Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (40)
Raspunsuri - Pagina 14
ica7 spune:
buna fetelor,
in primul rand La multi ani tuturor sarbatoritilor din familiile voastre.
eu am fost la baby expo si am gasit tot ce aveam nevoie. fetelor, poate nu ati avut rabdare sa va plimbati pt ca sunt f multi expozanti. nu este numai salonul de jos, ci sunt o gramada de expozanti la etaj de jur imprejur.
sara am fost si eu la mustela, dar din pacate nu aveau crema impotriva vergeturilor. am stat de vorba cu tipa de la stand si mi-a spus ca nu au primit importul si chiar ii povestea altei persoane ca la ele la stand crema costa 80 lei, in timp ce la farmacii este 120 lei. ne-a recomandat sa intram oe net s-o cautam ca sigur e mai ieftin. sincera sa fiu inca nu am apucat sa caut.
aerilian, am vazut patuturile si am stat de vorba cu tipa de la babydesign. a ramas sa fac comanda pt ca am inteles ca in aproximativ 10 zile e gata. dar acum, cititnd ce sriu fetele mi-e frica sa nu primesc cine stie ce patut cu cine stie ce culori. tu l-ai desfacut? esti multumita de el? mie mi s-a parut ca ar fi putut sa fie putin mai atenti la detalii de genul cum sunt sertarele, cum se inchid, mai ales ca totusi nu e ieftin, dar poate sunt eu mai pretentioasa.
alina si marysa voi ziceati ca v-ati luat patut de la ikea?
mi-am cumparat de la nuvita un videophone pt ca mi s-a parut pretul f bun. l-am si testat si functioneaza f bine.are si infrarosu, deci poti sa vezi chiar daca e intuneric in camera. sa stii alina ca dupa tine m-am luat pt ca mi-am adus aminte ca ne-ai povestit tu ca e mai bun cel cu camera decat cel doar cu microfon-pt ca il vezi pe bebe si nu mai esti nevoita sa urci la fiecare scancet.
marysa sa stii ca mi-am cumparat ceaiul pe care ni l-ai recomandat tu de la teekane. era batalie pe el
matza dr meu mi-a spus sa nu-mi fac griji ca bebe e mai mic decat ar fi trebuit. a zis ca daca ar fi avut 2 saptamani in urma atunci ne-am ingrijora. asa, va recupera, sau va fi mai slabut pt ca toate celelalte erau in grafic- placenta, fluxul in cordon....si oricum mi-a zis ca nu are legatura cu ce mananc eu, pt ca toata lumea imi sarise in cap.
hai ca am scris prea mult...mai revin
32+
Alice_Elena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc Anne, nu stiu cum o fi la voi la maternitate, dar la Giulesti (unde am nascut prima oara) ne-a recomandat chiar ei supozitoarele. Sunt foarte nasoale, eu nu le suport deloc, dar decat altele mai rele... alice, nu te taie cam devreme? Sau vream medicul sa aiba liber intre Craciun si revelion? Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 12 dintisori si 4 maselute 31+ cu |
Nu nu vrea sa fie liber. E in oras, nu pleaca :) m-a lasat pe mine sa aleg si am zis ca prefer inainte de craciun. O sa am 38 de sapt implinite.oricum nu e batut in cuie. Joia viitoare mai vedem ce si cum
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+
ica7 spune:
pt cele interesate- o sa fie baby boom show si la brasov intre 16-18 dec in brasov business park.
32+
Alice_Elena spune:
Ana sunt bine, nmai ca am tot umblat ieri si azi. Nu muncesc sunt in concediu de crestere a copilului. Adica sunt de munca non stop stii cum e :))
Sara, eu i-am pus cerceii la un an. La prima ureche nu si-a dat seama, la a doua a plans 30 de secunde, apoi a uitat. Nu s-a tras de ei, nu s-a agatat. A fost bine
ica7 spune:
aaa, si am uitat sa va spun ca bebele meu dupa ce ca e micut, nici macar nu s-a intors....mare puturos e strumful meu. o sa am de furca cu el nu gluma.
32+
catiushor spune:
Alina ziceai ca la expo ai discutat cu o moasa. Cumva este vb despre Vania Limban? Am auzit multe de bine despre ea. A fost prin Brasov, dar nu am "prins-o".
gravidutza 33+ de bebitza Gruitza
A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!
http://designartizan.blogspot.com/
Alice_Elena spune:
Gianina, eu acum dorm mai bine pe stange dar ma sucesc si pe dreapta ca amortesc. La mara dormeam aproape numai pe dreapta. Nici o Problema
Alice_Elena spune:
Nu mai stiu daca v-am zis. Ieri am fost la doctor pt testul non stres. E in regula. Colul e lung, inchis, operatia tine bine mersi. Ne mai vedem peste o saptamana sa punem la punct detalii si sa stabilim exact data nasterii.
Azi am ajuns si eu la babyexpo, fara intentie dar trebuia sa semnez contractul cu cei de la regina maria si m-au chemat acolo. Una peste alta a fost in avantajul meu, ca mi-au adaugat doi ani gratuit la stocarea de celule, 3 consultatii gratuite pt bebe si un body
Alice_Elena spune:
si mie mi s-a parut cam saracacios in produse, si scumput in rest. cel putin hainele (ca altceva nu m-a interesat) nu erau wow. i-am luat marei cateva bodyuri de la "Z". atat
weekend placut ca nu stiu cand mai intru
SimonneL spune:
Altessa, sigur, cand vei dori:).
Fetelor la baby expo sunt carucioare ca la baby boom, si daca sunt au reduceri ? Merita drumul pana acolo sau mai bine comand pe net?
Daca imi place ceva au in stoc sau comanzi ? Cele de pe net arata bine, unele, dar prefer sa il vad live.
Voi cam ce carucioare va luat?