Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***372***
Raspunsuri - Pagina 6
inapreda spune:
Pauza s-a terminat, scufundarea!
Tre' sa-mi soseasca meshterila ce-mi face mobila, asa ca va las; apoi, cum stiti deja, seara asta sint o "doamba" si merg la canasta! Ne auzim miine, desi mai greu ca vine si nenea cu zugravitu'.
Io miine incep renovarile si, in idiotenia mea, zic ca-s gata la sfirsitul saptaminii viitoare!
anamariame spune:
Hazard au ba, eu vreau doar sa zic ca stiam dinainte cu cine o sa cad! Editez sa mentionez ca nu am avut pile la rorororo, ci doar ca am avut un feeling.
Ilinca_M. spune:
Inapreda, nu vazusem finalu' mesajului (ca obvios nu le port deodata) si incepusem sa ma gandesc: nu-i mai bine daca-mi inchiriez un costum de leopard?!
Ideea la leopardul meu e ca nu are baza/ fondul maro-ul ala strident care e in general la animal print-urile ieftinaturi, ci e mai degraba un bej cu vagi nuante de cafeniu.
Io hainele ca sa impac si capra si varza (calitatea si pretzul) mi le cumpar de la outlet (da' nu stiu cum sa explic, noi avem aci un outlet "orijinal", adica acelasi lantz l-am vazut si-n Istanbul, Budapesta, Cracovia...ma rog). Si gasesc aci la dragu' de outlet marci de-astea midle-class: Zara, Bershka, H&M, Tom Taylor etc. si faine si eftine si de calitate rezonabila. Noi, of course.
Asaaa...cu misteru', va jur, tufete, ca o luasem intr-un asa hal prostesc de serios incat crezusem ca NEVER nu vom sti de la cine am primit cadoul! Adica ceva de genu' ca punem o adresa falsa la expeditor, folosim curierat, Andiaroro isi pecetluieste pe veci buzele in privintza asta etc...nu ca-s infantila rau?!!
Si io-s f. incantata de cine mi-a picat la sortzi fiindca stiu exact ce sa-i iau si fiindca e cel mai putin voluminos cadou, nici nu-mi trebuie cutie, numa un plic de-ala mare cu "buburuze"
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
Ilinca, esti totala
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Nu stiu voi, da' pe mine ma roade curiozitatea rau de tot. Ce pune Ilinca in plicul cu buburuze??? Asta pe langa curiozitatea legata de expeditorul meu Numar zilele ramase pana la Craciun.
anamariame spune:
No' io m-am dilit rau de tot in ultima vreme. Eu ma gandeam chiar la plic pictat cu buburuze Fetelooor, am ajuns sa ma sperii pe mine. Acum am priceput ce-a vrut sa zica Ilinca Oare mai bine sterg repede, poate nu mi-a citit nimeni mesajele?
novus spune:
Anamariame si tu esti totala rau de tot !!!
Eu alta dilema : primesc coletul sau plicul , ma prind de la cine e dar nu trebuie sa-l desfac pana nu se da startul ? cred ca glumiti, da ?!!
pai eu nu apuc sa ies din posta apai sa stau cu el in casa nedesfacut, nu nu nu
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Salutare!!!
HAI ARIS!!! Sa ai un bebe sanatos tun si tu sa-ti revii repede!!!
Am vazut poze tare faine cu picii de Mos O sa pun si eu mai tarziu.
Nu stiu daca ma credeti, dar si eu eram sigura de persoana pe care o s-o cadorisesc.
Am fost ieri la copii. A fost tare frumos si emotionant. O sa revin cu detalii si poze.
Olga, mamica lui David iepurasul si 28+
andiaroro spune:
Novul- il desfaci, de cum il primesti...Poti sa-l desfaci si pe postas, daca-i asa mare nerabdarea. Ca nimeni nu stie ca doar lucram cu "secrete".
Nu spui insa aici decat ca ai primit coletul si pui asta pe lista. Daca stau bine sa ma gandesc poti sa spui si multumirile si continutul ca expeditoarea oricum stie cui i-a trimis...
Ce NU trebuie sa spui, pana nu-si primesc toate participantele coletul, e numele expeditoarei, ca sa nu reduci misterul de la 17 potential expeditoare la 2_3 pers
andiaroro spune:
Cand s-a tras la sorti, am lucrat doar cu numere...Recunosc, ca si eu am zambit, cand am trimis cateva combinatii ale hazardului.
Daca voi stiati dinainte ce o sa iasa, eu ce pot sa mai zic....Copii au fost incantati de bomboane, etc.
AAA ...biletele s-au tras din galetusele pentru plaja.
Expeditoarele din aia cu Nemo ci destinatarele din cea cu printese.