Piersicute de iulie-august 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

am uitat sa va urez o saptamana frumoasa, usoara si lipsita de griji!!

mami de (25.07.2010) si 4+ [DPN 12.08.2012]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

#538;inem pumnii Mya85.Si eu mai m-am trezit cu cate o pata maro, si doctorita mi-a spus sa nu-mi fac griji ca este de la nidare.Ma rog, la prima sarcina in 4 luni m-am trezit ca am umplut weceul de cheaguri si a fost bine.Fetelor, ce stiti ca eu nu-mi mai amintesc, cum este .Cum stati cu sexul in perioada asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chmihaela spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=168899&REPLY_ID=7174193

Legat de activitatea sexuala sa stii ca mie la prima sarcina mi-a dat voie doctorita pana pe la 7 luni.Oricum dupa aveam burtica cam mare si nu prea mai puteam.

4+

Mergi la inceput

Multumesc chmihaela.Fetelor, eu la sarcina asta sunt super nervoasa,nu stiu ce am, dar m-am certat si cu al meu fiu la care-mi vine sa tip intruna si cu al meu sot, care am impresia ca numai nervi imi face. Aseara, i-am trimis pe amndoi sa doarma impreuna.nu stiu din ce cauza sunt asa, cred ca sunt eu paranoia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Citat:
citat din mesajul lui adarev

Multumesc chmihaela.Fetelor, eu la sarcina asta sunt super nervoasa,nu stiu ce am, dar m-am certat si cu al meu fiu la care-mi vine sa tip intruna si cu al meu sot, care am impresia ca numai nervi imi face. Aseara, i-am trimis pe amndoi sa doarma impreuna.nu stiu din ce cauza sunt asa, cred ca sunt eu paranoia.

Pai sigur e de la sex.
Eu zic ca daca nu ai interdictie sa-ti bagi sotul in sedinta...sa vezi cum te calmezi apoi.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

buna fetelor, sunt si eu o proaspata graviduta, azi implinim 5 saptamani, joi merg la prima eco, sper sa fie totul bine

multa sanatate va doresc si sarcini usoare!

+5

Mergi la inceput

Roxy25,bine ai venit printre noi si sarcina la termen.Daconst ai dreptate , cred ca de la asta mi se trage.il bag in sedinta in seara asta, ca nu mai tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Salutare fetele!!

Eu una am greata 24h pe zi.acum de o saptamana ma mai chinuie si fi-miu cu treziri nocturne din dorinta apriga de dragaleala...si uite asa ma duc eu cu el in pat la sufragerie si tati ramane singur de la 3-4 dimineata :))

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Buna fetelor!

Sunt noua pe aici, abia am descoperit forumul. Am UM 20 oct insa DPN variaza de la un site la altul, aprox 30 iul 2011. Nu mi-e ft clar in ce saptamana sunt, a 6-a sau a 7-a. Am fost vineri la eco si am auzit inimioara bebelusului! Poate ma ajutati si pe mine sa imi spuneti cum pot sa imi pun tickerul cu burtica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui adarev

si eu sunt la fel! imi vine sa ma cert cu toata lumea si sa-i strang pe toti de gat (mai ales la serviciu, iar traficul de acasa pana la serviciu....e un calvar)
sotul s-a obisnuit deja si nu se mai agita, i-am explicat ca sunt foarte nervoasa, ca nu am nimic cu el personal, dar ca am momente cand ar fi mai bine sa ma ignore
sper sa mai treaca din atitudinea asta....pana sa ma pocneasca careva prin trafic

10+

Mergi la inceput