o duhoare dinspre el . Va pup, revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Neata fetele!
Azi zi groaznica, o sa muncesc ca negrisorul pe plantatie.
Zic si io ceva rapid si apoi fug. Olita nu avem si nici nu planuim sa avem, reductor la w.c ul de adulti, mai incolo. Io am o problema cu olita, ca nu inteleg urmatoarele: dupa ce face se arunca la w.c si se spala, dar cu ce? Cu perie de olita? Unde, in chiuveta??
Adica de 3 ori pe zi cand face brotacelul, io spal olitza....nope, nu vreau, n-are fata timp.
La gradi au w.c -uri pitice! Adica arata exact ca o toaleta de adulti doar ca sunt in miniatura. Mi se pare o idee excelenta pt. ca asociaza cu ce vede acasa la el in baie.
Nus' de la ce varsta ii pun pe w.c, n-am intrebat. Dar tantile alea nu accepta olita, deci io degeaba il chinui, ca la gradi n-o sa execute smecheria.
Cu toate astea inteleg perfect dorinta de a scapa de scutece, sunt totusi scumpe. Asta e un motiv perfect valabil. Numai sa nu chinuiti copilul de gura rudelor care isi puneu copiii pe olita de la nastere, asta nu e motiv valabil?
Nici Luca nu merge. Abia sarbatorim primii nascuti la odisee, ce naiba!
Sunt noi in secolul vitezei, dar parca nici chiar asa. Bubu sta in picioare singur, merge pe langa suprafete si face si cativa pasi singur, daca distanta dintre obiective e mica. Dar daca e sa ajunga cat mai repede la ceva, atunci clar se duce in 4 labutze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata!

Nici a mea nu merge, dar e printre cele mai mici buburuze...sta singura in picioare cateva momente, dar pasi face doar tinuta de mana.
La olita face de 2-3 sapt., folosim mai putin pampers, nu mai ajunge caca la pasa(risc de infectie) si pozitia de pe olita ii prieste ptr ca face imediat ce-o pun..sta linistita, se uita la teleshoping pana o ridic.O pun de 2-3 ori pe zi cand o vad ca da semne de caca.

V-am mai spus ca am fost babysitter 5 ani. Am preluat baietelul la 1 an si 3 luni si deja facea la olita, pus de mine dimineata si la amiaza. De la 1 an si 6 luni a inceput sa se ceara singur. Nu am avut nici un incident cu el...bine ca nici nu facea urat la imbracat, nici la mancat...n-am mai auzit de asa copil. Fiica-mea n-are nici un stres, chiar rade cand o pun. Eh, copii si copii.

Ast-noapte fusei de garda...de la 12 la 3 la sot ca l-a durut stomacul si de la 3 jumate s-a trezit matza cu chef de vorba si abia la 5 a adormit in pat cu noi, eu la mijloc...deci va imaginati ce somn "n-am" avut. Mi-e greata de oboseala dar am treaba.

La multe lunite buburuzelor Eva si Alexia!

Tunde, VREAU SI EU NINSOAREEEE!!! la noi e soare si vor fi 6 grade!

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

anka esti mortala, vino sa te pup

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

recunosteti personajul?

Hainute de vanzare

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011
http://photosbynicoleta.blogspot.com

Vai ce frumusica e Catalina!

Acum imi pare rau ca nu m-am inscris si eu pe lista ta pt photo-shuting . Asta e... alta data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka-maria
Io am o problema cu olita, ca nu inteleg urmatoarele: dupa ce face se arunca la w.c si se spala, dar cu ce? Cu perie de olita? Unde, in chiuveta??

se impaiaza, se personalizeza!!Da, mami, spalat cu apa, domestos (daca vrei) si arucnat la wc; faza e ca unora nu le place pe reductor, uite Robert nu mai vrea asa, ca sta suspendat asa si nu-i place. Prefera olita.

(bre, sa nu te superi pe mine, stiu ca tii la gluma, daca te superi injura-ma, dar vezi c asuntem in post, deci de astea cu ceapa, prazu, da?)

Tunde hainele pe calorifer belea sigura; da, si la noi s-a facut anul trecut in spatele patului..nu am ce face..vara curat, aerisesc...iarna il produc, dar aerul asta uscat face rau.

Mai, maine are Robert serbare, ma anunda Dna Ducatoare ca trebuie camasa alba, papion si bretele.Acum aflu, bine ca nu am aflat maine!! O sa fie - pe langa ca refuza mancarea lor - si singurul nepapionat de acolo...si lasa si lumina aprinsa in frigider. Sa vezi c anu zice nici poezia clar!

Mergi la inceput