Povestea de dragoste nu s-a incheiat(2)
Raspunsuri - Pagina 30
![](images/user_woman.png)
Danutza26 spune:
bai fata scuza-ma k iti spun dar esti dusa rau
e grav daca un psiholog trebuie sa-ti spuna ce simti tu.daca tu nu sti intreaba-l pe el sa vezi ce iti toarna.
si tu chiar crezi k ai reusit sa-l manipulezi?esti tare naiva
te mai si mandresti cu asta
sa ne spui si noua ce ai facut la psiholog ca m-ai facut tare curioasa,asta in caz ca nu e inca o minciunica nevinovata
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dahriana/Dahriana.jpg)
Dahriana spune:
Nu va mai spun nimic.
Ramaneti sa va roadeti unghiile ca eu a abandonat subiectu asta .
Il rezolv in viata reala , ca aici am dat peste o haita de lupi si nu de alta , dar is atatia oameni rai si in realitate , ca nu aveam nevoie de ei si pe net !
Ciudat este faptul ca trebuie sa treci prin situatia cuiva ca sa o intelegi si in sens contrar te apuci sa arunci cu pietre.
Si eu am avut o fixatie cu amantele , nici eu nu le-am suportat , dar dragostea m-a facut sa fiu una .
Solicit inchiderea subiectului !
Danutza26 spune:
dagostea te-a facut sa fi una?pai nu ziceai k nu sti ce simti pt el?ca nu sti daca il iubesti sau nu?ca trebuie sa-ti spuna psihologul daca esti cu adevarat indragostita sau nu?esti dusa rau fetito
inchiderea subiectului cred k ar fi cel mai bun lucru pt tine sa nu te mai faci de ras singura
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/emanouela/emanouela.jpg)
emanouela spune:
ooooo, dragostea, ce romanticcccccccccc
o sa ne fie dor, tare....o sa ni se rupa. dar vreau s-o vad si pe asta, ca ne-ai mai amenintat de cateva ori si faci ce faci si te intorci la noi, rele rele dar iti suntem drag, hai zi ca nu-i asa.
te-am dezamagit, ai????? d-apoi ce sa facem si noi, bine ca te dezamagim pe tine si nu pe cei ce n-ar merita asa ceva, na, noi nu suntem "maimultcaperfecte" asa cum esti tu....dar stii care-i buba, tu nici macar sa ne dezamagesti n-ai reusit..offff, toata stradania asta a ta fu in zadar. hai succesuri si un cap tare, ca ai sa ai la praguri de sus de luat in frezaaaaaaaa, cu asa atitudieeeeee, mama mama.
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/emanouela/emanouela.jpg)
emanouela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danutza26 dagostea te-a facut sa fi una?pai nu ziceai k nu sti ce simti pt el?ca nu sti daca il iubesti sau nu?ca trebuie sa-ti spuna psihologul daca esti cu adevarat indragostita sau nu?esti dusa rau fetito inchiderea subiectului cred k ar fi cel mai bun lucru pt tine sa nu te mai faci de ras singura |
prea tarziu, s-a facut de multtttttt....acu vrea coronita si insista
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
![](bubumica.gif)
Danutza26 spune:
chiar o sa-mi rod unghile de curiozitate ca nu o sa stiu ce ti-a spus psihologul maine
hai nu fi rea povesteste-ne maine cum a decurs intanlirea si poate n-o sa mai fi asa indragostita dupa ce te intorci
EllaX spune:
Ooook... Pe mine ma preocupa ceva, la ora asta. Mentionez ca nu am avut timp si rabdare sa citesc tot subiectul, deci e posibil sa mai fi spus cineva ce zic si eu:
Ea este in zodia Balanta, asa-i? Asta inseamna nascuta intre 22 sept - 22 oct sau cam asa ceva. Ea a implinit 24 in toamna asta, deci intre 22 sept si 22 oct 2011. Si daca a terminat facultatea in 2011 si a luat din prima la facultate, anii totali de studiu sunt 6 (facultatea)+ 12 (liceu+scoala generala) = 18. Fata asta a intrat la scoala, in clasa I, inainte sa implineasca 6 ani, ceea ce in Romania nu prea se intampla.
Sa zicem ca trecem peste asta, dar daca are 24 impliniti anul asta si a facut medicina, doar anul asta se poate sa o fi terminat facultatea. Asta exclude "specializarea" inceputa acu' n-spe luni, ca examenul de rezidentiat abia s-a dat. Si un medicinist ar fi vorbit macar de cateva ori de "rezidentiat", nu de "specializare". Si n-ar fi spus despre doctorul-amant ca merge (sau este sunat sau nu-stiu-ce, i se intampla lui ceva) "la birou". Cati medici practicanti de medicina clinica stiti sa spuna ca merg la birou?
Plus varsta lui, plus varsta la care s-a casatorit, plus cand au conceput copilul care are doar cateva luni...
Dahriana ori este troll (plauzibil), ori a incercat sa "mascheze" povestea (ca sa nu fie recunoscuta), ori este o persoana cu maaaari probleme psihice.
Mai tin sa spun ca unele dintre voi sunteti grozave de-a dreptul, cred ca mi-ar placea sa-mi fiti neveste, daca as fi barbat. Si nu v-as lasa pentru o amanta tulburata. Si "calutzeala" e termenul anului, dupa mine.