Pufi de 2010 (52) LMA Ale1212xa!
Raspunsuri - Pagina 9
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower BEA - tu la nici o luna de la nastere....ai vrut sa ai experiente...sa inteleg.... Ca sa fiu sincera, la mine a durat f f mult pana mi-am revenit dupa nastere la acest capitol. Vreo 6 luni. E recomandat atat de repede? Sau e dupa dorinta si putinta? de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
eu stiam ca 6 saptamani este interzis
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Portocale pentru Mos Nicolae
Ajutoarele lui Mos Craciun
Loredana71 spune:
Da,fetelor,dar Bea a facut cezarianaDe ce ar fi interzis?
Si eu am ramas cu ceva probleme in directia asta dupa nastereCu o lipsa acuta de chef...Si mai sunt si acum...problemeleChiar nu stiu ce e de facut...Any ideas?
Sa raspund si eu la sondaj,desi am vazut ca ai centralizat,Mire,dar asa,ca sa spun si euLara are si acum suzeta (sisi),nu face la olita,desi se mai aseaza din cand in cand pe ea,si nici la gradinita nu merge pana pe la anul incolo...Succesuri pe toata linia
Va pup!
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Loredana71 Da,fetelor,dar Bea a facut cezarianaDe ce ar fi interzis? Si eu am ramas cu ceva probleme in directia asta dupa nastereCu o lipsa acuta de chef...Si mai sunt si acum...problemeleChiar nu stiu ce e de facut...Any ideas? Sa raspund si eu la sondaj,desi am vazut ca ai centralizat,Mire,dar asa,ca sa spun si euLara are si acum suzeta (sisi),nu face la olita,desi se mai aseaza din cand in cand pe ea,si nici la gradinita nu merge pana pe la anul incolo...Succesuri pe toata linia Va pup! Lara |
Subscriu si la problema si la persistenta... numa copil, jucarii d-astea am in minte ....
Si eu am facut ceza si am avut interzis 6 saptamani....
de Yannis
miremia spune:
Eu cred ca alea 6 saptamani sunt cele 40 de zile de lauzie. Probabil trebuie sa se aseze lucrurile de pe acolo la locul lor.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
ana_g spune:
pai normal ca ti-e gandu numai la copil.....era groaznic pe cand alaptam, ca se trezea cand ne era lumea mai draga si asa nuda cum ma gaseam trebuia sa ma duc sa potolesc copilu...chiar trebuia sa-i precizez sa nu puna gura acolo unde pune si copilu.......
_
mama lui Stefan, pui scump
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui blue_flower BEA - tu la nici o luna de la nastere....ai vrut sa ai experiente...sa inteleg.... Ca sa fiu sincera, la mine a durat f f mult pana mi-am revenit dupa nastere la acest capitol. Vreo 6 luni. E recomandat atat de repede? Sau e dupa dorinta si putinta? de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
mi s-au oprit lohiile...si oricum 6-7 luni emult, asa ca de mos mi-am si i-am fc cadou cel mai dorit lucru...........
operatia e super ok....deja nici nu se vede...astept sa merg in 14 la dr si sa imi dea verde la turbo jam..........
_
Bea, mami fericita de doi baieti superbi:
Ivan Matei (14.01.2010) si Adam Eduard (14.11.2011)
Asteptand cel mai frumos in formula completa!
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Loredana71 Deci nu sunt singura....Dar oare ne mai facem bine? Lara |
Nu stiu...eu pe la prietenele mele am auzit la fel ca nu prea au avut tragere de inima pana la 1 an, altele pana la 1 an jumate, maxim 2 am auzit....Cred ca depinde mult de stilul de viata. Cum iti recapeti viata sociala cum vine cheful. Eu de ex m-am simtit ok cu chefu asta vara in cele 4 zile de escapada in 2 cand am plecat la initiativa sotului fara copil in alta localitate si da-i nene...
Inapoi acasa acelasi scenariu zilnic...lipsa de chef a revenit. In vacantele cu copilul parca e mai bine ca acasa dar tot nu e cum era inainte pofta...
De aceea planuim sa luam masuri, cautam bona de noapte in weekend, poate mai iesim cu prietenii fara copil, poate mai iesim intr-un bar etc asa ca pe vremuri, ne intoarcem pe la 2 , copilu doarme, expediam bona si poate poate
de Yannis
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Beatrice1982
mi s-au oprit lohiile...si oricum 6-7 luni emult, asa ca de mos mi-am si i-am fc cadou cel mai dorit lucru........... operatia e super ok....deja nici nu se vede...astept sa merg in 14 la dr si sa imi dea verde la turbo jam.......... _ Bea, mami fericita de doi baieti superbi: Ivan Matei (14.01.2010) si Adam Eduard (14.11.2011) Asteptand cel mai frumos in formula completa! Doamne ajuta sa fim sanatosi! |
Bravo! Iti admir vointa si determinarea si starea de spirit! Super!
de Yannis