Povestea de dragoste nu s-a incheiat(2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dahriana

Ma duc la privat si psihologul nu e femeie , e barbat .
L-am ales barbat in mod intentionat

"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ."

...Dahri...

Psiholog barbat cu care tu doar vrei sa stai de vorba... deci se ajunge la caluteala sigur. Cauta unul fara copii macar

Lili de strumfita Maria Eliza

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Nu are 24 - nu inca. Deocamdata 23.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

23 pana anul viitor in zodia balantei, nu???? ntz ntz ntz

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

Citat:

23 pana anul viitor in zodia balantei, nu???? ntz ntz ntz

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Nu demult am facut 24 .

Multi inainte si voua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:

stii ceva ce noi nu stim?

si daca ai 23 sau chiar 24, as putea sa-ti fiu mama.

inca o dilema, zi asa "mare medic" la 24 de ani? eu stiam ca marii medici au de la cel putin 45 in sus. adica experienta in spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

Citat:

Oare in 2014 ce o sa scrii?

o sa se planga ca o inseala sotul cu una mai tanara si ea se chinuie singura cu un bebe.

Finn Constantine 15.10.2009 si 19+ Euan Tudor

Daca apeleaza la si mai tinere o sa ajunga la minore . Cred totusi ca 7 ani in minus ii sunt mai mult decat suficienti in conditiile in care sotia e la aceiasi varsta cu el .

Nu stie pe ce forum scriu ! Stie doar de un loc unde scriu ! Poate fi si un blog in opinia lui .
Deci nu va alarmati ! Situatia e sub control hhhaahah

Stii cum e, odata ce a gustat din fructul tineretii, o sa vrea din ce in ce mai mult.
Uita-te la Moni si la Iri.

_
Un sistem imunitar puternic pentru copilul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui raresionut

Dahriana.....o intrebare ma framanta....cum poate un barbat sa isi calce pe orgoliu sa ramana langa o femeie care l-a inselat de 3 ori?
Ce crezi ca l-a retinut langa ea dupa ce a aflat?

"Am iubit-o , am tinut la ea , aveam ani impreuna si credeam ca nu o sa se mai intample , dar ei tot timpul i-a placut sa flirteze , sa fie in centrul atentie si intotdeaun spunea ca doar se distreaza ca nu merge mai departe . "

Cam asa a sunat , aproximativ , explicatia lui .

Si nu a spus la nimeni ce a facut ea , nici macar familiei lui , pt ca nu vroia sa o denigreze si inca nu vrea sa o faca pt ca i-ar strica total reputatia .
Dar in cazul in care ea o sa spuna la toti ca el o lasa pt alta , ca asta intentioneaza ea , sa spuna la toti ca el e nemernicul , o sa dea si el cartile pe fata , desi nu-i plac rufele spalate pe la prieteni .

"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ."

...Dahri...

Si pe tine te-a ales dupa chipul si asemanarea nevestei, ca uite ce parere avea despre ea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

daca tot am dat-o in telenovele si scenarii, cred ca in 2014 dahriana va povesti ce viata frumoasa si fara griji are ea alaturi de un potent om de afaceri, oleaca mai batraior, dar plin de bani, ce-i satisface toate dorintele si capriciile. iar ca intriga sa fie completa, va simti fluturasi in stomac la vederea baiatului care curata piscina vilei/a gradinarului care ingrijeste vastul domeniu din jurul vilei/a capitanului iahtului cu care navigheaza pe mediterana - alegeti voi varianta.

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

ei, aici te contrazic. oamenii de afaceri potenti nu se uitala cele precum Dahriana. ea nu stie sa se vanda si nu va avea succes la asa ceva si nici o viata frumoasa si fara griji. va fi singura si va suspina dupa statul de sotie mirositoare a ceapa si cu bebe in wrap.

Dahriana, nu trebuie sa apeleze la minore. in 2014 tu vei avea 2 ani in plus, el la fel. sunt destule de 18 ani pe toate drumurile.

Finn Constantine 15.10.2009 si 19+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

Chiar daca tu erai studenta in topicul cu italianul asta primavara si mai aveai 2 ani parca, cum de esti medic acum?
Si daca am inteles eu gresit si nu esti inca medic ce cursuri de prefectionare faci tu cu un "nene" de 31 ani? Sau s-a dus el la scoala mai tarziu? O fi preparator pe la facultate.
Ca e la moda sa te incurci cu "cadrele didactice" de cand cu scandalul de la Monet . Asa macar te-ai alege si tu cu nosta mare cel putin.

chiar 4 ani de facultate mai avea ... si la medicina veterinara se fac tot 6 ani, ca si la medicina umana
cursuri de pefectionare face cu un coleg de servici si nu e din Bucuresti ... asteptam provincia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:

stii ceva ce noi nu stim?

si daca ai 23 sau chiar 24, as putea sa-ti fiu mama.

inca o dilema, zi asa "mare medic" la 24 de ani? eu stiam ca marii medici au de la cel putin 45 in sus. adica experienta in spate.

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

Pai si tatal meu se crede mare om ca nu m-a cautat 24 ani

Asa ii place lui sa spuna cred , pt a se lauda cu un copil pe care doar l-a facut.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui raresionut

Dahriana.....o intrebare ma framanta....cum poate un barbat sa isi calce pe orgoliu sa ramana langa o femeie care l-a inselat de 3 ori?
Ce crezi ca l-a retinut langa ea dupa ce a aflat?

"Am iubit-o , am tinut la ea , aveam ani impreuna si credeam ca nu o sa se mai intample , dar ei tot timpul i-a placut sa flirteze , sa fie in centrul atentie si intotdeaun spunea ca doar se distreaza ca nu merge mai departe . "

Cam asa a sunat , aproximativ , explicatia lui .

Si nu a spus la nimeni ce a facut ea , nici macar familiei lui , pt ca nu vroia sa o denigreze si inca nu vrea sa o faca pt ca i-ar strica total reputatia .
Dar in cazul in care ea o sa spuna la toti ca el o lasa pt alta , ca asta intentioneaza ea , sa spuna la toti ca el e nemernicul , o sa dea si el cartile pe fata , desi nu-i plac rufele spalate pe la prieteni .

Si pe tine te-a ales dupa chipul si asemanarea nevestei, ca uite ce parere avea despre ea ...

Doar ca el nu stie amanuntul asta

Mergi la inceput