Brum N-D 104- Bv Madabout2003, kya, tia_mia!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Am uitat sa scriu si aici, nu doar in titlu, mesajul de la Mada
Gata bb Gabriel a aparut la 3.45, 3820g, 51 cm si o voceeee... Apgar 10! Sunt rupta de oboseala dar mai fericita decat oricand!!!!!

diana38+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

Felicitari Mada, sa fiti sanatosi si sa te recuperezi repede!

DanielasiRazvan-Teodor - AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
Ieri a nascut PRIETENA MEA RANDUNICA KYA, pe bb Victor! inca nu stiu detalii, decat faptul ca a fost cezariana programata si sunt bine, sanatosi amandoi!
FELICITARI, KYA, SA FITI SANATOSI SI FERICITI IN 4!!

vorbeati de aspiratoare nazale... din toate sursele mele, prieteni, forum etc, batista bebelusului la aspirator e imbatabila,eu sunt la a doua.. sunt si alea electrice dar nu la fel de eficiente..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Felicitari fetelor care au nascut!!!!! Bine ati venit pe lume bebicilor!!! Sanatate multa si la mamici si la bebiici!!!!

se tot vorbea de cum sa le scatem mucisorii ( vroiam sa raspund mai demult, dar nu am mai apucat)....mie mi-au aratat la spital sa ii bag 1-2 picaturi de ser fiziologic si apoi, sa i scot cu o compresa sterila, pe care o rulez eu la un capat, iar dr pediatru ( pe care in sfarsit am gasit-o si sunt f multumita de ea) mi-a zis ca e ok metoda aceasta, insa atunci cand se strang mucisori mai multi si sunt mai adanc pozitionati, sa folosesc batista bebelusului.

Noi inca nu am scapat de buric, desi avem 3 sapt si 2 zile, insa cred ca in cateva zile o sa-i cada, ca deaja s-a desprins f mult.
Mi-a aratat dr pediatru cand a venit sa-l vada cum sa i-l badijonez si vad c se usuca din ce in ce mai mult.
Mi-a aratat um sa rulez o compresa sterila, sa devina ca un snurulet, sa imbib apoi in alcool alb de 70 grade ( multumesc fetelor care m-au sfatuit)si sa-l infasor apoi in jurul buricului....si functioneaza, se usuca din ce in e mi repede Asa ca, fetelor care inca mai aveti aceasta problemuta, puteti incerca si voi.

eee, vroiam sa mai scriu ceva, dar mi s-a treit piticul

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_mammy spune:

gata! am papat, am regurgitat si dupa o repriza de sughitat suntem fresh acum

Tocmai am pus si ser fiziologic in nasuc, am lasat un minutel sa se inmoaie secretiile, dar nu sunt deloc multumita...parca tot mai fornaie.
Intr-adevar aspiratorul electric este destul de scump si daca nu este nici eficient...probabil ca tot la cel la care aspira mama voi ajunge.
Leonardo, este asa cum a zis si dianalaura, incerci si vezi cum reactioneaza bebelu'. Parerile si sfaturilor doctorilor sunt multe si impartite, insa eu am retinut ca din gama fructe sa evit merele,strugurii si citricele, la legume liber, insa atentie la fasole, varza, mazare si usturoi, ceapa doar in mancare; carne de orice fel dar nu prajita, fara acrituri si mai putine dulciuri; din grupa lactate mi-a zis sa evit smantana.
Eu in sarcina am mancat mere la greu; am incercat si in timpul alaptarii, iar bebe nu a fost prea multumit, o zi si-o noapte a fost agitat micutul si nu a dormit; deci, nu se aplica teoria cum ca poti manca orice ai mancat in sarcina pentru ca bebe este obisnuit cu gustul...

In alta ordine de idei, am pus niste fotografii cu al meu maimutel, daca vreti sa-l vedeti https://picasaweb.google.com/home?hl=ro&tab=qq

O dupa amiaza frumoasa si linistita

happy mammy :)

Mergi la inceput

happy mammy, nu merge linkul cu poze...
n-am mai auzit pana acum de smantana, ca e de evitat in alaptare... in genral, principiul cel mai firesc este sa incercam ce si cum tolereaza copilul, eu nu-s adepta interdictiilor de fel... la Muffy, am evitat ceva alimente, pe care le-am introdus in alimentatie pe la cateva luni si a fost ok, dar de data asta, cred ca nici macar asa nu mai fac... gust din toate (pe rand) si vad daca apar reactii la bebe!

Felicitari, Mada, sa-ti traiasca, sa fiti sanatosi si fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_mammy spune:

Bravo Mada, bravo Kia!!! bebelusii sa va aduca numai bucurii!

Luny, asta spuneam ca sfaturile doctorilor sun muuuulte. De smantana mi-a zis prima pediatra a lui Darius(ulterior am schimbat-o)-pe motiv ca fermenteaza; insa si eu sunt perfect de acord cu tine, pe principiul eu gust, bebe reactioneaza

Am pus din nou linkul, poate acum functioneaza
https://picasaweb.google.com/107499876858243416540/DariusEduard02?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPWJy4i91r2hYQ&feat=directlink

happy mammy :)

Mergi la inceput

e un scump Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

Va multumesc de raspuns.
O sa iau Batista Bebelusului ... ca tot mi se pare ca fornaie pe nas uneori cand suge.
Cu mancarea ... nu prea ramane un meniu variat ... o sa vad ce dumnezeu mananc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Buna dimineata tuturor! Felicitari tuturor proaspetelor mamici, bine ati venit dragi bebelusi!

Happy mommy, ai un baietel tare dulce!

Vin si eu si o sustin pe Luny cu batista bebelusului. La cel mare am folosit-o din de cand s-a nascut si pot sa spun ca e eficienta. Acum la cel mic am zis sa iau si eu o pompita clasica (bani aruncati pe fereastra! - noroc ca nu e f scumpa). Si Radu si vad ca si Toma se linistesc la auzul aspiratorului si nu e unul silentios. Adorm amandoi (cel mare adormea ), pana nu incercati nu puteti sa stiti cum reactioneaza bebelusii. E drept ca Radu cand a crescut a inceput sa faca figuri insa acum iar sta linistit (are 4 ani deja ). Si investitia e mica.

Cu mancarea nu stiu ce sa spun si mie mi se pare ca lui Tomi nu ii plac anumite alimente (mancate de mine ) dar nu am fost f atenta.

Tin pumnii si fac galerie viitoarelor mamici! Sa aveti nastere usoara si bebelusi sanatosi!

Mergi la inceput