colicii bata-i vina!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaMaria_79 spune:

Am cam ajuns si eu la aceeasi concluzie mai ales datorita faptuluica medicii nu au ajuns sa ne dea o explicatie clara ci parerile sunt impartite ba ca sunt gaze ba ca sistemul digestiv nu este matur....
Pediatra mi-a spus clar copilul este sanatos colicii nu reprezinta o boala...
El plange indeosebi seara sau mai face ziua crize , tipa si se screme probabil datorita faptului ca se hraneste doar cu lichide are mai multe gaze si tocmai de aceea cred eu ca trec can trec bb-ii pe ancarica solida.
Asta e ... ciudat este totusi ca eu avand 2 copii fac diferenta intre ei: cel mare nu stia nici sa planga pana pe la 4 luni, il schimbam , il alaptam si pa, adormea singurel, si ciudat este ca am prietene care au cate 2 copii si niciunul nu a avut nimic mi se pare pana la urma ceva de domeniul SF ca Triunghiul Bermudelor: stim ca exista dar nimeni nu poate explica........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaMaria_79 spune:

Am revenit! Nu stiu daca faptul ca azi implinim 3 luni sau probioticele Protectis au facut minuni dar... cred ca suntem pe drumul cel bun! De de 3 zile bb face treaba mare singurel si nu mi-a mai facut crize de colici. Sper sa scapam definitiv macar sa avem si noi o perioada de respiro pana la aparitia dintilor!

Mergi la inceput