Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***372***
Raspunsuri - Pagina 13
Gianina34 spune:
pisikule- vazut-placut magia florilor
noi inca nu am uitat pupicul de la ana (in fiecare seara la culcare este trecut in revista) si de-abia asteptam sa ne reintalnim
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 pisikule - sa vezi ce mult iti vor place vastele intinderi de parchet si noi am convietuit un timp asa doar cu mobila in dormitor, masa de bucatarie, frigider, aragaz si masina de spalat rufe (vasele le spalam in chiuveta de la baie si tineam totul prin cutii) ehei, dar ce vremuri frumoase erau Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori si jumatate |
Apropo de asta...noi cand ne-am mutata aveam doar canapeaua. Rufele le spalam in lighean, vasele in chiuveta de la baie, plita electrica statea in casa pe o cutie de adeziv de parchet, circularul electric era suport de haine, iar restul de boarfe stateau in cutii de carton.
Floric spune:
citat din mesajul lui novus Tufetelor, cand terminam tema cu caracterizarile ?!! Mai sunt o multime de autocaracterizari de facut, sper ca nu ramaneti restantiere pt la anu' !!eu abia astept sa le citesc Asa ca, poftiti la scris !! pana de Craciun trebuie sa finalizam mamutul www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Eu am zis ca s-a terminat. Ca cine nu a scris pana acum...nu o face si gata. Inca e deschisa tema?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
bebe_shtrumf spune:
deci dupa blogul pisikai, m-as mai marita o data(poate avema reducere ceva), macar cusuletele cu flori le-as lua acasa...cum sa daruiesc de la firme cosulete cu bauturi, eu as prefera unul d-asta cu flori,deja imi miroase
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
novus spune:
citat din mesajul lui pisigri Mai, io vreau sa primesc cadou de la toata lumea :)))))) ca-s curioasa :)))) cum m-ati vedea toate. Uneori mi se pare ca un cadou "personalizat" (altfel decit cu "numele prostului pe toate gradurile", ca sa nu se inteleaga altceva:))), "cu dedicatie", spune mai multe decit 10000000 de cuvinte. Cind se termina jocul asta, lansez eu altul: ce mi-ati fi facut cadou daca va picam eu la "extragerea roro-ista"? :) |
Si eu vreau jocul asta !! si vreau si cadouri fara numar, fara numar
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Excursionistele vesele, aveti mail de la mine
Alexandra, tu ai PM
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Floric
Eu am zis ca s-a terminat. Ca cine nu a scris pana acum...nu o face si gata. Inca e deschisa tema? Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Pai s-a terminat prima parte, urmeaza partea a doua
Floric spune:
Bebe, imi pare ca azi mesajele tale sunt mai citibile. Multumesc de intelegere si rectificare. Nu te supara.
Si acum, sa vedeti ca am ajuns la zi cu cititul incep cu
Buna dimineata!
Felicitari Aris! Sa iti traiasca micutul. recuperare usoara sia daptare rapida la noua structura familiala.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
anamariame spune:
Buna dimineata!Eu vreau cafea, cu para, cu fresh, chiar nu conteaza, cafea sa fie Aris, felicitari, sa-ti traiasca vitamina2, sa fiti amandoi sanatosi si sa va intoarceti repede-repede acasa. Si adaptare usoara la viata in 4!!!Eu am o banuiala destul de sigura si asupra expeditorului meu! Abia astept sa vad daca am nimerit-o sau nu.Imi place jocul tau, pisigri!Nu mai stiu ce mai aveam de spus. Azi dorm in papuci, pardon, cizme
andiaroro spune:
Ma bucur ca lumea este, in principiu, incantata...
Abia astept sa ajung acasa, sa ma mai uit o data pe lista, ca m-au facut curioasa reactiile voastre si unele combinatii chiar le-am uitat. Mi-au ramas in minte alea "mai speciale".
In timpul extragerii vedeam doar perechi de numere, cum se asezau repede si frumos pe hartie...Repede, pentru ca Alexandra vroia sa triseze. Alex extragea primul expeditoarele din galetusa cu Nemo si ea avea bomboana doar scotand un nO mai mare decat al lui din galetusa cu printese (a destinatarelor), asa ca trebuia sa stau cu okii pe ea. Avea si Alex pacatul lui, dar fara incidenta asupra trasului la sorti... Bomboanele erau de mai multe feluri si el ar fi vrut o guma de mestecat, cum scosese Alexandra din prima, asa ca incerca sa nu tina okii bine inchisi cand scotocea printre bomboane.
Impresiile au inceput sa apara abia cand am trimis PM-urile si am identificat cine-i persoana nu no X si cui ii va trimite cadou. Aici am realizat ca, de m-as fi straduit eu sa le asez dupa afinitati, munceam o saptamana si nu-mi ieseau asa bine perechile...
Aveti rabdare pana la final si va garantez... muuuulte surprize la marea deconspirare.
PS: Anastasia nu ne-a deranjat, ca a profitat ca astia mari erau ocupati si s-a bagat cu picioarele in arena pentru titirezi a lui Alex. Ma rog, a cam certat-o el apoi, dar imp e ca ne-a lasat in pace si ca n-a spart-o.
Gata- Aveti toate detaliile....Spor la cautat cadouri si mai ales, dupa cum v-am spus deja: alegere inspirata!
Am facut si niste poze ...3_4. O sa vi le pun in seara asta.