Brum N-D 104- Bv Madabout2003, kya, tia_mia!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

buna dimineata, mai pe la prinz
felicitari la mamicii si bun venit bebelusilor, ,
noi suntem la capitolul colicii campioni, cel putin fata a plans de la 11 noaptea pana la 7,30 dimineata ,
baitaul are si el dar il tine cam 2-3 ore maxim si nu face asa urat
cred ca fata are colicii din cauza ca eu ii dau si LP si LM, in afara de feon nimic nu prea are efect,
la indicatia pediatrei ii dau biotics pt bebelusi sper sa-si faca efectul in cateva zile,
am si eu o intrebare cum ii face-ti sa regurgiteze dupa masa , eu nu am tehnica deloc nu prea reusesc sa le scot aerul dupa masa
in privinta la ce am voie sa manac sunt complet in aer, am citit eu ceva dar acum manac mai mult mancare de regim si din cauza TA care o tin momentan in limite, probelma va fi de sarbatori cu atatea bunatati
si mie o pofta de racituri de lesin- dar au usturoi
cateva poze :
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.208073382606313.52176.100002109572429&type=1

36+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Hellen, ce minuni ai tu acolo! Sunt asa e dulci!

Cauta pe youtube "Dunstan baby language" este un film despre spunetele scoase de beblusi care iti spun ce ii deranjeaza. Acolo iti arata si diverse metode de a scoate gazele puilor. Am mai recomandat eu filmul asta. Nu e lung!

Mergi la inceput

Ooka, ai mai iesit cu Zoe in wrap?

Cum imbracati bebelusii cand iesiti cu ei in wrap?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Cristi, am mai iesit ca doar o data am fraierit'o si am varat'o in caruta. Pai mi'am luat protectie tocmai ca sa n'o imbrac gros. Ii pun asa: un body cu maneca lunga, dresuri, un pantalon de iesit afara dar simplu, nu dublat si un hanorac cu gluga, plus o caciula simpla, nedublata de bumbac si tusti in wrap. Protectia e destul de groasa si aparatoare de vant si frig. Pare ca'i convine. Imi convine sa o imbrac mai subtire ca sa vad eu ca'i stau bine picioarele.

poze cu Toma?

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooka

salu

Cristi, am mai iesit ca doar o data am fraierit'o si am varat'o in caruta. Pai mi'am luat protectie tocmai ca sa n'o imbrac gros. Ii pun asa: un body cu maneca lunga, dresuri, un pantalon de iesit afara dar simplu, nu dublat si un hanorac cu gluga, plus o caciula simpla, nedublata de bumbac si tusti in wrap. Protectia e destul de groasa si aparatoare de vant si frig. Pare ca'i convine. Imi convine sa o imbrac mai subtire ca sa vad eu ca'i stau bine picioarele.

poze cu Toma?

multumesc!
hai ca pun acum si pe picassa niste poze cu uriasul meu

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Gata am pus si eu poze!
Ooka ce fete frumoase ai!

Am mai vazut si eu alte poze...bebelusi care mai de care mai frumosi.
SI fetele....au de unde alege baietii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Cristi ce baieti frumosi ai si cel mic char ca e urias, asa mult a luat in greutate? cum e? maninca si doarme? doarme noaptea?

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Hellen, sunt scumpi tare gemenii tai.. eu am mancat usturoi cand alaptam si n-au fost probleme.. chiar Leonardo, de ce spui ca e limitat meniul?... noi tocmai spuneam ca e pe testate, mananci din toate, putin, vezi daca reactioneaza copilul...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooka

Cristi ce baieti frumosi ai si cel mic char ca e urias, asa mult a luat in greutate? cum e? maninca si doarme? doarme noaptea?

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Nu e chiar asa de mare...asa pare in poze . nu l-am cantarit saptamana viitoare mergem la pediatru dar pare sa se fi ingrasat si el.
Maninca bine, doarme bine...f mici reprize de plans noaptea din cand in cand...in rest cam 4-5 ore legate. Nu sunt obosita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Felicitari Kya! Bine ai venit pe lume bb Victor!

diana38+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput