Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***372***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Eu sunt suparata rau de tot de nu ma pot opri din plans De dimineata am scris un mesaj luuung in care am povestit cum a fost la copii. Am zis ca-i dau send dupa ce se incarca pozele (care se incarcau de vreo 3 ore pt ca sunt mari si multe) ca sa pun si link cu poze. Am scris si la odisee un mesaj, caruia tot nu i-am dat send. M-am dus sa-l culc pe David si cand si cand am iesit din camera am vazut-o pe soacra-mea la laptot. Bineinteles ca inchisese tot (si pozele care se incarcau si mesajele, tot, tot ) Nu mai pot de nervi si suparare. Iar trebuie sa incarc toate pozele, dar cel mai groaza imi este sa scriu iarasi mesajul acela si sa trec prin starile prin care am trecut de dimineata scriindu-l

Olga, mamica lui David iepurasul si 28+

Olga,
pune pozele la incarcat si nu te mai oftica atat. O sa ne dam noi seama din poze ce si cum a fost.

Nu pot De dimineata asta am facut si mi se pare de kkt sa vin acineva si intr-o secunda sa-ti stice toata munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Wow, Olga, ce ma enerveaza soacra ta! Eu de asta am o regula-nu se atinge nimeni de laptopul meu.Imi pare rau, poate o sa ai energie candva sa o iei de la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Nici daca primesti o carte pe care deja o ai in biblioteca? Recunosc ca banal nu a fost cuvantul cel mai potrivit, dar eu la asta m-am referit.

Nici.

Citat:

Si in ceea ce priveste muzica favorita, eu una am ttot ce imi place in colectie. Sau, ma rog, aproape tot, dar e greu de nimerit exact acel ceva ce imi lipseste.

Nici aici nu suntem de acord, nu cred ca rostul trimisului de cadouri e sa ne completam o colectie sau alta, ci sa aratam ca ne-a preocupat gandul de a-i oferi "adrisantului" ceva ce-i place.

Edit: mi s-a expediat mesajul incomplet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Of nu stiu ce am dar chiar nu ma pot opri din plans...ma duc sa ma cul si revin diseara caci sunt cam praf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:

Of nu stiu ce am dar chiar nu ma pot opri din plans...ma duc sa ma cul si revin diseara caci sunt cam praf

Olga,. Enervanta patania!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Citat:
citat din mesajul lui anamariameNici daca primesti o carte pe care deja o ai in biblioteca? Recunosc ca banal nu a fost cuvantul cel mai potrivit, dar eu la asta m-am referit.
Nici.
Citat:
citat din mesajul lui anamariame Si in ceea ce priveste muzica favorita, eu una am ttot ce imi place in colectie. Sau, ma rog, aproape tot, dar e greu de nimerit exact acel ceva ce imi lipseste.
Nici aici nu suntem de acord, nu cred ca rostul trimisului de cadouri e sa ne completam o colectie sau alta, ci sa aratam ca ne-a preocupat gandul de a-i oferi "adrisantului" ceva ce-i place.Edit: mi s-a expediat mesajul incomplet
Anaan, eu inteleg perfect ce spui, si nu pot sa nu iti dau dreptate, evident ca indiferent de continut, gestul va fi apreciat. Dar nu iti rapeste din placere...off, nici nu stiu cum sa ma exprim sa nu fiu gresit inteleasa, sa primesti ceva ce ai deja/sau ai citit deja?De ex, tu nu ai fi usor dezamagita sa primesti Anna Gavalda - Impreuna (ziceai ca ai citit-o)? Sau sa mi-o oferi mie, de ex, care am citit-o si o am si in biblioteca deja?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Mai fete,

daca mai vad mesaje cu ce sa luam, de cati bani si variatiuni pe aceeasi tema , propun sa pastram suma stabilita anterior (care era 50 ron parca) si sa ne cumparam ceva ce ne place de banii astia si sa nu mai trimitem niciun cadou.

si in plus ma retrag si o rog pe Roro sa sa faca o reorganizare- copiii sigur ar fi incantati.

Mergi la inceput

Bianca, imi pare rau ca te-ai suparat, eu am simtit discutia cu Anaan ca fiind una constructiva Retrag tot ce am spus. Off

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Off Olga,imi pare rau de patania ta,culca-te si apoi sigur o sa vezi lumea cu alti ochi !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:

Bianca, imi pare rau ca te-ai suparat, eu am simtit discutia cu Anaan ca fiind una constructiva
Retrag tot ce am spus. Off

nu m-am suparat...dar am zis sa se opreasca ca sigur se ajungea la dezvaluirea expeditorilor/destinatarilor.

stai linistita!

Mergi la inceput