Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***372***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui novus

Tufetelor, cand terminam tema cu caracterizarile ?!!
Mai sunt o multime de autocaracterizari de facut, sper ca nu ramaneti restantiere pt la anu' !!eu abia astept sa le citesc
Asa ca, poftiti la scris !! pana de Craciun trebuie sa finalizam mamutul

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Cit de mare e baiu' si "dazavantaju'" daca nu-mi fac tema?
Orice dar, indurare, nu ma alungati din clubul exclusivist!!!!

Nu faci tema la timp sau never ever ??
Caracterizarea ta e printre cele care tin neaparat sa le citesc dar daca nu se poate, nu-i bai deloc, iti respectam dorinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Citat:

Inapreda, oare mai mergi la Cluj curand ? ca as vrea ceva de la C&A , pt Ada desigur

Eu nu cred ca mai merg anul asta, desi as vrea.
Merge, insa, prietena mea simbata si o pot ruga pe ea; spune-mi numai ce anume.

O vestuta de blanita
Dar lasa ca poate ajung si eu inainte de Craciun sau ajung fetele din Buc la magazin
Multumesc oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Denisa, nu e nevoie de mail, am inteles de ce fumegi tu.
[...]

Pisik, cu mobila nu mai zic nimic pentru ca au zis fetele dinaintea mea. Si noi am trecut prin asta si te inteleg desi stiu ca la voi e si mai greu pentru ca nu sunteti doar voi doi. Singurul sfat pe care pot sa ti-l dau e sa incerci sa vezi lucrurile pozitiv, o sa ai mai mult loc pentru brad, e o experienta nou si sunt convinsa ca desi tu esti cu fundu in sus Ana va fi ffff fericita cu atata spatiu de imprastiat jucarii si o sa ai timp sa alegi cele mai bune variante sa te razagandesti asupra design-lui. Nu sti ce-ti rezerva viitorul si daca toate astea nu te-au convins atunci alege ce ai fi preferat sa petreci anul nou in casa cea veche sau in asta noua fara obila. Cu butoiul iti zic sa iesi imediat, poate e si perioada sarbatorilor de vina, te face mai melancolica. Sau daca vrei poti sa faci schimb cu mine ca si eu sunt in butoi da oscilez intre butoi si oala sub presiune.

Kiar, mai mult loc pt brad! Eu cand am amenajat "livingul" (ce pretios suna... "camera de zi" mi se pare cam lung, iar "sufragerie" e nepotrivit, ca nu avem masa de mancat pe ea... ), initial prevazuse loc pt brad, apoi s-a ocupat, ca nu dadea bine corpul ala de biblioteca ciuntit... asa ca acum am prevazut niste re-oranduieli pe perioada sarbatorilor, ceva a la "o, brad frumos" (Toma Caragiu).

Si da, aranjamentele astea mi se ca se vad mult mai bine "din interior". E drept ca voi stiti bine casa, si probabil ca ai destul de clar in minte ce si unde vrei sa pui.
Mai incerc astazi sa te sun, ca acum poate erati la gradi/pe drum.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

GAZULINO La mine butoiul e si de la oboseala si de la sentimentul oribil ca nu am timp de absolut nimic, ca totul fac pe jumate si de la nemultumirile la job, Ana razboinica, etc. Dar trece trece. Un mare pup si o mare imbratisare sa iesi si tu de acolo

Si pentru ca intotdeauna exista si motive de bucurie, vreau sa impartasesc cu voi o mare realizare. Ajutata de un om minunat, caruia nu mai am cuvinte sa ii multumesc, am semi-terminat site-ul meu oficial
w w w . magia-florilor . ro. Nu e gata suta la suta, dar sunt tare mandra de el!!!!!

Ai si de ce sa fii mandra!

Iar cu timpul si facutul lucrurilor pe jumatate... Eu am adoptat solutia de criza... si tot vad ca nu prea fac fata... Dar combat, deocamdata nu ma bag la butoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata dragelor,

pupacesc bebe-vitamina-2 sa fie sanatos, mancacios si norocos

roro-
chiar ca nimic nu-i intamplator in viata; mie imi statea ceva pe suflet de ceva timp iar acum, cu ocazia cadoului DC-ist am norocul sa "mai spal putin din pacate" (ca mi-e tare draga destinatara mea)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Ina, cred ca te-am gasit pe FB!
treaba cu blog-uiala e un start, go for it!

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Citat:

TOate pozele dar cu dedicatie, cea cu / catelul:
http://fashion-office.blogspot.com/2009/06/stye-watch-mischa-barton.html

P'ace ata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mai, io vreau sa primesc cadou de la toata lumea :)))))) ca-s curioasa :)))) cum m-ati vedea toate. Uneori mi se pare ca un cadou "personalizat" (altfel decit cu "numele prostului pe toate gradurile", ca sa nu se inteleaga altceva:))), "cu dedicatie", spune mai multe decit 10000000 de cuvinte.
Cind se termina jocul asta, lansez eu altul: ce mi-ati fi facut cadou daca va picam eu la "extragerea roro-ista"? :)

In conflicturi :D nu ma bag.

Daaaar, felicit Pisikul.

Chato, io ce piatra aveam dedicata?

Andiaroro, multumesc si eu (si pe aceasta cale) ca ti-ai batut capul cu noi :)

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

pisikule - sa vezi ce mult iti vor place vastele intinderi de parchet
si noi am convietuit un timp asa doar cu mobila in dormitor, masa de bucatarie, frigider, aragaz si masina de spalat rufe (vasele le spalam in chiuveta de la baie si tineam totul prin cutii)
ehei, dar ce vremuri frumoase erau

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

Mergi la inceput

Citat:
O vestuta de blanita
Dar lasa ca poate ajung si eu inainte de Craciun sau ajung fetele din Buc la magazin

Sa vedem ce putem sa facem.

Mergi la inceput