Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***372***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Novul- il desfaci, de cum il primesti...Poti sa-l desfaci si pe postas, daca-i asa mare nerabdarea. Ca nimeni nu stie ca doar lucram cu "secrete".
Nu spui insa aici decat ca ai primit coletul si pui asta pe lista. Daca stau bine sa ma gandesc poti sa spui si multumirile si continutul ca expeditoarea oricum stie cui i-a trimis...
Ce NU trebuie sa spui, pana nu-si primesc toate participantele coletul, ca sa nu reduci misterul de la 17 potential expeditoare la 2_3 pers

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Pricepui acum
Cred ca pricepeam si din mesajul anterior daca-l citeam cu atentie

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Lectia 3

Inainte de toate, ca sa fiti frumoase, cu o piele ingrijita, trebuie sa aveti o igiena buna de viata, deci spuneti un NU hotarit exceselor de tot felul: cafea, tutun, mincare grea care da de furca ficatului, nopti nedormite etc. Frumusetea vine la fel din interior cit si din exterior.

Cremele de fatza sint dupa timpul de ten: gras, salb, mixt. Ele trebuie cumparate in functie de tenul pe care il aveti. Daca nu stiti ce fel de ten aveti, va uitati in oglinda si daca aveti pori deschisi pe majoritatea fetei inseamna ca tenul este gras. Tenul slab este cel care "stringe", iar cel mai intilnit e cel mixt, adica slab cu portiuni de gras in zona pometilor, aripilor nasului.
Tenul gras este mai dificil de intretinut, el este o prada usoara pentru comedoane datorita porilor deschisi in care se stringe sebum.
Fata trebuie curatata inainte de fiecare cremuiala, iar cind puneti crema faceti si un mic masaj pielii, ca in poza www.journaldesfemmes.com/beaute/soin-anti-age/les-bons-gestes-pour-appliquer-l-anti-rides/image/combattre-ride-lion-761796.jpg" target="_blank">asta si www.feminin.ch/beauty/images/masser.gif" target="_blank">aiciin sensurile date de sageti.

Cremele de zi sint mai usoare, hidratante, baza la machiaj, antirid, iar cele de noapte sint hranitoare, ele stimuleaza renuvelarea celulara.

Nu uitati sa va demachiati inainte de a intra in pat, pielea trebuie sa respire.

Pentru a avea o piele frumoasa si catifelata, fata si miinile trebuiesc ingrijite in prioritate, sint elemente expuse intemperiilor zilnic.

Mergi la inceput

Chatonel,
Data viitoare cand ne intalnim musai trebuie sa ma machiezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Denisa, io am...suferit de-a dreptul!
Si m-am si enervat dar, cind sint nervoasa, scot ce e "mai bun" din mine si jignesc, gratuit, de nu ma uita/iarta veci! Sint foarte "grea" la vorba si, fara sa ma straduiesc, imi iese si...in scris. Deci, am preferat sa zic...pas.

Yup, kiar ca ai scos ce e mai bun! Pe principiul razbunarii lui Hasdeu, din... "Razvan si Vidra", bine zic!?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Am vazut pe FB ca a nascut Aris. Felicitari!!!

Mergi la inceput

A NASCUT ARIS !!!

A nascut la ora 18, are 2950 g si 50 cm !!

Bebele este de nota 10, Aris e cam rupta pt ca nu s-a potrivit epidurala si a nascut cam pe viu !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

A NASCUT ARIS !!!

Bebele este de nota 10, Aris e cam rupta pt ca nu s-a potrivit epidurala si a nascut cam pe viu !!

Bravo!!! Felicitari, Aris!!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Nu pot sa cred ce subiect mi-a picat!!!

Nu am invatat lectia, dar cred ca pot sa brodez pe langa... sper sa iau 10+!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

A NASCUT ARIS !!!

Felicitari Aris!!!
BB2 bun venit pe lume,sa fii sanatos,norocos si impreuna cu fratele tau sa aduceti doar bucurii parintilor!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Tot Denisa: ce fel de talie au salvarii? Ma indoiesc ca nu-ti vin bine pentru ca si fizicul si stilul propriu -nu musai al' vestimentar - se preteaza la nadragii aia.
Cu ce i-ai combinat? Nu tre' sa existe volum si sus si jos ca rishti sa arati ca un...cirnat si shefa de harem de-ai fi!
Si io am salopete cu cur lasat si imi place cum imi vin. Aceeasi salopeta am combinat-o si cu tenisi si cu tocuri si rezultatele au fost bine. La tine unde-i baiul?

Talia e inalta, sub forma de banda lata, sub sani. Nu i-am combinat decat cu marjelele mele, tot indieneze. Cu tocuri nu merg, nici cu tenisi, am incercat cu niste talpici de-aia de-mi permit numai io. As vrea io sa arat ca un carnat cu ele... dar seman mai degraba cu o mortadella.

Mergi la inceput