Povestea de dragoste nu s-a incheiat(2)
Raspunsuri - Pagina 16
Lali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elle_seb Deci dahriana, care esti tu, cea din stanga sau cea din dreapta? http://imageshack.us/f/24/racheluchitelvselinnore.jpg/ |
Lol, in prima secunda am crezut ca te referi la poza de la avatarul tau, "cea din stanga sau cea din dreapta" ?
no offence ...
J.D. spune:
citat din mesajul lui kariguld inca o dilema, zi asa "mare medic" la 24 de ani? eu stiam ca marii medici au de la cel putin 45 in sus. adica experienta in spate. Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
mare medic poate insemna ca e grasa si se imbraca in halat ca sa/l atraga pe domnul patetic in pat.
Finn Constantine 15.10.2009 si 19+ Euan Tudor
emanouela spune:
ce tot iti aduci tatal in discutie?????
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
ramiris spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ioanaiub
chiar 4 ani de facultate mai avea ... si la medicina veterinara se fac tot 6 ani, ca si la medicina umana cursuri de pefectionare face cu un coleg de servici si nu e din Bucuresti ... asteptam provincia Mamica de D&M _ "Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate |
Pai poti sa ai job si sa fi student la medicina? Eu stiam ca medicina e una din facultatile la care singura optiune de studiu este "la zi". Asta nu se face la seral, distanta sau fara frecventa.
Hai mai ca minte de rupe... Poate doar sa aiba job in schimbul de noapte la un call center ca ziua studentii la medicina cam au treaba....
Dahriana spune:
Cer inchiderea topicului pt ca nu mai are legatura cu subiectul pt care a fost deschis .
Si va urma ...
Poate revin in 6-12 luni cu rezultatul final
Acum continuarea asta ar presupune gargara fara rost.
Elle_seb spune:
Dariana, iar te dai pe dupa ce a facut tatal tau.
Cand o sa te raportezi la tine si la alegerile tale/
Ai deja o varsta, altele au 2 copii la varsta ta, ar trebui sa fii mai responsabila entru alegerile pe care le faci...
_
Un sistem imunitar puternic pentru copilul tau
Lali spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Dahriana
Doar ca el nu stie amanuntul asta "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
Cam multe nu stie pentru o dragoste adevarata... mai sus sustineai ca avantajul tau asupra nevestei este ca tie nu-ti stie defectele !
Dahriana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ramiris
Pai poti sa ai job si sa fi student la medicina? Eu stiam ca medicina e una din facultatile la care singura optiune de studiu este "la zi". Asta nu se face la seral, distanta sau fara frecventa. Hai mai ca minte de rupe... Poate doar sa aiba job in schimbul de noapte la un call center ca ziua studentii la medicina cam au treaba.... |
Daca ati calcula mai bine ati realiza ca 24 ani e varsta la care termini orice facultate de medicina . Si din cate stiu medicii mai au si specializare .
Dar poate la voi nu !
Zina spune:
Dahriana, eu te vad deja in postura in care il vei suna innebunita pe tip, vei suna la el acasa, si nu vei intelege ce s-antamplat, de el s-antors la nevasta. Il vei vrea inapoi, iar domnu' iti va da cu flit, iti va raspunde nervos si te va ameninta sa-i lasi familia in pace. Asta va urma, zile fripte pentru tine, de la extaz la agonie, cam asta li se intampla celor ca tine.
diana_jors spune:
citat din mesajul lui Dahriana 1.67 inaltime detin . |
Ups. Eu detin 1.70, 56 kg, si dimensiuni 89-61-90.
Daca stau mai bine decat tine, am tot dreptul sa ti-l iau, nu? (ziceai ca arati mai bine decat sotia...)
Offtopic: sunteti incredibile M-am dus si eu sa mananc ceva si hop, cateva pagini in plus