Povestea de dragoste nu s-a incheiat(2)
Raspunsuri - Pagina 3
Dahriana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui emanouela
n-am cum, is de garda "in lanul de secara". are copilul febra, deci trebe paznic, asa ca ce sa fac si eu, cetesc pe net mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail |
Copilu cu febra si tu cu berea ?
Ma abtin sa nu comentez mai mult .
Ca e atata perfectiune pe aici , incat nu se mai incape de ea , cand de fapt nu e deloc asa...
emanouela spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Dahriana
Copilu cu febra si tu cu berea ? Ma abtin sa nu comentez mai mult . Ca e atata perfectiune pe aici , incat nu se mai incape de ea , cand de fapt nu e deloc asa... "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
dar eu chiar te rog, comenteaza....ca doar esti comentator de 'profesie', nu????
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
emanouela spune:
hai sa-ti spun o poveste, ca vad ca nu poti sa dormi si mi-e mila ca te zvarcolesti in propriul cosmar. eu, de pe urma nasterii m-am ales cu alergie la alcool, daca beau 1 pahar ma umflu toata, ma inrosesc si ma mananca pielea de mor, e, ia gandeste tu, cu neuronul ala al tau, cetind si analizand coerenta mea si acuratetea cu care scriu, si ceea ce ti-am scris acu. oare am baut oru nu am baut alcool....alta data, daca nu stii, taci ca te faci de tot kktul singura
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dahriana Copilu cu febra si tu cu berea ? Ma abtin sa nu comentez mai mult . Ca e atata perfectiune pe aici , incat nu se mai incape de ea , cand de fapt nu e deloc asa... "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
-chiar ca esti ...
unu-ridiculizezi un copil bolnav!
doi-de romanul "De veghe in lanul de secara", ai auzit?
Voiam sa ma abtin a comenta in vreun fel la acest topic..dar vad cum paginile curg si cum te delectezi tu cu toate postarile celor ce "te cred" si incearca sa te ajute!
Adevarul:esti sadica..iti place sa vezi cum se dau femeile pe aici de ceasul mortii..despicand firul povestii in patru, daca exista intr-adevar vreo poveste!
..daca esti in acest fel de relatie..cum zici:e una jalnica si o stii si tu iti alimentezi fanteziile si sugi adrenalina din randurile scrise de cele de aici.Aici e sarea si piperul tau..nu amantlacul propriu zis!Deci nu tine de caluteala..tine de "imaginea calutelii" si de "stima de sine virtuala"-daca o exista asa ceva
Una peste alta(asa cum iti place)...nu esti nicio o amazoana precum te crezi...macar de ai fi!
31+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Victoria_mami spune:
Ema, si maica-mea avea alergie la alcool. Si ii era si ei pofta uneori (de 2-3 ori / an) sa bea un pahar cu bere. Si uite risca alergia si lua cu taica-meu impreuna o sticla de bere si le lua 2 seri sa termine o bere in 2!!! Mama se inrosea dupa in pahar de la alergie si taica-meu se inrosea in obraji de la alcool. Il vedeai imediat ca a baut, mai ales ca mai mult de un pahar-2 de bere nu a baut niciodata! Imi amintesc, insa, ca l-am vazut o data beat! Eram mica, aveam vreo 6-7 ani, fusesera la o nunta in satul bunicilor, o fata de acolo se marita cu un oltean ( sau un baiat din sat cu o olteanca, nu mai stiu), dar au servit vin oltenesc la nunca si taica-meu s-a imbatat! Sunt vreo 28 de ani de atunci, si inca-mi amintesc. Singura oara in viata lui cand s-a imbatat si noi l-am vazut (sora-mea si eu). Nah, sa-l stie tot forumul!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685
Matzaila_81 spune:
Datorita Dahrianei a realizat ca relatia era un compromis.
Faptul ca l-a inselat de 3 ori conform suselor lui nu l-a facut sa vada asta, faptul ca sunt sanse mici ca fata sa fie a lui nu l-a facut sa vada asta, dar a aparut Dahriana cu aura ei de femeie invincibila si doar datorita ei, datorita personalitatii uimitoare care este si-a dat el seama ca a mers in intuneric pana acum si a decis sa ajunga la lumina.....
Iar sotia,pai Dahriana stie totul de sotie. Nu conteaza ca si daca ar fi gresit sau ar fi inselat sotia a facut-o in relatia cu sotul nu in relatia cu Dahriana. Aceasta din urma se simte datoare sa fie ea sabia dreptatii care decide cine ce primeste.
Lipsa de bun simt si de decenta nu e rezolvata de un psiholog la care ma indoiesc ca se va duce. Plus de asta nici un psiholog pe lumea asta nu poate face lumina intr-o incapere unde proprietarul a taiat curentul electric si a zidit ferestrele.
Sotia a aflat?????? Zau, faptul ca barba-su a lipsit cateva zile de acasa nu a ingrijorat-o, dar acum a spus el ceva aiurea si ea s-a prins.
Pai nu e bine? Poate da cartile pe fata ca sa fie cu tine, nu?
Asta inseamna ca e o veste buna pentru el si pentru tine. Sa inteleg ca saptamana viitoare depune actele de divort, nu?
Eu una zic ca va urma o perioada in care el evident nu va putea sa o paraseasca de sarbatori dupa care va ramane si va continua relatia cu ea ca sa o faca sa accepte vestea mai usor. Am mai auzit tampenia asta si mereu m-am intrebat care e logica amantelor care accepta asa o poveste stupida. Divortul e divort si vestea asta te socheaza indiferent de faptul ca ti-e servita de sarbatori, dupa sarbatori sau in plin Ramadan. Sau nevasta are doar perioade pe an in care daca-i spui ca s-a terminat casatoria ia pastile?
Si da Dahriana, copii de orice varsta plang daca mami si tati se cearta violent in fata lor. Si nu, nu se leaga de amanta si nu ajung sa-i spuna " mama" ca in filmele alea proaste americane. Relatia cu mama e speciala. Relatia cu tine daca va ajunge sa te cunoasca va fi tot una speciala dar in sensul negativ.
+31
eumada spune:
BRRRRRRRRRRRRRR...si tu vii triumfatoare si spui ca un copil a plans din cauza ca parintii ei se certau vezi doamne ca el una tanara care face misto pe forumuri de asta?
Esti cuibul unor sentimente monstruoase.....crede-ma gandesti ingrozitor.
Fereasca Dumnezeu.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
bird70 spune:
Eu am tot citit subiectul asta si incerc sa fac un rezumat sa vad daca am inteles bine: el, un tip patetic are probleme cu sotia si le rezolva incalecand pe o colega de lucru. Colega are ceva traume din copilarie, cu un tata care a fugit cu alta femeie, un self-esteem subred si contact partial cu realitatea. Isi plang unul altuia pe umar si decid ca sunt suflete pereche . Am inteles bine?
Concluzia: se merita unul pe altul. Sotia va fi castigata daca scapa de patetic, chiar daca va suferi pe termen scurt. Singurul care iese prost din povestea asta e copilul , vulnerabil si abandonat de un tata care in loc sa isi rezolve problemele acasa alearga dupa fufe.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
Rufus spune:
citat din mesajul lui Dahriana O sa incercam o relatie cand va fi liber si sper sa mearga. Asta nu tine doar de noi . Si nu poti fi sigur 100%. |
Pai dupa cum vaz eu, aveti o ditai relatia, cum s-ar spune ati incercat deja...
Si se pare ca merge. Chiar daca nu-i liber.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
viviana spune:
Asta cu divorteaza pentru tine nu pentru mine e tardiva.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi