Piersicute de iulie-august 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Gravidutelor..... ma primiti si pe mine printre voi ? eu is proaspata graviduta cu emotii mari de tot am si eu o intrebare pentru voi am fost la eco pentru prima data si mi-a spus ca am 6 saptamani si 2 puisori in burticuta unu avea 1.04 cm si celalalt 0.84 cm dar nu le-am auzit inimioarele doctorita mi-a spus ca pe la 7 saptamani incep inimioarele sa bata , insa pe internet am citit ca la 6 saptamani bate inimioara voi ce stiti ? va pup pe toate si va doresc o sarcina usoara sa aveti !!!!

+6 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

iti urez si eu bine ai venit in casuta piersicutelor desi nu sunt in listuta odisee, eu o vizitez pt ca este verisoara mea aici si catev apritene de la aspirante si ma [rog] ca in aceasta luna sa se mai alature voua inca cateva dintre ele!
daca iti lasi datele de la um si dpn , o sa te treaca rocsy in listuta de la inceputul capitolului
sarcina usoara si la termen, si bebei sanatosi!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

rocsy
Data um este 27 octombrie 2011 si dpn ar fi 03 august 2012

+6 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

DenyAnd,e normal sa curga la un moment dat afara Utrogestanul,dar poate nu-l bagi suficient de adanc.
Eu de ex cind il bag stau pe spate cu genunchii la piept si asa intra.Cel putin asa sta pe prospect la comprimatele vaginale.

Tamys,pina la 8 saptamani trebuie sa bata inimioarele.e adevarat ca de la 6 sapt se pot auzi bataile,dar depinde de aparatura.
Stai linistita ca daca nu ai dureri sau sangerari,va fi bine.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

O zi buna fetelor.Eu sunt la munca si nu am chef de nimic. Noroc ca eu centrez , eu dau cu capul pe aici. Am o greata de imi vine sa urlu. La prima sarcina nu am avut nimic si ce bine a fost.Bun venit noilor gravidute si sarcina la termen la toate. Eu nu mai vreau sa ma gandesc la nimic si sa stau stresata, ce-o da Dumnezeu aia este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Buna dimineata, burtici si mamici cu burtici. va pup si va doresc o saptamana minunata, fara greturi (sau....cu putine greturi), fara dureri si cu foarte multa sanatate.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui adarev

Mya 85, imi pare rau, chiar nu stiu ce sa spun mai mult.La mine Doamne fereste sa se intample cevaAl meu sot s-a mai si laudat la serviciu, iar socrul meu ma amenintase ca daca nu fac copil are el grija sa ma desparta.Oricum astea nu mai conteaza ca-s prea multe si nu vreau sa intristez pe nimeni.Aly24 bafta azi la doctor si sa vii cu vesti bune, iar pe restul burticilor va invit la o cafea decofeinizata.Va pup. Pe mai tarziu.

Vrei sa stii unde il trimit eu pe socrul tau ... direct in P....M.... . Ia auzi la el dobitocul cu ce amenintari umbla !!!
Scuze .... poate nu trebuia sa comentez dar ma enerveaza faze de genul asta !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 9 +

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chmihaela spune:

Buna dimineata burtici,
Va las si eu datele pentru listuta UM 10.11.2011, DPN 16.08.2012.
Eu inca nu am ajuns la medic dar un calculator de pe net imi da aceasta data probabile a nasterii.
Eu ma tot chinui si nu ma pricep sa imi trec la semnatura nr. de saptamani.
Va pup.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Stai linistita Rocsy, ai dreptate , stiu, dar astia sunt oamenii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

astazi e ziua cea mare, aflu daca mai sunt sau nu insarcinata, am niste emotii... oricum tare ciudata a fost sangerarea asta, a durat exact 48 de ore, a inceput vineri seara si s-a oprit duminica seara, nu am avut dureri, curgea doar cand mergeam la toaleta, era de fiecare data rosu inchis si fara cheaguri. am tot cautat pe net zilele acestea, am tot dat cautari la menstruatie peste sarcina, am dat de tot felul de forumuri cu povesti despre femei care au avut 4 luni menstruatie peste sarcina bla bla, apoi am gasit un articol despre cauzele sangerarii, ii spune sangerare deciduala si provine de la un hematom format in uter si zicea ca sunt sanse sa nu afecteze embrionul. mi-as dori atat de mult sa fie asta si cazul meu... nu stiu peste ce doctor voi da astazi, dar sper din toata inima sa fie un doctor cat de cat competent si sa ii pese macar putin de mine, ca m-am saturat de fetele lor prefacute pline de "compasiune" dornice sa scape cat mai repede de tine...

mami de (25.07.2010) si 4+ [DPN 12.08.2012]

Mergi la inceput