Povestea de dragoste nu s-a incheiat(2)
Raspunsuri - Pagina 29
simplyana_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emanouela satisfa-ma si pe mine si raspunde-mi la o intrebare....ce astepti tu de la psiholog? mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail |
Atata lume o fi trimis-o la psiholog, ca se duce (sau zice) ca sa inchida gurile. Dar se asigura inainte ca e barbat, ca sa fie "in control"!
http://www.lucamic.blogspot.com/
Dahriana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emanouela satisfa-ma si pe mine si raspunde-mi la o intrebare....ce astepti tu de la psiholog? mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail |
Sa afle prin "sapaturile" pe care le va face in mintea mea daca el pt mine e un moft sau chiar simt ceva intens si durabil pt el .
Pt asta vreau sa merg .
Nu ca sa ma invete sa-l manipulez - deja am reusit
Nu ca sa renunte la sotie - o va face oricum si pot singura sa-l "ajut"
Nu ca sa ma sustina psihologul
Satisfacuta?
simplyana_m spune:
Dahriana, tu iti tii jurnal pe un forum, si te 'nerfezi ca-si baga lumea nasul?
Sa stii ca e voie sa fii si slab, si dezorientat, chiar si prost, atata vreme cat esti cinstit, esti iertat si ajutat. Dar daca iti pui, plin de trufie, si tichie de margaritar, in timp ce umbli cu cioara vopsita...sorry.
http://www.lucamic.blogspot.com/
Happy_in_TO spune:
Atunci de duci degeaba. Motivul vizitei tale la psiholog este gresit. El nu este Mama Omida sa vada daca o sa ai ceva durabil cu musiu'.
Du-te daca te duci, dar fa-o pentru tine.
Daca cel de sus este motivul tau adevarat, mai bine nu te duce si nu mai cheltui banii de pomana.
emanouela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dahriana
Sa afle prin "sapaturile" pe care le va face in mintea mea daca el pt mine e un moft sau chiar simt ceva intens si durabil pt el . Pt asta vreau sa merg . Nu ca sa ma invete sa-l manipulez - deja am reusit Nu ca sa renunte la sotie - o va face oricum si pot singura sa-l "ajut" Nu ca sa ma sustina psihologul Satisfacuta? "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
poi ce sa afle el mai?????? tu chiar nu citesti ce scriu???? te bateai cu pumnii in piept ca stii cum e, ca ai fost.....si ai fost si a aflat ceva ala sau tu????? tu intelege romaneste fetito, ca pe psihologul ala il doare in prastie de tine, i se rupe, el nu vrea sa afle nimic....ce va face el, te va face pe tine sa afli, daca ai deschiderea sa o faci....deschidere care e complet inchisa, adica nu e....la ora actuala tu esti blocata rau
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
emanouela spune:
si daaaa.....is satisfacuta maxim, ca mi-ai confirmat ce-am zis mai sus, iar te-am prins cu matza la plimbare, cu minciunica adicatelea. nu-i nic, tu sa fii sanatoasa
Dahriana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui emanouela
poi ce sa afle el mai?????? tu chiar nu citesti ce scriu???? te bateai cu pumnii in piept ca stii cum e, ca ai fost.....si ai fost si a aflat ceva ala sau tu????? tu intelege romaneste fetito, ca pe psihologul ala il doare in prastie de tine, i se rupe, el nu vrea sa afle nimic....ce va face el, te va face pe tine sa afli, daca ai deschiderea sa o faci....deschidere care e complet inchisa, adica nu e....la ora actuala tu esti blocata rau mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail |
Noapte buna .
Du-te cu berea !
emanouela spune:
haidade....da esti cu vaca rau
J.D. spune:
Dahriana, nici un psihiatru nu/ti va spune ever ca esti perfect sanatoasa. asa ceva nu exista. poate doar unul cu care te/ai sexuit si vrea sa scape de tine.
un barbat de calitate nu s/ar uita la una ca tine, chiar daca ar fi rupta din stele de frumoasa. rebut la rebut trage. spor la barbati.
Finn Constantine 15.10.2009 si 19+ Euan Tudor
portugal spune:
Of rele sunteti lasati fata sa fie amanta .Acum e criza ,criza nu stie ca are el sotie si copil.