Povestea de dragoste nu s-a incheiat(2)
Raspunsuri - Pagina 12
babyblue spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Elle_seb
E dupa colt, stiu eu. ;) Asa ca nu plecati, s-ar putea sa urmeze o noua telenovela pe forum. _ Un sistem imunitar puternic pentru copilul tau |
e vreau poze pe FB, sa o vad pe dahriana cat e de draguta. pe bune.
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
Matzaila_81 spune:
Mai, lasati tata matzei in pace
Am stat si m-am gandit si eu cred pana la urma ca nu o intelegem pe deplin pe autoare si ca de fapt intre ce a scris in 2008 si ce a scris acum nu e diferenta si sa va explic de ce.
Inca are ce are impotriva rimelatelor si impotriva amantelor. Dar ea nu e amanta, ea e super amanta sau gen magazinul Victoria, 100 de lucruri intr-unul singur.
Ea a inceput ca prietena cu discutii profunde. Pentru ca ea e stapana pe ea si super femeie si da cu flit oricui si oricum moare orice mascul cand o vede. Un fel de Nikita a relatiilor si a pasiunii.
Ea s-a impotrivit cat a putut pana cand nu a mai putut. Pentru ca ei doi sunt jumatati, sunt meniti sa fie impreuna, atractia dintre ei este indestructibila si desi s-au impotrivit puternic acestui sentiment, valvataia pasiunii i-a cotropit ( ma rog,a cotropit-o pe ea prima si dupa a cotropit-o el pe ea, se pare ca a fost remiza pana la final). Si daca casnicia oricum nu mergea pentru ca nevasta-sa a inselat si ea de trei ori in urma cu 100 de ani, de ce sa renunte femeia adevarata la barbatul ei????????
Plus ca a repetat de ceva ori, intre ei nu este vorba de sex. Ok, a fost si sex dar de fapt a fost un act suprem de uniune. Asa cum aia din Avatar si-au impletit coditele ei si-au impletit spiritele gemene. Or sa zboare mereu doar unul cu celalalt. Or sa se priveasca adanc in ochi si el o sa-i zica " hai la munte, divortez" dupa care o sa inceapa o melodie lenta in fundal si pret de cateva minute el va clipi obsesiv uitandu-se insa adanc in ochii ei. Am vazut eu la Tanar si nefericit, jur!!!!!!!
Deci, revenind la eroina noastra, ea este o fire profunda. Ca dovada merge maine la psiholog. Ok, nu merge ca simte ca e ceva in neregula, ea merge ca sa convinga psiholoaga ca ce are e ceva special. Pentru ca daca o convinge pe tanti aia cu ochelari care sta langa o canapea si scrie intr-un carnetel cu siguranta va convinge ea pana la urma si forumistele alea zeflemitoare dintre care unele miros a ceapa, altele a sarmale si altele mai norocoase ( ce pofta imi facusi) a iepure cu mustar. A IEPURE!!!!!!!!!!!
Deci Dahriana, nu pot decat sa sper ca nu te duci la psiholog cu trimitere de la medicul de familie ca sa nu platesti nimic. Sunt alte persoane care chiar au nevoie de psiholog si nu-si permit. Iar tu o sa ai nevoie de sedinte, nu gluma.
+31
Dahriana spune:
=))))) Ma scuzati da nu ma pot abtine !
Macar iesim din sfera acuzatiilor .
Hai s-o dam pe jocuri acum , mai ales ca-mi plac asa mult.
1.67 inaltime detin .
Next ?
babyblue , eu am zis si pe celalalt topic nevestele din capitala sa nu se alarmeze ca nu se petrecere acolo actiunea
Dahriana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Matzaila_81 Mai, lasati tata matzei in pace Am stat si m-am gandit si eu cred pana la urma ca nu o intelegem pe deplin pe autoare si ca de fapt intre ce a scris in 2008 si ce a scris acum nu e diferenta si sa va explic de ce. Inca are ce are impotriva rimelatelor si impotriva amantelor. Dar ea nu e amanta, ea e super amanta sau gen magazinul Victoria, 100 de lucruri intr-unul singur. Ea a inceput ca prietena cu discutii profunde. Pentru ca ea e stapana pe ea si super femeie si da cu flit oricui si oricum moare orice mascul cand o vede. Un fel de Nikita a relatiilor si a pasiunii. Ea s-a impotrivit cat a putut pana cand nu a mai putut. Pentru ca ei doi sunt jumatati, sunt meniti sa fie impreuna, atractia dintre ei este indestructibila si desi s-au impotrivit puternic acestui sentiment, valvataia pasiunii i-a cotropit ( ma rog,a cotropit-o pe ea prima si dupa a cotropit-o el pe ea, se pare ca a fost remiza pana la final). Si daca casnicia oricum nu mergea pentru ca nevasta-sa a inselat si ea de trei ori in urma cu 100 de ani, de ce sa renunte femeia adevarata la barbatul ei???????? Plus ca a repetat de ceva ori, intre ei nu este vorba de sex. Ok, a fost si sex dar de fapt a fost un act suprem de uniune. Asa cum aia din Avatar si-au impletit coditele ei si-au impletit spiritele gemene. Or sa zboare mereu doar unul cu celalalt. Or sa se priveasca adanc in ochi si el o sa-i zica " hai la munte, divortez" dupa care o sa inceapa o melodie lenta in fundal si pret de cateva minute el va clipi obsesiv uitandu-se insa adanc in ochii ei. Am vazut eu la Tanar si nefericit, jur!!!!!!! Deci, revenind la eroina noastra, ea este o fire profunda. Ca dovada merge maine la psiholog. Ok, nu merge ca simte ca e ceva in neregula, ea merge ca sa convinga psiholoaga ca ce are e ceva special. Pentru ca daca o convinge pe tanti aia cu ochelari care sta langa o canapea si scrie intr-un carnetel cu siguranta va convinge ea pana la urma si forumistele alea zeflemitoare dintre care unele miros a ceapa, altele a sarmale si altele mai norocoase ( ce pofta imi facusi) a iepure cu mustar. A IEPURE!!!!!!!!!!! Deci Dahriana, nu pot decat sa sper ca nu te duci la psiholog cu trimitere de la medicul de familie ca sa nu platesti nimic. Sunt alte persoane care chiar au nevoie de psiholog si nu-si permit. Iar tu o sa ai nevoie de sedinte, nu gluma. +31 |
Ma duc la privat si psihologul nu e femeie , e barbat .
L-am ales barbat in mod intentionat
Mik spune:
citat din mesajul lui Matzaila_81 Mai, lasati tata matzei in pace Am stat si m-am gandit si eu cred pana la urma ca nu o intelegem pe deplin pe autoare si ca de fapt intre ce a scris in 2008 si ce a scris acum nu e diferenta si sa va explic de ce. Inca are ce are impotriva rimelatelor si impotriva amantelor. Dar ea nu e amanta, ea e super amanta sau gen magazinul Victoria, 100 de lucruri intr-unul singur. Ea a inceput ca prietena cu discutii profunde. Pentru ca ea e stapana pe ea si super femeie si da cu flit oricui si oricum moare orice mascul cand o vede. Un fel de Nikita a relatiilor si a pasiunii. Ea s-a impotrivit cat a putut pana cand nu a mai putut. Pentru ca ei doi sunt jumatati, sunt meniti sa fie impreuna, atractia dintre ei este indestructibila si desi s-au impotrivit puternic acestui sentiment, valvataia pasiunii i-a cotropit ( ma rog,a cotropit-o pe ea prima si dupa a cotropit-o el pe ea, se pare ca a fost remiza pana la final). Si daca casnicia oricum nu mergea pentru ca nevasta-sa a inselat si ea de trei ori in urma cu 100 de ani, de ce sa renunte femeia adevarata la barbatul ei???????? Plus ca a repetat de ceva ori, intre ei nu este vorba de sex. Ok, a fost si sex dar de fapt a fost un act suprem de uniune. Asa cum aia din Avatar si-au impletit coditele ei si-au impletit spiritele gemene. Or sa zboare mereu doar unul cu celalalt. Or sa se priveasca adanc in ochi si el o sa-i zica " hai la munte, divortez" dupa care o sa inceapa o melodie lenta in fundal si pret de cateva minute el va clipi obsesiv uitandu-se insa adanc in ochii ei. Am vazut eu la Tanar si nefericit, jur!!!!!!! Deci, revenind la eroina noastra, ea este o fire profunda. Ca dovada merge maine la psiholog. Ok, nu merge ca simte ca e ceva in neregula, ea merge ca sa convinga psiholoaga ca ce are e ceva special. Pentru ca daca o convinge pe tanti aia cu ochelari care sta langa o canapea si scrie intr-un carnetel cu siguranta va convinge ea pana la urma si forumistele alea zeflemitoare dintre care unele miros a ceapa, altele a sarmale si altele mai norocoase ( ce pofta imi facusi) a iepure cu mustar. A IEPURE!!!!!!!!!!! Deci Dahriana, nu pot decat sa sper ca nu te duci la psiholog cu trimitere de la medicul de familie ca sa nu platesti nimic. Sunt alte persoane care chiar au nevoie de psiholog si nu-si permit. Iar tu o sa ai nevoie de sedinte, nu gluma. +31 |
Matzaila, tocmai tu ?
Iti trimit o farfurie cu iepure in sos si cus-cus nature alaturi.
Sa nu uit : te-am propus la concurs.
Acum pe foarte bune : Dupa stupoare si si iar stupoare (sa vezi ce face si vine si ne arata si apoi o da pe dupa par/psiholog ca-i copil traumatizat si necajit), a ramas doar un subiect de lectura, asa cum ai citi povesti cu martzieni care coboara pe Paminta sa guste din supa de varza.
Dahriana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mik
Matzaila, tocmai tu ? Iti trimit o farfurie cu iepure in sos si cus-cus nature alaturi. Sa nu uit : te-am propus la concurs. Acum pe foarte bune : Dupa stupoare si si iar stupoare (sa vezi ce face si vine si ne arata si apoi o da pe dupa par/psiholog ca-i copil traumatizat si necajit), a ramas doar un subiect de lectura, asa cum ai citi povesti cu martzieni care coboara pe Paminta sa guste din supa de varza. Mik. |
Si eu gatesc momentan Si ma amuz teribil pt agitatia asta ciudata .
A , dar stai : Si amantele gatesc
Si in cazul asta , amanta gateste si sotul , nu sotia
simplyana_m spune:
Matzo, de care Nikita zici? Sa fie vorba de cea autohtona, in plin research pt urmatorul best-seller "Nikita- Inger si demon"?
http://www.lucamic.blogspot.com/
Dahriana spune:
citat din mesajul lui simplyana_m Matzo, de care Nikita zici? Sa fie vorba de cea autohtona, in plin research pt urmatorul best-seller "Nikita- Inger si demon"? http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Nikita , femeia fatala prezenta
emanouela spune:
ca s-l convingi pe el, mascul, ca esti rapitoare???? asa-i ca te-am dezamagit noi fimeile, nu ne lasam lamurite, si te reprofilezi acu???
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
ramiris spune:
citat din mesajul lui babyblue toate ca toate, dar se pare ca tot babele de neveste au umor. acest subiect este delicios, dar doar datorita nevestelor care scriu aici.:))) rad singura de o ora, citind si bandu-mi cafeaua. pana si fi miu a adormit fericit. am si rasuflat usurata cand a zis ca amantul are 7 ani in plus si cu 24 deci 31, ca eram cea mai vizata, sotul medic, dar a sarit de 31, eu cu copil de cateva luni, e drept baiat, dar nah..e frumos ca o fata....ma simteam cu musca pe caciula. doar ca eu nu dau sms-uri, desi am o optiune cu 3000 gratis. _ Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011) Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... |
Nu te baza pe asta, mai inainte spusese ca e casatorit de 6 ani si tot pe-aici ca s-a casatorit la 22 ani si n-a apucat omul sa-si traiasca viata.
Tie 22+6 iti da 31? Se pare ca la ea si aritmetica e putin diferita.
Nu de alta dar 24+7 nu e deloc egal cu 22+6.