Pufi de 2010 (52) LMA Ale1212xa!
Raspunsuri - Pagina 8
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Si voi Brutus? De unde a luat de la gradi? Sanatate lui Yannis. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un Portocale pentru Mos Nicolae Ajutoarele lui Mos Craciun |
Multumim.
Gradi...poate aerul rece de afara....poate vreo manifestare a virusheilor din Broncho-Vaxom ca-i administrez acum a doua tura. Oricum nu muci, nu febra deocamdata.
Niste dinti ii ies ca roade tot cu disperare si e f nervos, dar tusea nu cred ca poate fi legata de dinti, dar asa...ca fapt divers, un motiv in plus de nervi. Canini cred, cel din stanga-sus aproape-l simt la deget iar in dreapta sus e pe vine.
Azi evident ca sta acasa. Vreau sa nu se agraveze, poate-l pun pe picioare azi sa mearga maine la gradi ca vine Teatrul de Papusi la ei la gradi
de Yannis
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui Ruxita Bea, daca ai nascut prin ceza de ce te-ai rupt/taiat? Felicitari pt laptic, mare grija cu biberonul sa nu mai vrea san dupa aia si sa ajungi ca fetele care s-au muls ca sa le dea cu bibe... in capul meu nu se leaga chestia cu innecatul dar te cred pe cuvant... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
de la sex.................
_
Bea, mami fericita de doi baieti superbi:
Ivan Matei (14.01.2010) si Adam Eduard (14.11.2011)
Asteptand cel mai frumos in formula completa!
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
blue_flower spune:
Neata fetele,...la amiaza,
Metoda asta pozitiva merge si la Dani. Eu il tin uneori pe calorifer, la geam, si incepem...maria doarme, bibi doarme, unde e pisica? doarme, pasarile, soarele, toate cuvintele/animalele...dorm, pt ca e noapte.
Apoi cand ii citesc din carte,..toate duc la somn. Adica eu nu ii citesc povesti, ci ii povestesc imaginile din carte. Pisica se duce in vizita la calut, si calutul ii zice ca e obosit de nu mai poate si ca se duce in grajd sa faca nani....toti se duc la nani....Asa cum a zis si Alex, uneori merge, uneori nu.
Dar....e o metoda foarte buna.
Ce ne-a lasat aseara cu gura cascata pe mine si pe mama:
Am venit de la cumparaturi (am fost doar eu cu sotul) si am luat o cutie de bomboane.
Eu m-am chinuit in bucatarie sa o desfac, era lipita cu scoci. Si m-am enervat ca nu reuseam, s-a rupt scociul ala, nici cu cutitul nu am reusit, imi venea sa arunc cutia cu totul....
mama...adu-mi cutia mie, hai sa incerc si eu.
mama pe canapea, incerca sa desfaca cu unghiile.
Dani se uita la noi apoi a plecat in bucatarie, a deschis sertarul unde stia el si a venit cu o foarfeca la noi, i-a dat-o maica-mii.....
Cum l-a dus pe el capul sa ne aduca foarfeca nu stiu.
Clar e ca face niste conexiuni logice si mai complexe decat imi imaginez eu.
Asta e fost un mare CRA.
miremia spune:
Neatza!
Si noi noapte creata, cred ca vin caninii. S-a foit toata noaptea, s-a trezit de vreo 7-9 ori sa suga, de vreo 3 ori plangand, iar o data s-a speriat f tare. Habar n-am ce a visat, dar cred ca un vis a fost, pentru ca s-a pus in patru labe si se invartea ca un animal haituit. A trebuit sa o iau, sa-i explic ca e acasa cu parintii ei.
Alex sanatate multa micutului si felicitari pt mobilizare!
Ruxita asteptam impresii de la dr. T.
Dece daca te mobilizezi si faci un colet pot sa-l duc eu la posta, poate mai gasesc si eu ceva de donat.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Beatrice1982
de la sex................. _ Bea, mami fericita de doi baieti superbi: Ivan Matei (14.01.2010) si Adam Eduard (14.11.2011) Asteptand cel mai frumos in formula completa! Doamne ajuta sa fim sanatosi! |
eh si voi! n-ati putut sa va multumiti doar cu o ruptura de pat?
imi amintesc si eu de ultima mea partida de sex... era toamna (asta) si Ela era plecata peste noapte la prietena ei... alte solutii de sex n-am gasit ca suntem amandoi niste kkciosi pudici (nu in camera cu copilul, nu cand adolescenta e acasa)... am folosit toate dotarile si a fost ... super-truper...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui blue_flower Neata fetele,...la amiaza, Metoda asta pozitiva merge si la Dani. Eu il tin uneori pe calorifer, la geam, si incepem...maria doarme, bibi doarme, unde e pisica? doarme, pasarile, soarele, toate cuvintele/animalele...dorm, pt ca e noapte. Apoi cand ii citesc din carte,..toate duc la somn. Adica eu nu ii citesc povesti, ci ii povestesc imaginile din carte. Pisica se duce in vizita la calut, si calutul ii zice ca e obosit de nu mai poate si ca se duce in grajd sa faca nani....toti se duc la nani....Asa cum a zis si Alex, uneori merge, uneori nu. Dar....e o metoda foarte buna. Ce ne-a lasat aseara cu gura cascata pe mine si pe mama: Am venit de la cumparaturi (am fost doar eu cu sotul) si am luat o cutie de bomboane. Eu m-am chinuit in bucatarie sa o desfac, era lipita cu scoci. Si m-am enervat ca nu reuseam, s-a rupt scociul ala, nici cu cutitul nu am reusit, imi venea sa arunc cutia cu totul.... mama...adu-mi cutia mie, hai sa incerc si eu. mama pe canapea, incerca sa desfaca cu unghiile. Dani se uita la noi apoi a plecat in bucatarie, a deschis sertarul unde stia el si a venit cu o foarfeca la noi, i-a dat-o maica-mii..... Cum l-a dus pe el capul sa ne aduca foarfeca nu stiu. Clar e ca face niste conexiuni logice si mai complexe decat imi imaginez eu. Asta e fost un mare CRA. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
si noi avem la activ o faza similara, doar ca nu ne-a adus foarfeca ci un tirbuson (era si greu foarfeca pt ca au regim de acces restrictionat..)
Da, a fost super inventiv Dani! Bravo!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Beatrice1982 spune:
alexxutza ma refer ca mami lasa dupa el....intelegi?
daca i se urca in cap e ok si asa
si nu mananca cu ea
si atata miorlaie si repeta un lucru cevrea sa faca de ma innebuneste si normal ca ea cedeaza si ii face pe plac
si nu vreau sa ajungem acolo sa imi faca zilnic asa
ca deja de3 zile ma innebuneste.........si acumimi urla in cap de 10 minute bucatarie...bunica..bucatarie...bunicaaaaaaaa
aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
_
Bea, mami fericita de doi baieti superbi:
Ivan Matei (14.01.2010) si Adam Eduard (14.11.2011)
Asteptand cel mai frumos in formula completa!
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
blue_flower spune:
BEA - tu la nici o luna de la nastere....ai vrut sa ai experiente...sa inteleg....
Ca sa fiu sincera, la mine a durat f f mult pana mi-am revenit dupa nastere la acest capitol. Vreo 6 luni.
E recomandat atat de repede? Sau e dupa dorinta si putinta?
miremia spune:
Revin cu rezultataele sondajului:
Dintre pufii care au "participat" la sondaj:
3 folosesc suzeta, 8 nu
2 din 11 mai fac la olita ocazional dar niciunul nu a renuntat la pampers
La gradi merg deja 3, in ianuarie va merge si Kay, din primavara vor mai merge 4, la toamna 1, Iris mai asteapta, iar despre Ivan nu ne-a zis Bea nimic.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
dastefa spune:
Ruxita in pachetul pt Mos am pus hainute ramase de la Miru-am si cu eticheta dar am pus si o bluzita sau o pijamaluta pe care le-am bagat eu la clor de vreo 3 ori si tot arata f bine,cu siguranta mi bine ca altele care dupa o spalare se lalaie,decoloreaza.Am mai pus cateva jucarioare de alea de bb care arata f bine(din alea de rontait doar ca Miru nu prea a fost atrasa de ele),cateva plusuri si creioane colorate
oricum per ansamblu m-am gandit inainte de a pune ceva in acel pachet -daca eu nu as avea suficiente haine ,jucarii pt fete mi-ar place sa primesc asta?
plusurile l-am ales cu Daria si m-a bucurat ca nu a avut nici o retinere sa renunte la ele.Doar ca i-am zis ca le pregatim pt copii care acum sunt bolnaviori si hai sa-i facem sa mai uite suferinta,nu puteam sa-i spun ca sunt cadou de mos Craciun