Pufi de 2010 (52) LMA Ale1212xa!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa
si eu am pregatit un pachet pt asta dar sta ambalat de 1 sapt si nu reusesc sa ajung la posta
mi-am oferit lim maxima de expediere luni marti sapt viitoare
sper sa nu fie prea tarziu

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Eu la posta ajung relativ usor dar tot mi-a luat vreo saptamana sa il pregatesc.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

pfuai ce ma enerveaza raclamele astea din josul paginii!!!

salut pe toata lumea!
am citit fugitiv...........
tot asteptam sa posteze cineva dincolo daR NU m-a dus capukl decat acum sa ma uit daca nu a aparut vreun nou capitol.....

ce sa faci?
neuronii!

suntem bine.........
ivan a fost bolnav...acu sotul si ma paste si pe mine.....sper ca laa micu sa scape

azi m-am muls inainte de fiecare masa si i-am dat din bibe ca se inneaca ..vine prea tare si nu stiu ce poz sa bag sa nu se innece ca se enerveaza si numa se arcuieste nu mai vrea sa suga..si asa ne chinuiam ca naiba
si papa cam 120-130 ml la o masa la int de 3 ore.........noaptea doarme 4 ore ziua 3...

in rest ok.........
am fc bradul...

sondaj:
suzi nu avem de la 1 an si 4 luni

olita cere la pisu si kk cand are chef cand nu face in pampers mai ales de cand am venit cu adam acasa.sper sa isi revina

cuvinte.............
eu nu stiu sa va enumar cate zice...........nici nu am stat sa numar dar sun foarte muulte.repeta tot dup[a noi mai ales ultimele cuvinte rostite.......

merge la adam si vrea sa ii dea bibe in gura si suzeta...pe care tot asa o prinde ca tre sa o sapla de 10000 de ori pe zi
e ok
azi am fost mai mult singura cu ei dar a fost bine

sotul ore suplimentare

asa..........si facuram si siecs................si a fost horrorrrrrrr cu tot cu lubrifiere........jeeeeezz dezvirginarea a fost mic copil pe langa........

deci am stata asa si m-am gandit....daca m-am rupt la o ..... cu diametrul de vreo 10 cm...sau mai mult.........cum era sa il nasc pe adam???????

na bun
hai ca v-am plictisit..........
ma duc ca tre sa se trezeasca sa le facem baie si apoi culcarea.....

asa sa maplang maica-mea l-a rasfatat de numa pe ivan si suntem la nivelul armata a la bea.....asa ca e nasol dar isis revine

si sot e foarte ok ma ajuta enorm........deci e de bine

si am lapteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
foarte foarte rar ii dau completare..............

_

Bea, mami fericita de doi baieti superbi:
Ivan Matei (14.01.2010)
si Adam Eduard (14.11.2011)

Asteptand cel mai frumos in formula completa!

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Bea super ca ai laptic! Dupa ce mai creste putin sa incerci sa-l pui iar la tzitzi. Si eu m-am muls prima luna si i-am dat cu bibe Marei. Am avut norocul sa nu-mi refuze sanul dupa si iata ca inca . Pt inca 2 luni dar deja imi vine sa plang cand ma gandesc ca vine momentul. Nici nu mai conteaza ca ma trezesc de vreo 4-5 ori pe noapte, a devenit un stil de viata.

Cu Ivan cel alintat nu stiu ec sa zic, poate ca are si el o perioada. Si Mara e mai dificila acum, asteptam sa treaca.

Iar cu nastere vs sex, exceptand faptul ca Adama fost urias, sa stii ca stie organismul ce sa faca si cum sa faca. Pacat ca se practica totusi epiziotomiile de preventie.

Se simte din mesajul tau ca esti linistita si implinita.

_

Mergi la inceput

Si subscriu la partea cu mesajele enervante...ma scot din minti!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

buna seara, buna seara am venit cu sanioara...

sunt mai bine dupa cum puteti vedea, Dragos isi revine si el incetul cu incetul....

am ramas pe la capitolul trecut...ma duc sa recuperez

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

larisel multa sanatate mamei tale, care mai e situatia acum? Si-a mai revenit?
alex...mesajul tau a fost superb...mi-a saltat inima citindu-te...
bf eu sa stii ca pe de o parte te cred...nu stiu cand am inceput sa nu mai cred in magia copilariei dar as vrea ca Dragos sa nu fie ca mine si sa creada, dar...te inteleg

sondaj:
1. nu am folosit niciodata...
2. am avut o tentativa pe la un an si cateva luni...dar nu a mers...acum cum vede olita cum fuge..nici sa se aseze pe ea nu vrea....
3. noi mergem de la sfarsitul lui septembrie...nu prea ne-a priit pana acum..raceli peste raceli...sper sa trecem odata peste asta...

bea, lorex

gata capitolul trecut...

Mergi la inceput

asta cu indemnizatia ma intriga si pe mine...asa ca am sunat la directia de asistenta sociala din Pitesti si mi-au spus asa:
-indemnizatia se ia pe luna precedenta...cazul meu concret...ies din CIC pe 9 ianuarie...pe 20 ianuarie o sa iau o indemnizatie completa aferenta lunii decembrie, iar pe 20 februarie o sa iau o indemnizatie coresunzatoare celor 8 zile din ianuarie
edit: vad ca au explicat si fetele tot ca mine...

si Dragos e foare capatanos..daca vede ca ceva ma deranjeaza la comportamentul lui(gen trantit usa de la sufragerie care are geam) apoi numai lucrul asta il face...la mine funtie ignoratul..in sensul ca plec din camera sau ma fac ca ma preocupa altceva ..atunci devine si el brusc interesat de ce fac eu

bf..stie dani al tau cunvine nu gluma...daca stau sa ma gandesc Dragos nu cred ca are asa multe in repertoriu...o sa incerc sa fac si eu o lista zilele astea..asa pentru mine

bea...ma bucur sa te citesc..si mai ales optimista...
da..si poe mine ma streseaza mesajele...

gata, am reusit sa recuperez...ma duc sa verific si mailu...

o seara placuta sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui dastefa
si eu am pregatit un pachet pt asta dar sta ambalat de 1 sapt si nu reusesc sa ajung la posta
mi-am oferit lim maxima de expediere luni marti sapt viitoare
sper sa nu fie prea tarziu

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Eu la posta ajung relativ usor dar tot mi-a luat vreo saptamana sa il pregatesc.

_

de curiozitate voi ce-ati pus in pachet? ca am stat si m-am gandit mai bine si n-am gasit nimic special, doar niste vechituri bune de aruncat sau lucruri de care nu m-as putea desparti (de ex. un set piese de shah sau un alt set de scrubble sau niste zdranganele care merg direct la gunoi si tot asa). Carti as putea cred... nu banii sunt mai bineveniti? contul meu se reumple abia in 17...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Bea super ca ai laptic! Dupa ce mai creste putin sa incerci sa-l pui iar la tzitzi. Si eu m-am muls prima luna si i-am dat cu bibe Marei. Am avut norocul sa nu-mi refuze sanul dupa si iata ca inca . Pt inca 2 luni dar deja imi vine sa plang cand ma gandesc ca vine momentul. Nici nu mai conteaza ca ma trezesc de vreo 4-5 ori pe noapte, a devenit un stil de viata.

Cu Ivan cel alintat nu stiu ec sa zic, poate ca are si el o perioada. Si Mara e mai dificila acum, asteptam sa treaca.

Iar cu nastere vs sex, exceptand faptul ca Adama fost urias, sa stii ca stie organismul ce sa faca si cum sa faca. Pacat ca se practica totusi epiziotomiile de preventie.

Se simte din mesajul tau ca esti linistita si implinita.

_

tu inca mai alaptezi?!?!?!

de kiki la noi a ramas doar joaca cu sanul, are chiar preferinta - sfarcul stang (cu dreptul nu se joaca mai deloc), si de chestia asta tre intzarcat, nu? desi am auzit si de copii care baga maina in san pana pe la 4-5 ani

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Bea, daca ai nascut prin ceza de ce te-ai rupt/taiat?

Felicitari pt laptic, mare grija cu biberonul sa nu mai vrea san dupa aia si sa ajungi ca fetele care s-au muls ca sa le dea cu bibe... in capul meu nu se leaga chestia cu innecatul dar te cred pe cuvant...

Mergi la inceput