Buburuze - LA MULTI ANI PATRICK ! (114)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

aaa, nu inainte de a ura la multe lunite inainte sarbatoritilor de astazi!

Si nici Anais nu merge in picioare, eu cred ca este destul de devreme, nicio panica inca, de vreo doua zile abia isi da drumul inconstient la maini si cade in fund
se distreaza maxim cand se tranteste

cat despre olita, inca nu am pus-o...decat asa de fun
suntem mici inca
mai tarziu, avem vreme

Parca ziceam ca trebuie sa muncesc, nu?
Dati-mi un sut in fund sa plec...

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Wudy nu plecaaa, ca buna dai

Neata!!

Catalina nu am am nimic de adaugat la capitolul olita, in plus fata de ce a zis Doloress, care a schita tot ce voiam sa zic. Eu, cu Robert am facut de la an si jumatate asa si faza cu "de amuzament, de antrenament" Si..ghici ce? A fost fara niciun rezultat, adica pana nu a priceput SINGUR care e treaba cu pipi/caca, pana nu a putut sa se tina (zi si noapte)...toate antrenamentele au fost ...de amuzamentul meu, sa spal chiloti, pantalon si gresie/covor.
Robert a scapat fix singur si peste noapte, dar tarziu, la 2 ani si 11 luni; pe Ana, ca o vad mai "precoc" o sa o urmaresc si daca voi vedea ca vrea sa faca, vrea sa-l imite pe Robert, o pun la olita/wc, daca nu...nu mai fac niciun antrenament.

Si stai linistita cu mersul, abia au inceput buburuzele sa zboare, nu compara te rog! Si bafta cu actele, been there, done that!

Aseara am pus umidificatorul si a fost super! Au dormit puii bine, Ana o singura trezire, eu cred ca de la aerul uscat ma durea gatul in fiecare dimineata, desi alte semne nu am. Si, cum zicea, am dormit toti bine, umidif meu are ceva cu ionizare, efectiv simt ca se face un aer curat, proaspat.

M-am lungiiit, ca savurez cafeaua cu voi, apoi ma pregatesc de musafiri, fete frumoase!

La multe lunite fifitze Eva si Alexia!

Simo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza si de la noi.

La multi ani sarbatoritilor de azi!!!!
Eva-Maria
Alexia-Ioana

Catal_ina Stef nu merge singur, doar tinut de o manuta, dar in schimb era momente cand sta singur in picioare fara sprijin. Deobicei merge cat merge tinandu-se de mobila sau perete si pe urma o ia "in 4 labe"(e mai rapid asa). Stai tu linistita, daca face 2-3 pasi copilul singur odata, mai are ceva timp pana o sa mearga tot timpul fara sprijin.
Cu olita, eu una vreau sa-l pun dupa ce face 1 an doar dimineata cand se trezeste(atunci face deobicei kk), pt a-si forma ideea ca acolo se faca kk/pipi. Sunt constienta ca exista mari sanse sa nu stea pe olita sau sa nu faca nimic. Vreau mai mult de joaca asa.

Si sa va povestesc de nasa mea, care e f surprinsa ca nu faca Stef la olita. Dupa cum zice ea(amintiri de acum 23-25ani) si-a pus copii pe olita de la 5-6 luni si la 10 luni cereau ei sa faca. De fiecare data ma chinui sa-i explic ca pana pe la 2 ani nu-si controleaza sfincterele, plus ca in cazul baietilor eu cred ca pipi e si mai greu de controlat sa nu iasa.

Mi-am scris doar parerea, nu condamnati.

Wudy multam' de cafeluta.

Va pupacim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata

merci de coffe si de urari, La multe lunite Alexia, si Eva, puiul meu scump....ce trece timpul, luna viitoare facem anul

despre olita, nici nu i am cumparat si mai devreme de 1 an jumatate nici n am de gand sa cumpar macar, dupa aia oi vedea cand vom incerca ceva la ea

Doloress ca de obicei explica ff frumos si cu argumente, mi se pare logic, daca face kk la olita din intamplare, sau ca atunci e ora la cere face , pe mine nu ma incalzeste cu nimic,abia cand va sti sa ceara va fi timpul pt olita

cu mersul in picioare..Eva merge de manute,sau de o manuta, a facut maxim 5 pasi singurica, in schimb sta singurica in picioare si 15-20 de secunde
desi nu o consider prematura,ea e nascuta la 36 de sapt, de exemplu acum ma gandesc ca face destule pt un copil de 10 luni, daca ar fi sa ma iau dupa varsta corectata, pt ca acum cand sunt asa mici 3/ 4 saptamani se vad in dezvoltarea lor

astept si eu musafiri in weekend, vine fratiorul meu,am o groaza de treaba

rmbbc, drum bun si acomodare usoara

si sanatate la puii bolnaviori, Simis ce face puiul, Fragrant?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata
eu va dau cafea si soaree asa frumos afara..cred ca pe la 12 o zbughesc putin prin parc cu Tudy

la multi ani Alexia si Eva!!!!!

www.facebook.com/media/set/?set=a.196760250402336.49917.100002050865534&type=1&l=02a4ec60dc br / " target="_blank"> poze Tudor 9 luni

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Neata!
Mersi de buna, buna!
Wudy spor la lucru! (io n-am nici un spor si nici un chef)
Nici noi nu mergem singurei, nici olita nu avem, dar ce nu avem si ne doare rau sunt dintzocii! De 1000 de ori a plins in somn azi noapte si se zbate cu gurita deschisa pe cearceaf si is cheauna .
Febra nu a mai facut, azi dimi avea 37.5 da asta nu e febra si era si agitat.
Florin papa in fiecare dimi o felie de paine cu unt cand papa mami inainte sa plece la lucru (nimic nu poti baga in gura de el asa ca i-am dat si lui) oare ii bai?
fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

'Neata!

Catal_ina, nici puiul meu nu merge singur.

daca vreti cercei buburuze, am gasit o www.fundeal.ro/national/cercei-cristale-swarovski-in-forma-de-gargarita-la-doar-15-ron.html?a_aid=nl&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=269thDeal NATIONAL CMS cu YAHOO- Recumed%2C Stockholm&utm_content=adela_dedi%40yahoo.com&emst=cxv7lovySX_5781_88819_3624" target="_blank"> oferta . Mie imi plac dar e mai scump transportul decat buburuzele....

Eva si Alexia!

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata si de la mine si inca o tura de
de mai bine de o ora caut suzetele pe care le a pus asa de bine Robi ca nu mai stiu pe unde sa ma bag
si ma doare capul
m am tarat pe sub toate cele, cu lanterna, cu ochiometru, nu le gasesc si pace
si culmea ca pe amandoua le a pitit bine
sa vezi distractie la culcare, tre sa mai caut sa vad daca mai am altele
in total 3 suzete puse bine de Robert

aseara le am facut baie, distractia de pe lume, ca i am pus in cada si dai cu dusul..Robi a urlat jale, Razvi se ferea de dus, ridica piciorusele
dar au adormit instant dupa ce si au baut lapticul
pana la 3 juma au dormit bine, apoi a inceput foiala, la 7 gata nani, bine macar ca nu s au mai trezit la 6

oricum mie mi somn, nici cafea n am apucat sa beau, tu le mama lor de suzete

olita: i am pus de cateva ori si i a apucat urlatul, avem timp, nu vreau sa prinda vreo fobie de ea, asa ca nu i chinui,nu toti copii sunt la fel, Vlad statea pe olita, il puneam pe ea si dadeam drumul la tv pe teleshoping, ar fi stat cu orele acolo........

pup fetelor si urari de bine sarbatoritilor de azi

ps: am gasit suzele, le bagase intr o cutie de pampers, in punga de pampers, cum? nu stiu, dar bine ca le am gasit ca deja ma apucat sa mi tai venele

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

neata

olita nu avem...nici nu iau pana la primavara.
]"
=\0]'\=;[p-..asta de la fifi
Nici Sonic nu merge..nici macar in picioare nu sta..avem timp destul!Mario fix la un an a facut primii pasi.

Dulceata de portocala la fel de amara ca aseara..dar o mananc Eu cu unt si cafelutz cu lapte

mersi de cafa..fu buna tare
La noi ningeeeeeeeeeeee...de aseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Eva si Alexia

Am fost la farmacia minune..e inchis de o saptamana..abia martia viitoare deschide

Lori;Eu atata am folosit umidificatorul pana m-am ales cu mucegai in toata casa..sau a mai pus inca o lopata si hainele ude de pe calorifer

Mergi la inceput