Pufi de 2010 (52) LMA Ale1212xa!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Ale wb, ma bucur ca sunteti mai bine!

Ruxita eu n-am pus foarte multe, am pus hainute, plusuri, creioane colorate si mi-a dat sora mea mai multe hainute de la cei doi verisori, unele chiar noi. Din cate am inteles vor dona si unor familii nevoiase cu multi copii, nu cred ca le strica nimic din ceea ce puteti dona.
Astept sa-mi intre niste banuti si voi contribui si eu.

Si da...ne-am intins cu alaptatul pana aici. Undeva la 1 februarie o voi intarca. Faza cu pipaitul o face si Mara, dar mai putin. Insa mai stiu eu un jiji mic care face exact acelasi lucru.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Bea, daca ai nascut prin ceza de ce te-ai rupt/taiat?

Felicitari pt laptic, mare grija cu biberonul sa nu mai vrea san dupa aia si sa ajungi ca fetele care s-au muls ca sa le dea cu bibe... in capul meu nu se leaga chestia cu innecatul dar te cred pe cuvant...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Eu sunt cu chef de vorba, daca mi-a adormit pitica devreme, bine a sarit peste somnul de pranz.

Nu s-a rupt la nastere, altceva zicea ea acolo.

Cu inecatul cred ca se intampla de la jetul prea puternic al laptelui.
Bea mi-am amintit ca se recomanda pozitia cu bebe pe tine, sa suga stand deasupra sanului.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Seara buna...

cu olita- am avut o tentativa dar am renuntat intre timp... mai asteptam, nu-i graba;

Mamica fericita de Mara si de David

Dar de ce? Imi amintesc ca cerea singurel asta vara si lucrurile mergeau surprinzator si neasteptat de bine. Ce s-a intamplat?

de Yannis

Pentru ca spre rusinea mea nu m-am mai ocupat de asta. Am avut o perioada mai incarcata la serv si nefiind acasa toata ziua sa ma tin de capul lui (adica sa-l intreb si eventual sa-l si pun din 30 in 30 de minute)... mamaia ori nu-l punea, ori il punea in graba si nu facea nimic... am renuntat pana la urma. Singur nu a cerut decat de cateva ori cand eram afara.

O sa incepem iar antrenamentul dar mai intai trebuie sa-i iau pampersi chilot ca astia obisnuiti se manevreaza mai greu si ma enerveaza. Doar cu pantalonii nu pot sa-l las pt ca ii uda des si e mai greu acum iarna cu uscatul rufelor.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Promit sa centralizez rezultatele sondajului. Multumesc pt raspunsuri!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

cum sa zic ...buna seara sau...neatza..devreme?
de 3 ziledorm fff prost si am sperat ca in noapte asta sa....dorm lemn...am fc 1 ora...s-a trez jiji...cam marait..luat in brate...mutat in alt pat( doarme k ta-su...eu n-am mai incaput)si m-au luat gandurile detot felul...clar nu, pozitive, si n-am mai putut adormi...

maine voi fi fresh...

am citit spre seara...adik am recuperat si m-am tinut sa nu uit nik...da de unde...

sondaj
1. jiji n-a vrut suzeta
2....nu mai stiuce era
3. gradi poate din primavara

si s-a terminat...clar tre sa reiaunu pot sa cred in ce ceatza sunt..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Ale wb, ma bucur ca sunteti mai bine!

Ruxita eu n-am pus foarte multe, am pus hainute, plusuri, creioane colorate si mi-a dat sora mea mai multe hainute de la cei doi verisori, unele chiar noi. Din cate am inteles vor dona si unor familii nevoiase cu multi copii, nu cred ca le strica nimic din ceea ce puteti dona.
Astept sa-mi intre niste banuti si voi contribui si eu.

Si da...ne-am intins cu alaptatul pana aici. Undeva la 1 februarie o voi intarca. Faza cu pipaitul o face si Mara, dar mai putin. Insa mai stiu eu un jiji mic care face exact acelasi lucru.

_

2..de lasondaj...jiji a fc daca va amintiti anul recut vreo 3 luni la oala si de la 1 an...n-ammai vrut..nici acu nu face...daca il las fara pampers.am obs ca zice...caca, caca si face( pipi)

jiji este obsedat sa bage mana la titi...ma prinde de sfarcut..practi maciupeste si e f satisfacut...eu il pocnesc( vb vine) de fiecare data..zi...auuuu..pt ca ma doare...si el se amuza copios....
la cum se prezinta situatia in fapt....la noi bagatul mainii in san va fi cam pana la 40

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Fete dragi, indraznesc sa va rog, daca aveti timp si aveti ceva de donat, poate reusiti sa trimiteti fetelor care se ocupa de campania de Mos Craciun. Tocmai citeam ca nu s-au strans chiar foarte multe hainute/jucarii. Stiu ca e mai greu cu copil atomic sa sortezi, impachetezi, sa mergi la posta, dar cred ca ati face o mare bucurie unor copii mai nefericiti.

_

offff
sper din tot sufletul sa ma mobilizez....am totzis si nu stiu cum naiba...

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:

BF, exasperata ca nu vorbeste??? cum ar fi sa zica doar 3-4 onomatopee in total?

si apropo de povesti cu zane si alte fantasmagorii... stii ca 99 la suta din literatura pt copii e cu astfel de personaje inventate... si alea cu personaje reale gen catelusi sau pisici sunt si alea niste minciuni sfruntate, in ele catelusii si pisicile vorbesc sau se comporta ca niste fiinte umane! Nu insist, doar zic o parere...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Da, stiu :(
O sa fie greu.
Trebuie sa ii invatam diferenta intre real si imaginar.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

hei fetele...si pe vremea noastra erau la fel...eu zic ca fiecare etapa are farmecul ei si trebuie sa-i lasam sa-si traiasca copilaria..

eu mi-am pus mari intrebari ce-i cu mos craciun de pe la 5-6 ani, am inceput sa fac sapaturi ca nu se legau niste aspecte asa ca...in clasa 1 stiam ca nu exista mosul...
apoi tot eu am realizat caera mai bine sa-mi vad de treburile mele si sa mai cred inca vrep 50 de ani ca este

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Citat:

apropo de du-te te rog si du aia sau adu aia... il trimite taica-su sa-si duca biberonul in bucatarie la chiuveta... si dupa aia il verific daca a dus si unde l-a pus... si nu-l gasesc... il gaseste Ela ceva mai tarziu aruncat in buda... si uite asa am scapat de ultimul biberon!

hm...si noi stam bine la capitolul munci casnice

avem cosg pe usa...ca la alex si exact ca yannis face...tot ce crede ca e gunoi se duce si arunca...s oricum il solicit destul de des.

cand il schimb isi duce pampersul....il rog sa duca si hainele murdare in masina de spalat( vrea sa le puna si in cosul de rufe dar nu prea poate), imi da rufele la intins, il rog sa puna pahar/bibe pe masa...daca le pune prea in margine il rog sa le impinga si o face, este un bun executant...uneori chiar n-am chef de deplasare si-i cer sa-mi aduca apa, telecomanda, papucii...etc

intelege totul...stie care sunt lucrurile mele si ale lu ta-su, cand venim acasa...ii ia hainele de pe scaun ale bonei...i le taraie pe soj si-i zice asa, cu sete...pa, pa

ii place mai nou sa iau niste plusuri si sa ma fac ca vb cu el...i-a adus mosul 2 plusuri de bagat mana in ele...si e f incantat...facem teatru de papusi...

de ieri i-a dat jos aparatorile de la pat...gata...vd ca n-a cazut...

ca fapt divers mentionez ca vineri dupaamiaza am cumparat 3 sticle de laptede 1.5 litri si luni a tebuit sa refac stocul....cred ca ne ies caninii...

deci hai ca o iau razna...
park vad ca adorm siad...atiiiii, ati, mami.

macar scriind aici mi-am distras atentiade la ganduri...

scuze pt spam

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza
haideti la

dece ma bucur ca ai revenit...sa stii ca mai am si eu nopti de-astea pline de ganduri...nu stiu ce le declanseaza ca aparent nu am motive...sper sa treaca repede...

ma duc sa beau repede o gura de cafea pana se trezeste Dragos...si apoi plecam la injectie

o zi frumoasa sa aveti

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput