Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (40)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Buna seara si de la noi
LA MULTI ANI!! TATICILOR SARBATORITI SA FIE SANATOSI SI SA II AVETI MEREU ALATURI.
Eu nu am nimic de nou,,tin sa va felicit pe toate mamicile cu bebelusi grasunei si sanatosi,sa dea domnu sa stea puiutii la caldurica atat cat trebuie.Felicitari mamicutei care sa ocupat de acel act caritabil pt buiutii bolnaviori DOAMNE DOAMNE sa ii dea sanatate multa ei si familiei si tuturor celor ce au participat alaturi de ea la un asemea moment deosebit.
Si acum am si eu o intrebare:voi chiar dormiti numa pe partea stanga?eu una amortesc repede pe o singura parte si unde mai pui ca cel mai bine ma odihnesc pe dreapta.Mereu astept sa se linisteasca puiuta si apoi ma intorc pe drapta si fac nani iar in timpul noptii ma sucesc si eu cand mai merg la baie sau cand imi da cate un sut gaza ca nui convine cum sed.Adica pot gresi atat de grav incat sa trebuiasca chiar sa sed tapana pe partea stanga?.POOP toate burticutele si va doresc tuturor un weekend placut

+34de FETITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Adc, si eu ma minunez de multele coincidente dintre noi doua.Atat de cele bune cat si de cele rele...Cat despre bebei, sigur ca si eu sper sa fie zdraveni si buni de scos la sfarsitul lui ianuarie...
Annesi, habar nu am de treaba cu Aloe Vera dar stiu sigur ca unele dintre putinele laxative permise in sarcina este Duphalac-ul.Este 10 ron o sticluta de 200ml.E foarte bun, poti citi prospectul pe net.Eu am fost constipata de cand ma stiu, dar acum, culmea, m-am reglat.Cat bine imi aduce in viata copilul asta...
Dr_Anca, super explicatie, in mare parte citisem, stiam eu ceva de periutele moi.Promit sa incerc, multumesc din suflet!
Iaura, se pare ca nu numai noi devenim sensibile in sarcina ci ci sotii nostri...Si al meu este extrem de masculin si cu putine sensibilitati, dar cand l-am intrebat ce vrea sa-i aduca Mosul, a zis ca deja i-a adus, dar mai e putin pana desface ambalajul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

gianina si eu mai adorm pe dreapta si cand imi dau seama ma munstra constiinta si ma intorc repede pe stanga iar gand amortesc de tot ma fatai de 2,3 ori mai stau 10 minute pe dreapta si revin pe stanga si uite asa toata noaptea e foiala in pat si mai am si 3 pauze de pisu si ma mai vait de insomnii.

35+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Buna seara!
In leg cu dormitul, eu dorm cel mai bine pe dreapta, dar ma mustra constiita c-o apas doar pe pitica (si nu-i convine deloc, se agita si loveste mult cand stau pe partea ei) si atunci ma chinui sa ma intorc si pe stanga acolo unde puiutul nu zice nimic, el e tare cumintel... Eu cred ca e ok pe ambele parti, daca poti. Oricum pozitia mea preferata era pe burta!

Ana, mami de doi strengari si 34+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

mersi fetele pt. urari
eu sunt f. nervoasa,plansa si toate alea...de ce mi-a fost frica nu am scapat:patutul este pe alta nuanta fata de ce am comandat,pe factura apare culoarea comandata dar la desfacere alta culoare ,apropiata de cea comandata si cred ca ramane asta pana la urma dar dupa multi nervi ...mi-e si frica sa mai comand ceva ,e prima data si poate ultima desi caruciorul tot pe net l-am ochit,dar tre' desfacut de fata cu curierul.

de dormit ,dorm pe ambele parti ,ma trezesc si pe spate uneori,dar numai pe stanga nu pot dormi ca amortesc repede...
iar cu cerceii,cel mai bine e in maternitate, e mai cruduta si mai putin dureros, plus ca sunt unele mamici mai sensibile si nu le place sa vada ,se face fara mama de fata ,cel putin unde lucrez eu asa facem.

minunea mea 36+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

De dormit e destul de ok si pe dreapta, desi am inteles ca acolo e aorta si de aceea e indicat sa dormim pe stanga. doar pe spate e contraindicat, in rest clar ca macar atata libertate sa mai avem, sa ne mai sucim de pe o parte pe alta.

noi am venit de la eco, lichidul e tot asa mult, de aceea simt si tensiunea in burtica, e la limita excesului
bebica e bine, i-am ascultat inimioara, am urmarit cum circla sangele in cordonul ombilical si e totul ok. avem acum cam 2700g asa ca nu-mi fac griji nici daca va trebui sa nasc maine. acum totul depinde de cat de rezistente sunt membranele mele, incercate greu de cantitatea de lichid.

eu va spun noapte buna ca ma pun la TV si astept sa inceapa vocea romaniei
pupici la toate burticile

Anne 34+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

azi e ziua sotului si bunicului meu!implinesc 27 respectiv 83 ani!

31+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

La multi ani, Lady, pentru sotior si bunic! Sa se bucure amandoi de sanatate si liniste sufleteasca..restu' vin ele
La multi ani, Iaura si pt sotiorul tau! Sa se bucure de un cadou grasunel si sanatos.
Anahadasa unde e zapada? Arieseni? Scarisoara/Garda? Zlatna? :)
Olga nu am reusit sa vad pozele, dar te-am visat azi noapte. Dumnezeu sa-ti dea putere, sanatate si intelepciune sa-i poti bucura si alta data.
Anda inca nu stim cand ajungem pe la Cluj, dar sper ca saptamana viitoare :)
Anca deci pot sa-mi iau gandul de la un detartraj si o inlocuire/schimbare de plombe?
Alina felicitari pt bebe voinicel si multa sanatate Sarei.
Bulinutza saraca vecina ta :(
Mady bun venit acasa!
Felicitari tuturor fetelor pt bebei sanatosi si grasunei.
Multumim de urari pentru drumuri bune, sa stiti ca "s-au prins" :D
Am ajuns si noi acasa, dar in Orastie nu avem zapada, deocamdata. O vedem doar pe crestele Apusenilor si coama Surianului, aici, in spatele casei.
Zborul a fost perfect, drumul de 9 ore de la Bucuresti la Orastie a fost ok, putin obositor..
Maine taiem porcul. Va trimit in dar sorici proaspeti, tocana de varza calita si pe saptamana viitoare facem si racituri/piftie.

28+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

sara, eu i-am pus Rebecai in spital si cred ca a fost bine, ca nici nu a realizat ca are agatatori la urechi. Si acum as face la fel.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 12 dintisori si 4 maselute
31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Sara, si eu tot in spital te-as sfatui sa-i faci gaurelele. Eu i-am facut Mariei in ziua in care ne externam, i-a facut o asistenta de la neonato care facea la toate fetitele nou-nascute (desigur, daca doreau parintii), i-am dat 20 de lei si i-a facut cu instrumente sterile apoi i-a pus ata chirurgicala pana s-a vindecat bine locul. Nu a fost traumatizata, pentru ca nu avea cum sa tina minte, a plans putin atunci dar s-a linistit foarte repede. Am fost si eu de fata, cred ca e importnt ca bebe sa-si simta mamica alaturi cand il doare ceva.
Si acum as vrea sa fac la fel dar am inteles ca aici nu prea sunt asistentele de acord sa le faca gaurele la nou-nascute. O sa vad atunci...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 34+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

seara buna

Carina eu imi astept ingredientele sa-mi vina din Ro prin sor`mea, ca de aici nu pot sa dau comanda. Abia astept sa o incerc.oricum recomandarea am primit-o de la o mami care a folosit-o mai mult pe funduletul lui bebe

vad ca pentru vergeturi mi s-a recomandat asta
http://www.elemental.ro/blog/crema-vergeturi-curativ-mango.html
si asta
http://www.elemental.ro/blog/crema-vergeturi-curativ-mango.html

tre sa mai caut sa vad pan la urma la ce reteta raman

Georgi - eu dorm pe toate partile. si dreapta si stanga. cand ma trezesc noaptea stau un pic si pe spate ca ma relaxeaza pozitia,dar numai un pic stau asa cat sunt treaza. pe-o parte nu amortesc dar ma iau durerile de solduri...oricum deja m-am obisnuit. si ma gandesc ca mai e putin.

eu iar am avut zi plina...nu mai zic.
ma bag la un tricotat pan` adorm.

o seara frumoasa va doresc !!!

gravidutza 33+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

http://designartizan.blogspot.com/

Mergi la inceput