Povestea de dragoste nu s-a incheiat(2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

toate ca toate, dar se pare ca tot babele de neveste au umor. acest subiect este delicios, dar doar datorita nevestelor care scriu aici.:)))

rad singura de o ora, citind si bandu-mi cafeaua. pana si fi miu a adormit fericit.

am si rasuflat usurata cand a zis ca amantul are 7 ani in plus si cu 24 deci 31, ca eram cea mai vizata, sotul medic, dar a sarit de 31, eu cu copil de cateva luni, e drept baiat, dar nah..e frumos ca o fata....ma simteam cu musca pe caciula. doar ca eu nu dau sms-uri, desi am o optiune cu 3000 gratis.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Nu te baza pe asta, mai inainte spusese ca e casatorit de 6 ani si tot pe-aici ca s-a casatorit la 22 ani si n-a apucat omul sa-si traiasca viata.
Tie 22+6 iti da 31? Se pare ca la ea si aritmetica e putin diferita.
Nu de alta dar 24+7 nu e deloc egal cu 22+6.

Nu m-a prea interesat la cati ani s-a casatorit . Stiu ca-s 7 anul viitor prin martie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Matzaila_81 , ai fost fenomenala!!

Dhariana, credeam ca problemele tale tin doar de caracter, si eventual de corason, dar nu incetezi sa ma uimesti .
Si tu meriti un buchet de , ca daca n-ai pune paie pe foc , forumistele astea mirosind a sarmale s-ar intoarce la cratita unde le e locul, iar subiectul ar fi atat de monoton!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Oare in 2014 ce o sa scrii?

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns en_kvinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dahriana

Domnul nu citeste topicul ! Stie doar ca scriu unde si in mare , raspunurile.

Si ma scuzati , dar pt azi ma retrag .
Ma oboseste energia negativa si vreau sa fiu senina maine la intalnirea cu psihologul .
Multumesc pt pareri si pro si contra , dar decizia e a mea.

"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ."

...Dahri...

Dari...deci el stie UNDE scrii si cam stie raspunsurile. Dari, forumul asta are optiune de cautare. Daca omul tau da la optiune un cuvant cheie sa zicem ''amanta'' si din optiuni alege ''subiecte din ultima saptamana'' subiectul tau apare. Daca il citeste...o sa-si dea seama cine esti tu cu nick pe aici. Mai mult, odata ce ti-a dibuit nick-ul , tot la meniul''Cautare'' da sa caute dupa memebru si apoi apar toate subiectele unde tu ai scris. Inclusiv cele de acum cateva luni cand te laudai ca te joci cu el.

Si da, face chestia asta. Stii de ce? Pt ca de asta calitate este. Daca este suficient de mijoc sa iti arate sms-urile nevestesii, in conditiile in care ea nu are habar de asa ceva, ce crezi ca l-ar opri sa nu te citeasca pe forum, asa pe ascuns?

Ti-am spus ca si el joaca dur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

retete afrodiziace pentru ambele sexe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

iN 2008 scria ca ea nu va accepta in veci un divortat si cu copil. asta cand era circul cu misteriosul de pe net si politistul. probabil ca dupa 3 ani de disperare si/a schimbat opiniile.

Finn Constantine 15.10.2009 si 19+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

M-am abtinut mult...

Dahriana, ai ales special psihologul? Doar ca e barbat? Doamne, cat poti fi de...n-am cuvinte...Oare ce astepti de la el? Deja ti-ai facut in minte discutia cu el si cred ca ti-ai dat raspunsurile in locul lui. Aceste sedinte pentru tine nu-si au rostul, ai gresit din start.

Stii, totul pe lumea asta se plateste. Ai grija, nu te vad prea bine pe viitor.

Bunica mea, fie iertata, avea o vorba (legat de acest tip de femei): "Sa le arzi cu fierul rosu in...asta merita".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Mai, lasati tata matzei in pace

Am stat si m-am gandit si eu cred pana la urma ca nu o intelegem pe deplin pe autoare si ca de fapt intre ce a scris in 2008 si ce a scris acum nu e diferenta si sa va explic de ce.
Inca are ce are impotriva rimelatelor si impotriva amantelor. Dar ea nu e amanta, ea e super amanta sau gen magazinul Victoria, 100 de lucruri intr-unul singur.
Ea a inceput ca prietena cu discutii profunde. Pentru ca ea e stapana pe ea si super femeie si da cu flit oricui si oricum moare orice mascul cand o vede. Un fel de Nikita a relatiilor si a pasiunii.
Ea s-a impotrivit cat a putut pana cand nu a mai putut. Pentru ca ei doi sunt jumatati, sunt meniti sa fie impreuna, atractia dintre ei este indestructibila si desi s-au impotrivit puternic acestui sentiment, valvataia pasiunii i-a cotropit ( ma rog,a cotropit-o pe ea prima si dupa a cotropit-o el pe ea, se pare ca a fost remiza pana la final). Si daca casnicia oricum nu mergea pentru ca nevasta-sa a inselat si ea de trei ori in urma cu 100 de ani, de ce sa renunte femeia adevarata la barbatul ei????????
Plus ca a repetat de ceva ori, intre ei nu este vorba de sex. Ok, a fost si sex dar de fapt a fost un act suprem de uniune. Asa cum aia din Avatar si-au impletit coditele ei si-au impletit spiritele gemene. Or sa zboare mereu doar unul cu celalalt. Or sa se priveasca adanc in ochi si el o sa-i zica " hai la munte, divortez" dupa care o sa inceapa o melodie lenta in fundal si pret de cateva minute el va clipi obsesiv uitandu-se insa adanc in ochii ei. Am vazut eu la Tanar si nefericit, jur!!!!!!!

Deci, revenind la eroina noastra, ea este o fire profunda. Ca dovada merge maine la psiholog. Ok, nu merge ca simte ca e ceva in neregula, ea merge ca sa convinga psiholoaga ca ce are e ceva special. Pentru ca daca o convinge pe tanti aia cu ochelari care sta langa o canapea si scrie intr-un carnetel cu siguranta va convinge ea pana la urma si forumistele alea zeflemitoare dintre care unele miros a ceapa, altele a sarmale si altele mai norocoase ( ce pofta imi facusi) a iepure cu mustar. A IEPURE!!!!!!!!!!!

Deci Dahriana, nu pot decat sa sper ca nu te duci la psiholog cu trimitere de la medicul de familie ca sa nu platesti nimic. Sunt alte persoane care chiar au nevoie de psiholog si nu-si permit. Iar tu o sa ai nevoie de sedinte, nu gluma.

+31

stiu ca nu e de ras, dar m-am amuzat copios. intre timp a iesit si soarele, chit ca inca ploua!

deci nevestele provinciale ar trebui sa-si faca griji! hai ca sunt atatea indicii aici, incat e simplu de aflat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Pai am zis sa ma detensionez atmosfera pt ca fiind o "balanta" veritabila , nu-mi plac conflictele si razbunarile .

Decizia oricum am luat-o , la psiholog merg imediat , fericita ma simt , ciudat dar ma simt implinita , pt sotia lui nu am nici un sentiment acum ( nu-i sotia mea ) , pt copil imi pare rau , atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

o sa se planga ca o inseala sotul cu una mai tanara si ea se chinuie singura cu un bebe.

Finn Constantine 15.10.2009 si 19+ Euan Tudor

Mergi la inceput