Brum N-D 104- Bv Madabout2003, kya, tia_mia!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Se pare ca a nascut si nadaflorilor de Mos Nicolae. Felicitari Nina, bine ai venit pe lume Percyla Andrea!

diana38+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Felicitari Nina! Sa te bucuri de printesa ta frumoasa!

Andreea 39+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Craita spune:

buna seara..ma mai primiti si pe mine inapoi..nu am mai scris demult..desi am citit tot ce ati scris..v-am zis de la inceput ca aveti foarte multe informatii si ma bucur ca le impartasiti si cu cele care sunt la prima sarcina..
eu sincer am fost cam deprimata in ultimul timp..sotul cum e in delegatie si vine dupa nasterea samburicii noastre cred ca m-a doborat pana la urma..analizele la ficat sunt proaste..si gineco abia duminica o sa ia o hotarare despre nastere in functie de rezultatele analizelor pe care le repet maine..imi cer scuze ca nu v-am mai scris..poate ma primiti iar in casuta voastra..pupici

Laura 40 saptamani calendaristic 38 saptamani ecografic Alesia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec.2011 spune:

Laura, sigur ca te primim. Eu am scos din lista pe fetele de noiembrie, tu esti in decembrie, si te-am vazut si pe FB! Ce sa iti doresc? Analize bune si sa vina bebele cat mai repede...cred ca te termina asteptarea asta..

Mergi la inceput

este foarte greu..sunt mai bine acum...sotul este departe si el imi ridica moralul de fiecare data...mi-e tare dor de el dar mai e un pic si vine acasa la noi
si analizele astea ma termina pentru ca gineco zice ca la unele gravide ficatul de mareste si incearca sa faca fata sarcinii..acum le-am tot repetat si maine merg iar sa le repet..si in functie de cat au crescut va lua o decizie cu nasterea..asta daca nu se intampla pana duminica...ori cezariana ori daca nu inducere..vom vedea...

Mergi la inceput

noapte buna si linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Buna seara,
Am intrat sa va anunt ca bedrosmart a nascut azi, prin cezariana, un baietel, Andrei Cristian, de 3650 grame. Amandoi sunt bine!!

Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

Laura Craita, sunt alaturi de tine sufleteste...sa stii ca nu e chiar atat de neobisnuita depresia in situatia noastra...si eu am 40 de saptamani azi, si voi pleca la control, sotul meu , desi nu e in delegatie, e mai mult "absent" din cauza muncii lui...rau e ca in situatia noastra cred ca ar fi putut sa aleaga si alceva... dar tot ce conteaza acum e ca ne vom tine comorile in brate in curand...
te imbratisez si mult succes!
,Bedrosmart felicitari pentru minunea de baietel, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!

40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush19_85 spune:

Felicitari Bedrosmart , sa creasca mare, frumos si sanatos Andrei Cristian!

Laura hai ca mai ai putin si iti vezi si sotul si bebelina
Te cred ca iti este greu, mai ales acum cu toate grijile sarcinii si ale nasterii, cred ca tuturor burticilor le-ar fi greu in situatia ta. Fruntea sus, mult a fost, putin mai e
Nu iti mai fa griji si in privinta analizelor, mergi pe mana dr. Ai vreo preferinta pt nastere, naturala sau cezariana?

36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush19_85 spune:

felicitari si pt Nadaflorilor si bun venit Percyla Andrea!

36 +

Mergi la inceput