Brum N-D 104- Bv Madabout2003, kya, tia_mia!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinush19_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Alinush..merci de incurajare..nu sunt eu nici calma, nici Stefan nu e..dar ne vom acomoda, ca nu suntem nici primii nici ultimii care trec prin asta.

Mie asa mi-ai lasat impresia
Ca de altfel toate mamicile de aici...va admir pt rabdare si bagajul de cunostinte si va multumesc ca sunteti aici

Va rog sa nu va suparati pe mine daca sunt mai sentimentala azi, dar nu stiu ce am ...cred ca mi se trage de la insomnia de azi-noapte (se pare ca si in noaptea asta piciul meu are chef de distractie)

36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bon dimine!
poate aveti nevoie de niste cafea

FELICITARI SMARANDA SI NINA!!
SA VA TRAIASCA BEBELUSII, SA FIE SANATOSI SI NOROCOSI!!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Neata! Poftiti la o cafea!
Diciu, multumim de vesti!
Bedro, felicitari mamico! Bine ai venit pe lume Andrei Cristian!
Laura, stai linistita ca doctorul va alege cea mai buna metoda de nastere, astfel incat tu si bebe sa fiti sanatosi si sa va recuperati repede.
Everything, bafta azi la monitorizare!
Alinush...ce sa iti spun...experienta e mama invataturii...cu un copil acasa o sa iti dai seama ce multe inveti...si referitor la copil, si in general..o sa ai o atentie distributiva mult mai buna, o sa capeti rabdare mai multa...in principal o sa vezi viata cu alti ochi, si multe lucruri care ti se par poate importante acum, o sa ti se para marunte mai incolo.
Asa, si sa nu inchei mesajul pana nu ii fac galerie Anei2
Hai Ane2! Hai ca azi se naste printul!

diana38+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Buna dimineata
Lunny multumim de cafeluta
Bedro felicitari pentru minunea ta frumoasa, Andrei Cristian
Laura, everything si eu ma alatur langa voi, astazi am implinit 40 saptamani si inca nici un semn ...doar cateva dureri sub burta si in spate . Multa bafta la doctor sa aveti ,,,noi avem programare la 6 seara, pana atunci, Va imbratisez cu drag!

Andreea 40+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

scot si eu motatele pentru Ane2

Bedro si Nina felicitari pentru bebei, recuperare rapida!

Laura, cand te treci in titlu? inca putin si trece si we-l..la ce ora trebuie sa fii luni la spital?

neata, luny multumim de cafea

DanielasiRazvan-Teodor - AMR 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

daniela, cu mine vb cand spui "laura" sau cu "laura craita"? Ca eu am mai avut situatii de genul asta, in care se trezea cate un profesor sa ma strige Laura, si eu nu reactionam . Daca de mine vb, deocamdata m-am pus in lista la majoretele mari, dupa Ane! In titlu m-oi pune duminica seara, daca apuc, daca nu, poate ma treceti voi, ca nu e asa greu.
Tu vrei sa joc singura fotbal, eu sa sutez, eu sa trag cu capul?

diana38+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

daniela, cu mine vb cand spui "laura" sau cu "laura craita"? Ca eu am mai avut situatii de genul asta, in care se trezea cate un profesor sa ma strige Laura, si eu nu reactionam . Daca de mine vb, deocamdata m-am pus in lista la majoretele mari, dupa Ane! In titlu m-oi pune duminica seara, daca apuc, daca nu, poate ma treceti voi, ca nu e asa greu.
Tu vrei sa joc singura fotbal, eu sa sutez, eu sa trag cu capul?

Buburuzul
Poze

da,da cu tine vorbeam , pai ce sa faci, daca trebuie sa joci singura, cateodata mai merge si asa.. dar lasa ca poate isi face Petro timp si pentru tine, dupa ce aflam vesti de Ane2, sa ai galerie din partea noastra, nu sa-ti faci singurica

DanielasiRazvan-Teodor - AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

buna fetelor !

felicitari aris !
felicitari nadaflorilor !
felicitari bedro !

sa va traiasca copilasii sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush19_85 spune:

Neata fetelor, multumesc de cafeluta Luny

tia_Mia bafta pe diseara la dr

Sa aveti o zi usoara si vesela!

36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

SALUTARE FETELE MELE DRAGI!
Scuzati-ma ca nu am mai intrat pe aici dar bebelina mea imi ocupa tot timpul si cand mai doarme si ea incerc sa ma ocup de mine si de casa.
FELICITARI TUTUROR PT BEBELUSI,MULTA SANATATE SI TOT CE VA DORITI!
NASTERI USOARE FETELOR CARE AU MAI RAMAS!

M-am apucat si eu sa scriu povestea nasterii,sper sa am timp sa o termin si a o postez.

Sara mea e bine,a lust in greutate fff bine,acum are4500gr si 54cm,e o ranjita,imi vine sa o mananc si e tare frumoasa si bucalata.O sa pun si poze cu ea si bradutul sapt viit.

Va pup

Mergi la inceput